Viime viikolla EU:ssa käydyt neuvottelut olivat jälleen osoitus siitä hengestä, joka Euroopan Unionin sisällä vahvistuu huimaa vauhtia.
Vapaa sana, vapaa internet, on muuttanut muotoaan vuosien varrella ja siitä on tullut Euroopan Unionille uhka. Terrorismiin verrattavissa oleva Unionin uhka.
Tälle uhalle on nyt päätetty tehdä loppu. Kaikki väärä informaatio joka uhkaa Unionin olemassaoloa, on poistettava tunnin kuluessa sen ilmestymisestä nettiin.
Sama ilmiö on ollut havaittavissa jo pidemmän aikaa sosiaalisen median suurkonsernien käyttäytymismalleissa.
Facebook, Twitter, Instagram sekä Youtube ovat tehneet tätä samaa sensuuria omilla alustoillaan jo pidemmän aikaa. Jopa Yhdysvaltojen presidentin kirjoituksia on poistettu vääränä informaationa ja viime viikon linjaukset tulevat vain kiristämään suuntaa vapaan sanan välittämisessä.
Yhdysvaltain vaalit ovat muutenkin olleet erinomainen osoitus siitä kuinka suuren vallan ylikansalliset mediatalot ovat itselleen ottaneet.

Mediatalot ovat jo julistaneet yksimielisesti Biden voittajaksi vaikkei siitä ole vielä virallista lausuntoa edes tullut.

Nämä jätit sensuroivat muiden eriävät mielipiteet alustoiltaan pois ja vahvan asemansa vuoksi, näiden mediajättien toiminta on monen kuluttajan mielessä jo muuttunut totuudeksi. Tosiasiassa kyse on sensuurista, oiken informaation sensuurista, eikä suinkaan totuudesta.
Somejätit siis levittävät valheita ja sallivat valheiden jäädä eetteriin, sulkien totuuden sieltä ulos.
Tilanne on järkyttävä, sillä hallitusten toimet ympäri maailmaa pelkästään jo Covid-19 huijauksen myötä, ovat täysin perustuslaittomia fasistisia toimia. Nämä vapaan sanan sulkemiset ja ovat nyt pakottaneet meidät toimimaan.
Perustimme kuukausi sitten erilaisten vaihtoehtomedioiden kanssa Mediapoolin, jossa olemme yhdessä käyneet läpi näitä aikamme haasteita ja tuloksiakin on alkanut tulla.
Meiltä ilmestyy 28.11. Fixit-tapahtuman yhteydessä VALTAMEDIA niminen paperinen ilmaisjakelujulkaisu. Tämän julkaisun yksi tarkoituksista on nimenomaan vapaan sanan ja informaation säilyttäminen jatkossakin vapaana, joten lähdemme suuntaamaan toimiamme myös painetun sanan suuntaan.
Kaikki suuret mediatalot noudattavat tätä World Economy Forumin suunnitelmaa ajaa alas koko maailman talous, ja alistaa se kokonaan yhden vallan alle. Tämä toiminta on estettävä, ja siihen me tarvitsemme tukea. Kaikkea mahdollista tukea.
Jos haluat auttaa meitä jollain tavalla, voit esimerkiksi ottaa mukaasi Fixit-tapahtumasta VALTAMEDIA lehteä ja jakaa sitä omalla paikkakunnallasi.
Julkaisuun tulee myös ilmoitus muista mahdollisista tavoista tukea toimintaamme.
Suosittelen ekonomi Tuomas Malisen ajatuksia ajastamme. Myös hän tulee marraskuun 28. päivä Fixit-tapahtumaan puhumaan, tule sinäkin. Alla olevalla videolla Tuomas kertoo omin sanoin tästä World Economy Forumin Great Reset ”Suuri Nollaus”- suunnitelmasta.
https://m.youtube.com/watch?v=_JZWB4KvRYA
Sent with ProtonMail Secure Email.
2 thoughts on “SANANVAPAUDEN PUOLESTA”
 1. Varsinais-Suomen käräjäoikeus on lavastamassa minua syylliseksi mediatuomari Mika Herhin ja Aaltokiinteistöt Oy:n Teemu Aallon toimesta, jonka Teemu Aalto on laittanut mediatuomarille riidattomana, vaikka olimme sen kahdesti riitauttaneet. Kun se muuttui mediatuomarilla riitaiseksi täsmentävän ja selventävän lausumamme jälkeen, Teemu Aalto vastasi riita-asiaan lyhyesti ilman mitään todistelua syytöksistään minua kohtaan. Mediatuomari Mika Herhi ajaa Teemu Aallon edustaman Aaltokiinteistöt OYn keksittyä asiaa minua vastaan ja vaikka olemme esittäneet vankat todisteemme useine rikosilmoituksineen ko Aallosta, mediatuomari Herhi jatkaa Teemu Aallon haastetta minua vastaan. Kyseessä on selkeä näytösoikeudenkäynti, mikä on ostettu ja maksettu aikaa sitten medialle. Todisteidemme ja lyhyen vuokrasuhteen alle 3kk aikana en ole voinut tuhota huoneistoa Teemu Aallon väittämällä tavalla. Samaten joskus asunnossa mukanani olleet kääpiökoirat eivät raavi seiniä kun eivät siihen edes kykene. Tullessamme Aallolta 2-kämpäksi kirjan kirjoittamista varten vuokraamaamme huoneistoon Koski TLssä 9.10.2019 videoimme aikuisen poikani kanssa huoneiston, koska se oli kuin vedenpaisumuksen jäljiltä, kaapit ja listat kupruilivat ja olivat rikki sekä omituisia kellertäviä läikkiä oli pattereissa ja lattioilla.
  Katossa oli ikään kuin absorbenttilevyjä ja öisin kovaääninen imuri imuroi ilmaa. Käytimme huoneistoa 16.12.2019 asti, jolloin veimme tavaramme sieltä pois. Muuttomies lähti viimeisenä ja hän todistaa asunnon olleen tuolloin normaali ennen siivoustamme. Kun tulimme asuntoon iltasella 30.12.2019 poikani kanssa syömään, tapasimme sisällä vieraan suomea huonosti murtavan naisihmisen ilman lupaamme. Hän loukkasi törkeästi kotirauhan aluetta. Hän oli asentanut patterit täysille niin että koko huoneisto oli kuuma ja hapeton. Videoimme huoneiston sieltä poistuessamme ja avaimet keittiötasolle jättäessämme.. Kaikki oli huoneistossa hyvin. Teimme naisesta rikosilmoituksen, josta poliisi ei tapansa mukaan välittänyt, kun Armassalon perhe on joutunut rikoksen uhriksi. Sitten paljon myöhemmin saimme mediatuomarilta tiedon, että Teemu Aalto Aaltokiinteistöt OYn edustajana syyttää minua monista asioista, jotka on aivan itse aiheuttanut. Hän syyllistyi lyhyen vuokrasuhteemme aikana useaan valheelliseen lupaukseen, syytökseen ja kotirauhan rikkomiseen työntekijänsä jopa salavideoidessa ja -äänittäessä minua ja huoneistoa tullessaan yllättäen keksimälleen sulaketarkastuskäynnille, vaikkei koko asunnossa edes ollut kerrostalon sulakkeita.

  On selvästi havaittavissa, miten käräjätuomari Peter Arvidsson kiristämällä minua prosessiedunvalvojalla sai minut peruuttamaan samaisten törkeitä rikoksia perhettämme kohtaan tehneiden ihmisten haastehakemukset kuin käräjätuomari Pasi Kettula samalla tavalla painostamalla. Nämä henkilöt ovat Teemu Aalto, työntekijänsä Katrin Kesterson, Aaltokiinteistöt ja Birgit Viikki.

  Kun katsomme kokonaisuutta ja ennen kaikkea todisteitamme, mitkä paljastavat Varsinais-Suomen käräjäoikeuden pelin pienen ihmisen ja hänen perheensä kustannuksella voimme tehdä niiden perusteella sen ainoan päätöksen, että Varsinais-Suomen käräjäoikeus käyttää oikeuslaitosta omiin ei niin rehellisiin tarkoituksiin. Kyseinen toiminta on pienen piirin hyvävelisysteemin hyväksi käyttöä pientä ihmistä hallintoalanmaista ja hänen mitätöntä perhettään kohtaan. Tällainen peli ei ole oikein ja koska sen tiedän jo kolmasti sen kokeneena, en hyväksy sitä enää. Perheelläni ja lapsillani on oikeus elää oikeutta ja kohtuutta osakseen saaden, ei muiden tahtiin marionettina pomppien.
  21.11.2020
  Perhe Armassalo
  psta Zibelina Kirsi Armassalo, Ell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *