Sidney Powell, tuo erityisasemassa ja valokiilassa oleva asianajaja, on yksi tärkeimmistä hahmoista siinä suuressa joukossa, joka työskentelee täysipäiväisesti Yhdysvaltoja ravistelevan vaalipetosskandaalin ympärillä.
Asianajaja Powell nousi otsikoihin tuotuaan julki kenraali Michael Flynnin armahtamiseen johtaneet tosiasiat. Siis tuon kenraalin, jonka presidetti Trump oli aimmin viraltaan pois ottanut, ja nyt armahti syyttömänä.
Näiden vapauttavien todisteiden johdosta Powell nauttii myös suurta arvostussa puolustusvoimien sisällä.
En mene siihen tapaukseen nyt, vaan pysyn Krakenissa ja juuri armahdettu kenraali Flynn on tärkeä osa tätä operaatiota nimeltä Kraken.
Powell, kuten nyt ensimmäisen haastattelunsa pitkään aikaan antanut kenraalikin Flynnkin toteaa; ”Vaalipetosskandaali on Amerikan historian ylivoimaisesti törkein ja vaarallisin asia ja on ehdottaman tärkeää, että se selvitetään perinpohjin ja asianomaiset laitetaan vastuuseen.”
Sen laajuutta ei edes voida tänään kertoa, sillä sen lonkerot ulottuvat ympäri maailman ja siihen on sotkeutunutt valtava joukko eri alojen kärkinimiä.
Mediakonsernit, Clintonin säätiö, Facebookin Zuckerberg, George Soros jne jne… vaalipetos tulee olemaan järkytys koko maailmalle.
Koko vaalijärjestelmä on ollut manipulointiväline ja sitä on käytetty ympäri maailmaa.
Alunperin CIA:n kehittelemä vakoiluohjelmakoneisto jolla on hallittu demokratiota jo ainakin yli vuosikymmenen ajan, periaatteella: rahalla saa.
Yhdysvalloissa Kraken on siis päästetty irti ja Eliittijoukot ovat saaneet haltuunsa myös Euroopassa olleet vaalijärjestelmien serverit, ja todistusaineisto on kokonaisuudessaan turvassa.
Koska Oikeusministeriö, CIA ja FBI olivat ja ovat sotkeutuneet vaaliskandaaliin, tämän sotkun selvittämiseen tarvittiin ja tarvitaan juuri tätä Powelilin vapauttamaa Krakenia, iskuryhmää.
305 Divisioonan sotilastiedusteluosastoa, joka on lempinimeltään Kraken.
Tiedossa olevien todisteiden valossa Yhdysvalloissa on edessä pikaisia sotilasoikeudenkäyntejä liittyen maanpetoksiin.
Oman sävynsä tilanteelle antoa presidentti Trumpin voimaan palauttamat lait joukkoteloituksista. Siis sellaiset joukkohirttäjäiset joita aikoinaan 1800 luvulla käytettiin maanpetoksiin osallistuneiden tuomioissa.
Ja erikoinen on myös kuvassa olevan Sidney Powellin kaulakoru, Hänellä näyttää olevan sellainen tapa että puhuessaan maanpetoksesta, hän asettaa saman korun kaulaansa.
Lopussa on kenraali Michael Flynnin haastattelu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *