Yhdysvaltalaiseen konservatiiviseen Teekutsuliikkeeseen kuuluvan Me Kansa Kokouksen (We the People Convention) presidentti Tom Zawistowski kirjoitti alla olevan vetoomuksen presidentti Donald Trumpille ja se julkaistiin The Washington Times sanomalehdessä. Vetoomuksen jakoi myös Trumpin ensimmäinen turvallisuusneuvonantaja kenraaliluutnantti evp Michael Flynn.

 

Sisällissodan alkamisen jälkeisinä kuukausina presidentti Abraham Lincoln kamppaili suojellakseen Unionia. Monet vastustivat Lincolnin poikkeuksellista tapaa käyttää presidentin oikeuksia, erityisesti hänen päätöstään lakkauttaa habeas corpus – periaate [oikeusprosessi vangituille]. Kesäkuun 12. päivä vuonna 1863 Lincoln puolusti äärimmäisiä toimiaan The New York Timesissä julkaistussa kirjeessä. Lainaten perustuslain I artiklaa hän esitti: ”Kyseessä on kapina… itse asiassa selvä, räikeä ja massiivinen kapina; ja perustuslain säännös, että ’habeas corpusta ei saa lakkauttaa, paitsi kapinassa tai maahanhyökkäyksessä, kun yleinen turvallisuus saattaa sitä vaatia’, on ehto, joka pätee erityisesti meidän nykyisessä tapauksessa.” Lincoln käytti samaa perustelua oikeuttaakseen sarjan poikkeuksellisia presidentin määräyksiä:

– Lincoln määräsi satoja häntä vastaan puhuneita Pohjoisvaltioiden sanomalehtiä suljettavaksi ja niiden päätoimittajat pidätettäviksi

– Lincoln määräsi häntä vastaan puhuneen Ohion kongressiedustajan Clement Vallandighamin pidätettäväksi

– Korkeimman oikeuden puheenjohtaja Roger Taney päätti, että Lincoln oli rikkonut Yhdysvaltain perustuslakia lakkautettuaan laittomasti habeas corpuksen. Kuultuaan tämän Lincoln allekirjoitti Taneyn pidätysmääräyksen.

– Lincoln määräsi Marylandissa tuhansia pidätettäviksi epäiltynä ”Etelävaltioiden sympatisoimisesta”, mukaan lukien Marylandin kongressiedustajan Henry Mayn. Heidät pidätettiin ja pidettiin vankeina sotavankileireillä ilman oikeuskäsittelyä, jotkut heistä useita vuosia.

Vaikka jotkut väittelevät näistä määräyksistä edelleen tänä päivänä, kukaan ei ole eri mieltä siitä, että Lincoln ja hänen presidentin oikeutensa olivat vastuussa tasavallan pelastamisesta. Samaan aikaan kun historia, ja jopa entinen presidentti Obama, ovat arvioineet Lincolnin kenties suurimmaksi presidentiksi, harva olisi ollut hänen kanssaan samaa mieltä silloin, kun hän suoritti nämä toimenpiteet. Silloin, kuten nyt, tarvittiin presidentti, jolla oli rohkeutta ja päättäväisyyttä varjella Unionia. Tänään, nykyinen uhka Yhdysvalloille on kansainvälinen ja paikallinen sosialistinen/kommunistinen vasemmisto, joka on paljon vakavampaa kuin mitä Lincoln ja maamme on historiassa kohdannut – sisällissota mukaan lukien.

Meillä on edessämme hyvin rahoitettuja, aseistettuja ja koulutettuja marxisteja Antifassa ja Black Lives Matterissa sijoitettuina strategisesti suurimpiin kaupunkeihimme, jotka toimivat avoimen väkivaltaisesti hiljentääkseen opposition heidän Amerikan vastaiselle agendalleen. Hyökäten liittovaltion rakennuksia ja poliisia vastaan, lyöden pelkurimaisesti syyttömiä ihmisiä takaapäin, pahoinpidellen ihmisiä, jotka ainoastaan syövät ravintoloissa ja polttaen vähemmistöjen omistamia ravintoloita. Sitten, edistääkseen aatettaan, nämä sosialistit pyrkivät ”poistamaan poliisin rahoituksen”, luoden kaaosta ja lakkauttaen lain voiman, joka turvaa miljoonia, erityisesti vähemmistöön kuuluvia amerikkalaisia. Lopputulos on väkivaltarikollisuuden ja kuolemien massiivinen kasvu kaupungeissamme ja pienten yritysten tuho. Tämän ovat orkestroineet ne poliitikot ja vähemmistöryhmät, joita rahoittavat kotimaiset ja kansainväliset kommunistit. Olemme kirjaimellisesti sisäisen hyökkäyksen kohteena!

Sitten on demokraattien/sosialistien liittovaltion viranomaisia, jotka ovat myöntäneet suunnittelevansa tuhoavansa Yhdysvaltojen perustuslain, yritettyään sitä jo sadan vuoden ajan. He lupaavat ottaa pois kriittisiä oikeuksia, kuten sananvapauden, uskonnonvapauden ja perustuslain toisen lisäyksen [oikeuden kantaa asetta]; tuhota osavaltioiden oikeudet poistamalla valitsijamiehet; täyttää korkeimman oikeuden anti-amerikkalaisilla aktivistituomareilla; antaa äänestysoikeuden kymmenille miljoonille ei-amerikkalaisille; avata rajamme uusille laittomille maahantulijoille, joka laskee palkkoja. Kukaan ei äänestänyt näistä asioista, jotka korruptoitunut media piilotti suurimmalta osalta amerikkalaisia. Meillä ei ole vain korruptoitunutta mediaa, kuten Lincolnin aikana, meillä on uusi ja uhkaavampi media, suuret teknologiayritykset, jotka aktiivisesti sensuroivat sananvapautta ja tukevat vasemmiston propagandaa sokeuttaakseen kansalaisemme todellisilta päämääriltään ja toimiensa seurauksilta – Amerikan lopulta sellaisena kuin me olemme sen tunteneet.

Sosialistinen vasemmiston on työskennellyt avoimesti tuhotakseen Yhdysvallat sen jälkeen, kun Obama lupasi ja pyrki ”transformoimaan” Amerikan vuosien 2008 – 2016 välillä. Kun Amerikan kansan tahto pysäytti tämän, he järjestivät julkisen neljä vuotta kestäneen vallankappauksen poistaakseen vallasta laillisesti valitun presidentin. Kaikki kulminoituu näihin nykyisiin korruptoituneisiin ja todistettavan vilpillisiin vaaleihin, jotka on suunniteltu laittomasti ja perustuslain vastaisesti kieltämään amerikkalaisilta heidän kaikkein pyhimmän kunnian ja etuoikeuden – oikeuden valita edustajansa! Kuinka meillä voi olla edustuksellinen tasavalta, jos emme voi järjestää rehellisiä vaaleja edustajista? Ei ole kysymystäkään siitä, etteikö tämä yritys varastaa vaaleja olisi jälleen ”kapina… itse asiassa selvä, räikeä ja massiivinen kapina” joka vaatii poikkeuksellisen käskyvallan käyttämistä Unionin suojelemiseksi.

Presidentti Trump, sinä ja jokainen viranomainen paikallisilla, osavaltioiden ja liittovaltion hallinnoissa ja jokainen lainvalvoja ja armeijamme jäsen ovat vannoneen valan, jossa luvataan ”tukea ja puolustaa Yhdysvaltain perustuslakia kaikkia vihollisia vastaan, sekä ulkoisia että sisäisiä.” On aika, että jokainen tuon valan vannonut toimii sen mukaisesti. Viholliset ovat porttiemme sisäpuolella ja perustuslakimme ja maamme ovat todellisessa vaarassa kadota tälle sosialistien/kommunistien hyökkäykselle, jollet sinä toimi päättäväisesti.

Ainakin puolet kaikista amerikkalaisista ei hyväksy, eivätkä tule hyväksymään, näitä vilpillisiä vaaleja perustuen silminnäkijälausuntoihin, materiaaliseen, tilastolliseen ja matemaattiseen todistusaineistoon MASSIIVISESTA vaalivilpistä. Toinen puoli ei tule hyväksymään lopputulosta jos oikeusistuimet näkevät todisteet vilpistä ja oikeutetusti kumoavat vaalituloksen! Vasemmisto on kirjaimellisesti kuukausia suunnitellut mellakoita tähän tarkoitukseen. Me kansalaiset emme saa, EMMÄKÄ AIO, luovuttaa eksklusiivista perustuslaillista oikeutta valita edustajiamme tuomareille, oikeusistuimille, kuvernööreille, ministereille, kongressille, korruptoituneille vaalivirkailijoille, korruptoituneelle medialle – tai vasemmiston väkivaltaisille uhkauksille! On meidän erityislaatuinen oikeutemme valita edustajamme, ei heidän! Näin ollen, Me Kansa, vaadimme UUDEN ja reilun kansallisen äänestyksen, jonka kanssa kaikki amerikkalaiset voivat elää, riippumatta voittajasta! Ilman reilua äänestystä, pelkäämme, ja hyvästä syystä, että sisällissota on lähellä. Asemyynti on kaikkien aikojen huipussaan ja 40 % on ostamassa asetta ensimmäistä kertaa puolustaakseen itseään, omaisuuttaan ja oikeuksiaan. Näin ollen, herra presidentti, sinun täytyy toimia nyt, ennen kuin ei ole rauhanomaista ratkaisua säilyttää Unioniamme.

Kun lainsäätäjät, oikeusistuimet ja/tai kongressi epäonnistuvat velvollisuudessaan, sinun täytyy, herra presidentti, olla valmis julistamaan välitön rajoitettu poikkeustila ja väliaikaisesti lakkauttaa perustuslaki ja liittovaltion vaalien siviilihallinto, ainoana tarkoituksena järjestää uudet kansalliset vaalit armeijan valvonnassa. Vaalit, jotka varmistavat rehelliset äänestyksen kaikilla hallintoalueilla ja joka kuvastaa kansan todellista tahtoa. Vain liittovaltion ehdokkaita. Vain paperisia äänestyslipukkeita. Ei tietokoneita. Käsinlaskenta ja kummankin puolueen edustaja valvomassa jokaista ääntä. Vain rekisteröityneitä äänestäjiä. Kuvallinen henkilötodistus todistamaan asuinpaikka. Toteutettuna turvallisesti niin, että kaikki käyttävät maskeja ja kahden metrin turvavälejä, aivan kuten teimme Ohiossa. Vain silloin Me kansan todellinen enemmistö voi hyväksyä voittavan ehdokkaan ja antaa hyväksyntänsä tulla oikeutetusti hallituksi. Valitettavasti olemme pisteessä, jossa voimme luottaa vain armeijaamme tämän järjestämisessä, koska korruptoitunut poliittinen luokka ja oikeusistuimet ovat osoittaneet kykenemättömyytensä toimia oikeutetusti ja lainmukaisesti.

Sinun täytyy myös toimia, kuten Lincoln, ja hiljentää median tuhoisa yksipuolisen propaganda, joka on suunniteltu vaikuttamaan vaalien lopputulokseen ja lopettaa suurten teknologiayritysten laiton sensuuri, palauttaaksesi Amerikan kansan luottamuksen vaaliprosessiin tai emme voi jatkaa kansakuntana. Epäonnistuminen tässä saattaa johtaa valtavaan väkivaltaan ja tuhoon mittakaavassa, jota emme ole nähneet sitten sisällissodan. Rajoitettu poikkeustila on selvästi parempi vaihtoehto kuin sisällissota!

Monet tulevat vastustamaan näitä toimenpiteitä, kuten he tekivät Lincolnin aikana, mutta me vakuutamme sinulle, että Me Kansa ymmärtää, ettei mikään vähempi toimenpide ole riittävä estämään perustuslaillisen äänestysoikeutemme menetystä ja pelastamaan tasavaltamme. On aika kunnioittaa valaasi herra presidentti. On aika toimia rohkeasti pelastaaksesi maamme kuten Lincoln teki. Me Kansa tulee tukemaan kansallista uudelleenäänestystä. Meillä ei myöskään tule olemaan muuta vaihtoehtoa, kuin ottaa asiat omiin käsiimme ja puolustaa oikeuksiamme itse, jos sinä et toimi valtuuksiesi mukaisesti ja puolusta meitä.

5 thoughts on “Ääntemme puolustamiseksi saatetaan tarvita poikkeuksellista käskyvaltaa – Koska poikkeustila on parempi kuin sisällissota!”
 1. Character Assasination
  On olemassa käsite character assasination, millä tarkoitetaan verbaalista ja manipulatiivista aggressiivisen käyttäytymisen muotoa millä henkilön maine pilataan levittämällä hänestä juoruamalla valheita ja puolitotuuksia, jotta muiden mielipide kääntyisi henkilöä vastaan ja henkilön sosiaalinen asema heikkenisi hylkiöksi. Henkilöllä, jota vastaan on hyökätty ei ole mahdollisuutta puolustautua eikä totuudella ole merkitystä, kun muut arvioivat luottamuksellisten juorujen pohjalta oman totuutensa.
  Tällaista käyttäytymistä minua ja perhettämme kohtaan on aiheetta ja syyttä viljelty jopa viranomaisten toimesta yli 23 vuoden ajan ja sille laitetaan stoppi nyt.
  Gang Stalking eli yhteisövainoaminen on kaikkialla maailmassa valtioiden ylläpitämää poliisijohdon organisoimaa 24/7 seurantaa, häirintää ja henkistä sekä fyysistä pahoinpitelyä oikeusjärjestelmän suojeluksessa. Poliisijohto haluaa jostakin syystä rangaista vainottua uhria ja siksi lavastaa tätä syylliseksi erilaisiin rikoksiin. Uhri on merkitty CoInterPolin rekistereihin seuratuksi ja vainotuksi kaikin tavoin ja tarkoitus on häivyttää hänen olemassa olonsa lopulta pois kaikista rekistereistä. Yhteisövainon tarkoitus on ajaa uhri itsetuhoon, mutta mikäli niin ei käy uhri on aina vaarassa jäädä auton alle, tulla pahoinpidellyksi ja kuolla ”sairauskohtaukseen”. Uhrin kotiin murtaudutaan aina hänen poissa ollessaan ja mikäli hänellä on lemmikeitä tai muita eläimiä, niitä järjestelmällisesti pahoinpidellään ja myrkytetään. Uhrin lapset toimitetaan aina syyttä lastenkotiin ja sieltä pois pääseminen on erittäin vaikeata koska lasten-, kuten vanhustenhuolto on kaikkialla maailmassa Italian P2-mafioson hallussa rahanpesulaitoksina. Myös koko maailman terveydenhuolto on samaisen mafioson omistamaa ja lääketeollisuus kukoistaa tämän johdosta. Kun iso Raha puhuu niin ihminen vaikenee. Iäksi.

  1. Juuri näin . Linkkaan tähän Gang Stalking taustan, jotta ihmiset ymmärtävät tämän kokonaisuuden, missä juuret ovat.
   Diabolisen pahuuden psykoterroria – näin Stasi ”riisti sielun”
   JUHA-PEKKA TIKKA | 28.01.2019 | 23:57- päivitetty 29.01.2019 | 07:04
   Zersetzung pyrkii hajottamaan ja rikkomaan kohteensa, ihmisen.

   Vuonna 1990 lakanneen Itä-Saksan salaisen poliisin Stasin työskentelytavoista Zersetzung on jäänyt Suomessa jäänyt verraten tuntemattomaksi. Kyseinen psykologinen terrori yksittäisiä ihmisiä kohtaan oli Stasin järkyttävimpiä toimia, jolla oli ehkä 5000-10 000 uhria.

   Zersetzung tarkoittaa varsinaisesti biohajoamista, maatumista. Sitä on kuvailtu myös kidutukseksi ilman kosketusta ja hiljaiseksi terroriksi.

   Stasi käytti Zersetzungia esimerkiksi toisinajattelijoita kohtaan 1970-luvulla, kun vangitsemiset ja muut fyysiset toimenpiteet näyttivät ulkomaailmalle jo liian pahoilta. Operaatiot vaativat paljon työvoimaa ja avustajia, mutta niitä Stasilla oli käytännössä rajattomasti.

   Väkivallan käytön sijaan kohde lamaannutettiin henkisesti. Sen mahdollisti valtion kaikkien kansalaistensa pikkuasioistakin urkkima valtava tietovarasto.

   Stasin direktiivi 1/76 määritteli Zersetzungin olevan ”järjestelmällinen maineen, imagon ja arvostuksen rapauttaminen todellisen, vahvistettavissa olevan, kumoamattoman ja siten myös diskretitoivan tiedon pohjalta; järjestelmällinen sosiaalisten ja ammatillisten epäonnistumisten järjestely yksilöiden itseluottamuksen horjuttamiseksi”.

   Stasi teki kohteiden arkielämästä pienillä asioilla helvettiä. Toimien kuvailtiin ”horjuttavan niitä, joilla on ei-toivottuja vakaumuksia, ja jotka ovat sosialismin vastustajia”.

   Outoja asioita
   alkaa tapahtua

   Historioitsija Hubertus Knabe on sanonut Zersetzungia diaboliseksi metodiksi: tarkoitus oli tuhota ihmisen itseluottamus hänen maineensa viemällä, työn epäonnistumisia järjestämällä ja ihmissuhteita tuhoamalla.

   Kohteen taustat ja yksityiselämä pengottiin ja analysoitiin. Häntä seurattiin sekä näkyvästi että salaa, hänen kirjeensä luettiin ja puhelunsa kuunneltiin, koti ja omaisuus tutkittiin, kulkuvälineitä sabotoitiin ja lääkkeitä vaihdettiin salaa toisiin.

   Stasi tilaili kohteensa nimissä tuotteita postista ja soitti hänen nimissään aiheettomia hätäpuheluja, joista seurasi vaikeuksia. Huhuja leviteltiin. Työvaikeuksia alkoi syntyä. Mikään elämän pikkuasiakaan ei onnistunut eikä edistynyt.

   Häiritäkseen rauhaa perusteellisesti Stasi asettui kohteensa arkielämään ja muutteli sitä. Kohteiden koteihin murtauduttiin rutiininomaisesti. Siellä huonekalujen paikkoja siirreltiin, herätyskellon hälytysaikoja muuteltiin, tauluja laitettiin hieman vinoon, keittiössä jauhoja vaihdettiin toisiksi ja niin edelleen. Jo ulos vietyjä roskia ilmestyi takaisin asuntoon. Jopa hiiriä ja käärmeitä tuotiin kotiin. Työpaikalla ja läheisille leviteltiin tekaistuja ikäviä tietoja. Kotona suolapurkkiin vaihdettiin pippuria.

   Nimettömiä kirjeitä, puhelinsoittoja ja väärennettyjä valokuvia uskaliaista tilanteista ilmestyi. Tavaroita alkoi katoilla. Lasten ja vanhempien välejä myrkytettiin.

   Tarkoituksena oli tietysti saada kohde paineen alle ja tuntemaan, että hän on sekoamassa.

   Sinähän olet
   vainoharhainen

   Ehkä kaikkein uskomattominta oli katuteatterin järjestäminen.

   Kohde saattoi kadulla kävellessään tulla yhtäkkiä viiden ”satunnaisen” ja muualle katselevan ohikulkijan epämukavasti ympäröimäksi niin, ettei hän päässyt liikkumaan. Liikennevaloissa seisoessaan hän saattoi ”sattumalta” kuulla kahden vieressä seisovan tuntemattoman puhuvan naureskellen – hänestä. Eri paikoissa kohteen eteen kiilattiin ja häntä tuupittiin.

   Kadun ihmiset olivat Stasin vapaaehtoisia. Tarkoitus oli jälleen saada kohde tuntemaan olevansa tulossa hulluksi.

   Zersetzungia tiedetään käytetyn muun muassa DDR:n toisinajattelijoita kuten Jürgen Fuchsia, Gerulf Pannachia, Rudolf Bahroa ja Jehovan todistajia vastaan. Fuchs kuvaili toimintaa ”hyökkäykseksi ihmisen sielua vastaan”.

   Kun Jürgen Fuchs 1977 kertoi Der Spiegel lehdessä Zersetzungista, Stasi väitti hänen olevan vainoharhainen ja kärsivän mielenterveyshäiriöistä. Juuri tätä Stasi oli itse asiassa halunnut. Syytöksiä pidettiinkin uskomattomina. Vahvistukset tapahtuneelle saatiin vasta Berliinin muurin sortumisen jälkeen Stasin jäämistöistä.

   Zersetzung kehitettiin varsinaisesti Neuvostoliiton alkuvuosina. Netissä sen mainetta pitää tänäkin päivänä yllä joukko ihmisiä, jotka uskovat oman kotimaansa tai jonkun harjoittavan vastaavia toimia itseään kohtaan.

 2. Tilanne on kriittisempi kuin kuvittelettekaan.Menkää sivustolle Heartdwellers.org ja lukekaa viimeisimmät
  jaksot.Lukekaa ja uskokaa,takana on Hän,jolla on absoluuttinen totuus.

 3. Nythän on se viimeinen ponnistus meneillään missä Varsinais-Suomen käräjäoikeuden mediatuomari Mika Herhi on ottanut yhteisövainoon keskeisenä tekijänä kuuluvilta Teemu Tuomas Tapani Aallolta ja Katrin Kestersonilta vastaan ”riidattoman haasteen”, missä Teemu Tuomas Tapani Aalto ja Katrin Kesterson syyttävät minua heidän huoneistonsa tuhoamisesta 3 kk vuokrasuhteen aikana. Media janoaa verta ja luita niin monen uhrin jälkeen. Media edustaa näitä varjovallan mafiosoja. Peli on erittäin hurjaa ja pelataan kaikilla mahdollisilla tasoilla väärin kortein, kun meidän videoita ja valokuvia ennen huoneistoon tulon 9.10.2019 ja sieltä lähdön 31.12.2019 jälkeen ei huomioida todisteina. Myös todistajiemme todistukset evätään.

 4. Mukavaa ja rehellistä uutta vuotta 2021 kaikelle kansalle! Pyydän vaihtoehtomedioita kiinnittämään huomiota kytköksiin mitkä ovat saattaneet oikeuslaitoksemme rappiotilaan. On selvitettävä, kuka kuuluu mihinkin ryhmittymään ja salaseuraan ja sitten päätettävä,kuka heistä on sovelias hoitamaan virkaansa tilanteen näin ollen. Esim. vapaamuurari lausuu valan ettei koskaan tuomitse ”veljeään” viitaten samaan seuraan kuuluvaan jäseneen. Tämä on aivan selkeä osoitus jääviyydestä, jolloin esim. tuomarin viran hoitaminen ontuu kuin Eriksson ja kompastelee ennen aikaiseen hautaansa väjäämättä. Let`s do the Revolution in this Courtbusiness, Folk! Alkakaamme vaatia kansallisia ja yksilöllisiä oikeuksiamme toteutuviksi oikeuslaitoksissa nyt heti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *