Kansakuntaamme ravisteleva kysymys on vellonut keväästä asti kuumana, ja aiheuttanut sekä valtion johdon että kansan keskellä kiivaitakin kannanottoja: kasvomaskit. Tätä aihetta ei ole voinut ohittaa, vaikka olisi halunnut. Toisaalta, miksipä emme haluaisi, jokainen tykönämme, pohtia asiaa. Ja tehdä päätöksiä. Tässä ajassa varsinkin.

Maskeihin liittyy syvällisempikin merkitys, vaikka varsinkin massamediassa keskustelu on korrektisti pidetty maskien hyödyn ja hyödyttömyyden tasolla. Massamedia on jättänyt käsittelemättä maskien haittavaikutuksiin liittyvät kysymykset, mutta tavallaan se ei ihmetytä, koska valtiovaltakin on visusti pitänyt suunsa kiinni asiasta.

Kansa on siis tehnyt päätöksensä, vaikkakin vaillinaisin tiedoin. Vapaa maa, vapaus valita. Yksi kokee maskin tuovan turvaa, toinen ei näe sen käyttämisen tuovan mitään hyötyä muille saati itselleen. Tutkimukset ovat tuoneet näyttöä maskien käyttämisen puolesta ja vastaan, jopa niiden haitallisuudesta. Tietoa on ilmeisesti kuitenkin varsin riittävästi jokaiselle. Vapaus valita, vapaus päättää käyttääkö kasvomaskia vai ei.

Kasvomaski on liitetty terveyskysymyksiin, mutta sillä voidaan nähdä olevan muitakin merkityksiä. Kauan sitten, kun orjuus vielä kukoisti – onko se yhäkään loppunut? -, orjille laitettiin suukapula jolla sekä estettiin heidän ilmaisuvapautensa, että merkittiin ne yksilöt, kenellä on puheoikeus ja kenellä ei. Orjilla ei ollut vapaata puheoikeutta, toisin kuin heidän omistajillaan.

Aihe puhututtaa maailmalla:


 
Sen lisäksi, että kasvomaski nähdään eri ihmisten keskuudessa joko terveyshyödyllisenä tai -hyödyttömänä, sillä on oma symbolinen merkityksensä. Symbolista merkitystä ei tule väheksyä, vaan se on merkittävä osa maskikysymyksessä. Jokainen on jo varmasti huomannut, kuinka maski vaimentaa ihmisen tuottamaa puheääntä. Joku vaikenee kokonaan käyttäessään maskia. Sen kanssa on vaikea hengittää, saati puhua. 15 minuuttia maski kasvoilla, puhuen sen läpi, on erittäin vaivalloista. Sen takia, maskia käytettäessä, onkin parempi olla hiljaa. Ja näin ihmiset tekevät. Sekä turuilla että toreilla että kuntien valtuustosaleissa. Ne, jotka tajuavat, siirtävät maskin pois suunsa edestä jotta saavat äänensä kuuluvaksi. Tai eivät käytä sitä lainkaan.

Joillekin tämä symbolinen merkitys on ainut syy, millä perusteella he päättävät olla käyttämättä maskia. Lisäksi, maskin voidaan nähdä olevan myös tiettyihin aatteisiin viittaava merkki. Vähän kuin hihamerkki. Tai rinnan päällä pidettävä merkki. Vuosikymmenten ja satojen varrella, ihmiset ovat merkanneet itsensä symbolisin merkein ja näin näyttäneet myös muille, millainen maailmankuva ja aate heillä on. Maskin käyttö kertoo osaltaan samasta asiasta.

Maski vai ei. Voi olla, että joku ajattelee asiaa uudestaan tämän kirjoituksen pohjalta, tai sitten ei. Valitse vapaasti. Valintojen vuosi 2020 jatkuu, ja seuraava kansaa repivä valintakysymys on jo heitetty kehään: koronarokote. Jatketaan siis valintojen tiellä. Jokaisen on joskus valittava puolensa – kyllä, puolensa. Vallitseva maailman tila näyttää nyt pakottavan ihmiskuntaa ajattelemaan ja tekemään jopa ”lopullisia” valintoja. Hyvä näin, tämä kaikki kuuluu ihmiskunnan suureen oppikouluun juuri tässä ajassa, lopunaikojen porttien tuntumassa. Maski vai ei, kysymys on suurempi kuin moni tajuaa, ja vain alkusoittoa tulevaan.

Artikkelikuva Global Newsin artikkelista
’There are 6,500 slaves in Canada, nearly 46 million worldwide:charity’, jossa kerrotaan nykypäivänä esiintyvästä orjuudesta.

Mielenkiinnolla maailman menoa seuraten,

Linda Koo

4 thoughts on “Valintojen vuosi 2020”
 1. Tanskan kansa on pakottanut maansa hallituksen luopumaan satanistisesta terveyslaista, joka olisi mahdollistanut diktatuurin pakkorokotuksineen jne. Valemediat ovat tietysti kaikkialla hiljaa tästä. Tässä nähdään Gandhin filosofia, että 10 ihmistä on helppo vangita, mutta 10 000 ihmistä ei tuosta vaan heitetäkään tyrmään. Tanska on näyttänyt esimerkkiä koko maailmalle ja tätä ilosanomaa on syytä jakaa.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=218823

 2. Onpas erittäin mukava kuulla, että sankarihenki on hengissä. Tuo antaa bensaa meidän muidenkin hengelle leimahtaa! FIXIT!

 3. Näin valintojen vuonna v. 2020 ja v. 2021 esitämme kaikille seuraavanlaisen koko maailmaa parantavan ehdotuksen.

  Jos saat todisteellista tietoa jostakin tästä meidän tai muiden perhettä vastaan harrastetusta häirinnästä ja vainoamisesta, laita meille tietoa. Lapsemme ovat saaneet kärsiä kuten lemmikkimmekin ja jopa minä tästa asiattomasta toiminnasta perhettämme kohtaan jo 23 vuoden ajan.

  Saat tiedoista, videoista, valokuvista ja ääninauhoitteista 1000 e per oikeudellinen todiste.

  Kerro tästä muillekin, jotka ovat tietoisia meidän perheemme tai muiden ihmisten vakavasta häirinnästä.

  Lupaamme tiedonantajille jokaisesta voittamastamme oikeustaistelusta 1 % – 5 % maksun kokonaiskorvauksesta minkä saamme per case. Meillä on oikeuksissa tällä hetkellä useita aktivoituja todisteellisia haasteita. Jos saamme esim. yhdestä tapauksesta 10 000 e, anonyymi whistblower saa siitä 100 e – 500 e. Ja jos saamme jostakin tapauksesta 100 000 e, WB saa siitä 1000 e – 5000 e riippuen sopimuksesta.

  Älkää pelätkö henkenne tai omaisuutenne puolesta. Emme mekään niin tee. Taistelu ihmisten perusoikeuksista menee ihan kaiken edelle.

  Todisteita voi ehdottaa esim. sähköpostiimme aputiikkihjalputik@gmail.com
  Kiitoksia. Yhteistyöllä etiä päin.

  Yt. Perhe Armassalo, the Targeted Family
  psta Z

  21.11.2020 klo 14.09

 4. Reformi-studio toi eilen tämän asian julki. On olemassa käsite character assasination, millä tarkoitetaan verbaalista ja manipulatiivista aggressiivisen käyttäytymisen muotoa millä henkilön maine pilataan levittämällä hänestä juoruamalla valheita ja puolitotuuksia, jotta muiden mielipide kääntyisi henkilöä vastaan.ja henkilön sosiaalinen asema heikkenisi hylkiöksi. Henkilöllä, jota vastaan on hyökätty ei ole mahdollisuutta puolustautua eikä totuudella ole merkitystä, kun muut arvioivat luottamuksellisten juorujen pohjalta oman totuutensa.

  Tällaista käyttäytymistä minua ja perhettämme kohtaan on aiheetta ja syyttä viljelty jopa viranomaisten toimesta yli 23 vuoden ajan ja sille laitetaan stoppi nyt.

  24.11.2020 klo 21.26

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *