Kun olen seurannut maailman tapahtumia ja reaktioita tämän keinotekoisen pandemian aikana, niin Valtioneuvoston tämän päiväiset toimet Valmiuslain käyttöönottamiseksi antavat yksiselitteisen kuvan tulevista päivistämme,

– Ne yhtyvät ja sulautuvat muuhun maailmaan.

Maailman Talousfoorumin sanansaattaja, pääministerimme Sanna Marin tulee toteamaan Valmiuslain tarpeellisuuden lähipäivinä.

Tuleva poikkeustila on lopullinen.

Ulkonaliikkumiskiellot, totaaliset perusoikeuksien riistot, globaalisti ovat tulleet jäädäkseen.

Poikkeuksen tekee Yhdysvallat, joka Trumpin johdolla vastustaa kaikin tavoin näitä Maailman Talousfoorumin toimia joilla koko maailman talous ajetaan alas totaalisen hallinnan saavuttamiseksi.

Tänään asianajaja Sidney Powellin johdolla useisiin Korkeamman oikeuden istuimiin toimitetut todisteet vaalipetoksesta ovat järkyttävää luettavaa. Kyseessä ei ole pelkästään Yhdysvaltojen presidentin vaalien petos, vaan vaalipetosjärjestelmä joka kattaa lähes koko maailman äänestys järjestelmät mukaan lukien Euroopan Union vaalit.

Tämä vaalipetoshirviö joka nyt osin on julkaistu, voi haitata tai jopa sulkea koko läntisen maailman internetyhteydet niiden toimesta, jotka petoksiin ovat osallistuneet.

Edessämme on siis erittäin hurjat ajat, siksi tämä kannanotto,

– Seuraava Poikkeustila on lopullinen.

Eli sitä ei pureta enää, se täytyy meidän, kansan purkaa.

Kannanottoni on vähintään yhtä vakava kuin sen kuva.

Tule lauantaina Eduskuntatalolla, siellä on muitakin tähän valheeseen kyllästyneitä!

Aika on nyt ja Perustuslaki on perustamme.

 

 

5 thoughts on “SEURAAVA POIKKEUSTILA ON LOPULLINEN”
 1. Hienoa että olemme saaneet uuden oikean median. Iso kiitos työstänne. On niin tärkeää, että saadaan suomeksi oikeaa tietoa sekä Suomen että ulkomaailman tapahtumista.
  Kiitos olette tärkeitä❤️🙏

 2. 15.12.2020 klo 9.00 alkaen perheemme on asianomistajana Itä-Suomen hovioikeudessa, mikä on rikollinen mesta. Vastassamme on 3 syyttäjää. Jostakin syystä kuullaan Valtiokonttoria ja oikeuskansleria, jotka kaikki ovat toimineet rikollisesti meidän perheemme asioissa jo vuosia. Tarvitsemme ulkopuolisia silmiä ja korvia tähän farssiin! Olemme jo 3 oikeudenkäyntiä eri puolella Suomea käyneet ja kaikkialla on havaittavissa näytösoikeudenkäyntien tuottama hilpeys valtaansa väärin käyttävien sadististen psykopaattien, sosiopaattien ja narsistien toimesta heidän saadessaan kyykyttää meitä -eläinlääkäriäitiä ja hänen lapsiaan. Mikään ei ole oikein Suomen maassa tällä hetkellä. Olemme maailmanlaajuisen pahan pihdeissä, josta vapaudumme vain jyrkällä vastustamisella ja pelottomuudella. Oikeus ja totuus seuraa vierellämme ja tukee meitä hohdokkaaseen finaaliin asti. Kaikki mukaan kaatamaan vihulainen!

  1. Pitakaa asia tapetilla. Koittakaa saada jarjestelman ulkopuoliset lainoppineet tutkimaan mataa oikeusprosessia. Se on mata. 90-luvun lamaoikeudenkaynnit sen paljasti viimeistaan.

   Sosiaalivaltio kehittyy aina despotiaksi. En nuorempana ymmartanyt tata lainalaisuutta kun luin sen taloushistorioitsijalta. Nyt taysin kehittyneena oikeistoanarkistina* tajuan, etta sosiaalivaltio tai mika tahansa muu valtio on aina despootti. Ne ovat vain toinen toistaan pahempia. Ei poliitttinen valta** voi korruptoitua. Se mika koostuu korruptiosta ei voi korruptoitua. Kun hieroo kahta paskapokaletta yhteen kumpi tulee paskaisemmaksi?
   —-
   * oikeistoanarkisti on anarkisti (anarkia = ei hallitsijaa, keskusvaltiota, valtiota), jonka mukaan ihminen vapauden olosuhteissa valitsee omistusoikeuden ja yksilonvapauden. Tallainen yhteiskunta on vakivallaton vapaan yhteistyon spontaani sosiaalinen jarjestys.
   ** tassa yhteydessa valta, joka pakottaa tahtonsa muiden yli vakivaltaa tai sen uhkaa kayttaen.

 3. Hei, KAIKKI lehdistön ja kansan edustajat. Tulkaa kaikki katsomaan, seuraamaan, äänittämään, kuvaamaan ja tekemään MAAILMAN LUOKAN JUTTU kolmesta hallintoalanmaisesta asianomistajina kolmea ”yli-ihmistä” vastaan. Ajankohta 15.12.2020 klo 9.00 alkaen. Paikka Minna Canthin katu 64 A, Kuopio, sisäänkäynti kirjaamoon ja istuntosaleihin on Puistokadun puolella. Postiosoite: PL 1158, 70101 Kuopio, Itä-Suomen hovioikeus. Mukana 3 rehellistä kansallismielistä ja 8 rikollista mädän oikeuslaitoksen edustajaa. Terve tuloa farssioikeudenkäyntiin, jälleen kerran!

 4. Tuli tässä mieleeni että aivan kuten Frankenstein elokuvassa todetaan ”What have we done” niin kun Suomeen äänioikeuden naisille ajaneet tahot näkisivät nykyhallituksemme ja naispresidenttimme toimeet Suomen tuhoamiseksi, he voisivat todeta ”Luoja meitä armahtakoon siitä mitä olemme tehneet”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *