Muistatteko vielä NESARAn? National Economic Security and Reformation Act, joka luo maailmanrauhan ja lopettaa velkaan perustuvan rahajärjestelmän sekä tuo uuden, kultaan ja muihin jalometalleihin pohjautuvan kvanttisen rahajärjestelmän käyttöömme. NESARA/GESARA on ”toiveikas vaihtoehto” Great Resetille, sillä jonkinlainen talousuudistus on todennäköisesti tulossa pandemian aiheuttaman tilanteen korjaamiseen.

NESARAn tuomat muut muutokset, kuten uudet terveysteknologiat, voit lukea täältä, Valtamedian aikaisemmasta NESARA-artikkelista, jossa koko NESARAa pidettiin vielä salaliittoteoriana.

Pidetään vieläkin, mutta nyt alkaa kuitenkin kaikenlaista mielenkiintoista tapahtua.
Huhut kadonneista ja poiskuittautuneista opinto- ja asuntolainoista eivät ole mitään uutta, eikä niitä voi vielä pitää minkäänlaisena vahvistuksena NESARAn voimassaolosta. Mutta kun Yhdysvaltain presidentti antaa Executive Orderin, toimeenpanomääräyksen joka käyttää samoja elementtejä, mitä oletetusta NESARAsta löytyy, sitä kannattaa katsoa lähemmin.

Executive Order on Establishing the President’s Advisory 1776 Commission – Toimeenpanomääräys presidentin neuvoa-antavan Toimikunta 1776 perustamisesta.

(Official White House Photo by Tia Dufour)

Marraskuun 2. päivä 2020, päivää ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja, kaikkien katseiden ollessa kääntyneinä jo itse vaaleihin, presidentti Trump antoi toimeenpanomääräyksen (Presidential Executive Order) Toimikunta 1776 perustamisesta.

Toimikunnan tarkoitus on huolehtia siitä, että Yhdysvaltain koulujärjestelmässä ”taataan Amerikan nuorille pääsy siihen [tietoon], mikä on aidosti inspiroivaa ja yhdistävää historiassa, samoin kuin opetuksiin, joita Yhdysvaltojen kokemus suurten kansallisten haasteiden voittamisesta antaa. Tämä mahdollistaa tietoisen ja rehellisen isänmaallisuuden, joka on välttämätöntä tasavallan menestykselle.”

NESARA: ”Järjestää uudet presidentin– ja kongressinvaalit 120 päivän kuluessa NESARAn ilmoitetusta aloituksesta. Väliaikainen hallitus peruuttaa kaikki kansalliset hätätilat ja palauttaa maan takaisin perustuslain piiriin.”

Presidental EO: ”120 päivän kuluessa tämän määräyksen antamisesta opetusministeri perustaa opetusministeriöön presidentin neuvoa-antavan 1776 toimikunnan (jäljempänä Toimikunta 1776), jotta kasvava sukupolvi pystyy paremmin ymmärtämään Amerikan perustamisen historiaa ja periaatteita 1776 ja pyrkimyksen täydellisemmän unionin muodostamiseen.”

Toimikunta 1776 nimitetään kahdeksi vuodeksi ja nimitykset hoitaa presidentti.
Toimikunta 1776 yhtenä tehtävänä on ”tuottaa presidentille vuoden kuluessa tämän määräyksen päivämäärästä julkistettava raportti koskien Amerikan perustamisen perusperiaatteita ja sitä, miten nämä periaatteet voidaan edelleen ymmärtää ”vapauden siunauksina” edistämään pyrkimyksiämme ”muodostaa täydellisempi unioni”.

Onko tässä uuden Amerikan perustaminen käynnissä? Silloinhan Trump olisi ”The Last President.”


(Vuonna 1896 ilmestynyttä, amerikkalaisen lakimiehen Ingersoll Lockwoodin kirjaa ”1900 or The Last President” on pidetty ennustuksena Trumpin vaalivoitosta ja todisteena aikamatkailusta. Valtamedia ei ota kantaa, mutta Lockwood kirjoitti myös lastenkirjoja joissa seikkaili poika nimeltä Baron Trump.)

Jos Yhdysvaltain hallinnon sivuilta hakee hakusanalla ”nesara”, päätyy vuoden 2018 lakiehdotukseen
https://www.congress.gov/bill/115th-congress/senate-bill/2757/text
jonka kohdassa SEC.3 (2) sanotaan:

(2) SEURAAVAT STRATEGIAT. – Vuodesta 2021 alkaen presidentti toimittaa yhteistyössä kansallisen turvallisuusneuvoston ja kansantalousneuvoston sekä muiden asiaankuuluvien liittovaltion virastojen johtajien kanssa asianomaisille kongressikomiteoille kansallisen taloudellisen turvallisuuden strategian –
A) milloin tahansa uuden presidentin virkaanastumisvuonna viimeistään kyseisen vuoden lokakuun 1. päivänä.

Niin että kun oikein kaivelee, niin yhtymäkohtia NESARAan löytyy, mutta ei vieläkään mitään täysin varmaa. Jos nämä spekulaatiot pitävät paikkansa, niin vuonna 2021

– Donald Trump vannoo presidentin virkavalan
– Yhdysvaltoihin tulee uudet rahat ja koko maailma siirtyy Quantum Finance Systemiin.
– Kuulemme uusista energiaratkaisuista, jotka eivät vaadi kaivostoimintaa eivätkä saastuta luontoa.
Liittyykö hän aiheeseen?

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

By B. Susi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *