Yhdysvaltain entinen ulkoministeri John Kerry osallistui paneelikeskusteluun Maailman talousfoorumissa, jonka aikana hän väitti, että väestönkasvun pysäyttämiseksi tarvitaan kiireellistä uudelleenkäynnistystä.

Kerry vannoi, että Bidenin hallinnon alaisuudessa Amerikka uudelleen liittyisi työpaikkoja vähentävään Pariisin ilmastosopimukseen, mutta tämä ei ollut ”tarpeeksi”. -”Nollauksen käsite on tärkeämpi kuin koskaan ennen”, ”Uskon henkilökohtaisesti… olemme äärimmäisen jännittävän ajan kynnyksellä.” Kerry sanoi.

Entinen senaattori teki selväksi, että tämä ”palauttaminen” on vain uusi nimitys uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmalle, jota on kovasti vastustettu viimeisen kahden vuosikymmenen ajan, mutta joka on välttämätöntä väestönkasvun sammuttamiseksi.

”Mielestäni Euroopan on tarkasteltava sitä Brexitin ja kasvavan kansallisen populismin – nationalistisen populismin näkökulmasta”, Kerry sanoi. ”Mikä on todella yksi painopisteistä, joihin meidän kaikkien on katsottava. Emme voi hylätä sitä”.

Kerry kertoi kuinka Trump lisäsi suosiotaan vuonna 2020: ”Minua hämmästyttää se, että niin monet ihmiset äänestivät edelleen kaaoksen, lain, järjestyksen rikkomisen sekä normien rikkomisen puolesta ja – luulen, että sen taustalla oleva syy on asia, jota on jokaisen tutkittava”.

Myös Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen suhtautui myönteisesti Bidenin mahdollisuuteen olla ”ystävänä Valkoisessa talossa” ja sanoi, että nämä kaksi tahoa työskentelevät ”uuden digitaalitalouden ja digitaalisen yhteiskunnan sääntökirjan” parissa. ”Globaalin yhteistyön tarve ja muutoksen kiihtyminen ovat molemmat suuren palautuksen ajureita. Ja pidän tätä ennennäkemättömänä mahdollisuutena”, Von Der Leyen sanoi.

Kuten olemme dokumentoineet tyhjentävästi, ”Suuri palautus” on vain viimeinen askel keskittää valta pienen eliitin käsiin, alentamalla amerikkalaisten elintasoa ja pakottamalla heidät alistumaan sosiaalisen luottoluokituksen järjestelmään, joka poistaa yksityisyyden ja henkilökohtaisen autonomian.

Kuten eilen kerroimme, vanhat tiedotusvälineet, kuten New York Times, väittävät edelleen, että ”suuri palautus” on ”salaliittoteoria”, vaikka maailman johtajat ilmoittavat siitä avoimesti. Mikä on todellisuudessa ”Suuri nollaus”?

——

JOHN BINDER, 19.11.2020

Globaali poliittinen eliitti, kuten Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ja entinen ulkoministeri John Kerry, näkevät demokraatti Joe Bidenin moottorina Maailman talousfoorumin ”The Great Reset” -suunnitelmassa, joka tavoittelee merkittävää muutosta maailmantaloudessa.

Maailman talousfoorumin paneelikeskustelussa Kerry sanoi, että Biden on valmis liittymään uudelleen Pariisin ilmastosopimukseen – joka uhkaa poistaa yli miljoonan amerikkalaisen työpaikan – ja olla ”suuren nollauksen” veturi, jonka avulla vaaleilla valitut maailman byrokraatit muuttavat maailman taloutta poistamalla rahaa, yksityisomaisuutta ja demokratiaa ”uuden maailmanjärjestyksen” vuoksi, James Delingpole kertoo.

”Tiedän, että Joe Biden uskoo tämän. Ei riitä, että Yhdysvallat vain liityvät uudelleen [Pariisin ilmastosopimukseen]. Ei riitä, että teemme vain vähimmäisvaatimuksen siitä, mitä [sopimus] edellyttää ”, Kerry sanoi.

Hän jatkoi: Bidenin hallinto keskittyy Yhdysvaltojen kaikkiin talouden aloihin. Vuoteen 2035 asetetaan tavoite saavuttaa puolueettomuus vallan ja tuotannon suhteen. Olemme valmiita palaamaan takaisin ja auttamaan johtamaan sekä nostamaan kunnianhimoa Glasgow’ssa, vauhdittamaan tätä uskomatonta muutosvalmiutta yksityisellä sektorilla.

Von der Leyen sanoi, että Euroopan komissio odottaa innolla, että Biden liittää Yhdysvallat Pariisin ilmastosopimukseen kutsumalla entistä varapresidenttiä ”valituksi presidentiksi” ja ”ystäväksi Valkoisessa talossa”.

Osa tästä uudesta yhteistyöstä Bidenin, valkoisen talon ja Euroopan komission välillä Von Der Leyenin mukaan sisältää uuden digitaalisen talouden ja digitaalisen yhteiskunnan sääntökirjan kirjoittamisen. Hän sanoi: Tämä kattaa kaiken datasta infrastruktuuriin, mutta puhuu myös turvallisuudesta ja demokratiasta, sekä tekniikasta oikeudenmukaiseen verotukseen – kaikki nämä ovat aiheita digitaalisessa muutoksessa.

Joten hyvät kollegat, globaalin yhteistyön tarve ja muutoksen kiihtyminen ovat molemmat suuren palautuksen airueita. Ja pidän tätä ennennäkemättömänä mahdollisuutena. On hyvä olla ystävä Valkoisessa talossa. Meidän ei pidä unohtaa, millaista voimaa voimme kehittää. Tarvitsemme uuden asialistan ja tietysti meidän on aloitettava kaikkein kiireellisimmällä kysymyksellä, joka on COVID-19, toinen iso aihe on ilmastonmuutoksen torjunta. Kolmas aihe on tekninen aihe.

Biden on jo hyväksynyt Maailman talousfoorumin ”Build Back Better” -lauseen, jota käytettiin Great Reset -sovelluksessa. Kerry myönsi myös, että nationalistipopulistisen liikkeen nousu ympäri maailmaa on ”heijastus demokraattisten hallitusten kyvyttömyydestä monissa osissa maailmaa toteuttaa kansalaistensa asioita”.

Kerry kertoi, että yli 71 miljoonaa amerikkalaista, jotka äänestivät Trumpia 3. marraskuuta pidetyissä presidentinvaaleissa, äänestivät siis järjestyksen rikkomisen ja normien rikkomisen puolesta ja, että sen taustalla oleva syy on asia jota on tutkittava.

Medialla on merkitys suuressa palautuksessa, Maailman talousfoorumi kertoo. New York Times -lehden toimittaja Ben Smith kertoi, että tiedotusvälineet pitävät itseään ”sääntöjen tekijöinä”, kun he edustavat kansallista asialistaa – eivät amerikkalaisia.

”Luulen, että näissä vaaleissa suuret tiedotusvälineet olivat vain paljon varovaisempia noudettaessa Hunter Bidenin tarinoita vain siksi, että ne olivat Internetissä, tavalla jolla Wikileaks hallitsi kampanjaa viimeisen jakson aikana”, Smith sanoi .

”Luulen, että näet valtavirran median olevan hieman luottavaisempi pyrkiessään asettamaan kansallista asialistaa, yrittäen asettaa prioriteetit jotka heidän mielestään ovat ensisijaisia, eikä vain reagoida sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan”, Smith jatkoi.

Lisätietoja:

www.breitbart.com/politics/2020/11/19/johnkerrytalksgreatreset

——

Suomessa myös Sanna Marin on kunnostautunut agendan edistämiseksi; Politico lehdessä hän tuo esille digitaalisen terveyspassin sekä esittelypuheenvuorossaan Agenda2030 valtioneuvoston sivulla. Tämä on ollut esillä jo pidempään. World Economic Forum julistaa sivustollaan hyvin avoimesti suurta nollausta.

Kuusi johtajaa keskustelee World Economic Forum sivuston videolla siitä, miksi meidän on uudistettava sosiaalista sopimusta COVID-19 jälkeen.

MIKÄ ON SUURI NOLLAUS? 

Voiko Donald J. Trumpin uudelleenvalinta pelastaa maailman nollaukselta?

Valtamedia on jo aiemmin julkaissut aiheesta, vertaillen maailman, etenkin Suomen poliittisiin tapahtumiin. Näemme, että on tapahtumassa uudelleen asettamista. Pääset aiempaan uutiseen TÄSTÄ.

Lähteet:

https://finanz.dk

https://www.blacklistednews.com

https://www.climatedepot.com

https://valtioneuvosto.fi

https://weforum.org

 

One thought on “John Kerry: ”Great Reset, Olemme äärimmäisen jännittävän ajan kynnyksellä””
  1. 1980-luvulta asti olen lukenut kirjallisuutta, jossa kerrotaan maailmanhallituksen ja Raamatussa esiintyvän antikristuksen yhteyksistä sekä järjestöistä, jotka ovat siinä mukana. Tavoitteena on maailmassa yksi politiikka, talous ja uskonto (uskontojen ekumenia): rakennetaan uutta Baabelia. Edellisen Raamatun Jumala hajotti sekoittamalla kielet ja levittämällä ihmiset omiin kansallisvaltioihinsa. Syynä oli jumalattomuuden ja pahuuden nopea lisääntyminen. Mielestäni Trump on viivyttänyt antikristuksen ajan vahvistumista. Antikristuksen hallinta-aika on lyhyt, muutamia vuosia, mutta sitä kutsutaan maailmanhistorian suurimmaksi vaivanajaksi: sotia, toisinajattelijoiden eliminoimista. Sen mahdollistaa suuri eksytys ja laittomuuden sekä valheen voima. Ilmestyskirjan mukaan peto saa kaikki ihmiset ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa pedon merkin, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä: tehokas keino kontrolloida ja eristää tottelemattomat. Jeesus tulee toisen kerran maan päälle ja sitoo saatanan sekä antikristuksen ja perustaa 1000 vuoden rauhanvaltakunnan. Jeesuksen tulo on hyvin lähellä. Hänen ohjeensa tähän aikaan on:
    -Valvokaa ja rukoilkaa; älkää antako kenenkään eksyttää itseänne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *