Muutamia tunteja sen jälkeen, kun parlamentin Demokraatit ilmoittivat, että Pennsylvanian postityöntekijä oli luopunut väitteistään liittyen äänestyslippuväärennöksiin, postinkantaja kielsi väitteen sanoen, että hän seisoo alkuperäisen lausuntonsa takana. Ja että liittovaltion tutkijat ”olivat huijanneet” häntä.

Juttu sisältää mielenkiintoisen audion, joka löytyy alempaa artikkelista.

Richard Hopkins, postinkantaja Pennsylvanian Eriesta, kertoi Project Veritasin tiistaina julkaisemissa videoissa, sen jälkeen kun Yhdysvaltain postilaitoksen tarkastusviraston tarkastajat olivat hiillostaneet häntä, ettei hän koskaan ollut aikeissa luopua mahdollisiin äänestyspetoksiin liittyvistä väitteistään.

”Tarkastelen juuri nyt, tällä hetkellä, Washington Postin kirjoittamaa artikkelia. Siinä sanotaan, että olen keksinyt väitökset äänestyslipukkeiden väärentämisestä ”, Mr. Hopkins sanoi Twitterissä julkaistussa videossa. ”Olen täällä kertomassa, etten muuttanut lausuntoani. Sitä ei tapahtunut. Se ei ole se, mitä tapahtui.”

Richard Hopkins: ”Tuntuu, kuin liittovaltion tutkijat olisivat huijanneet minua”.

Project Veritasin pääasianajaja Jered Ede, syytti tutkijoita Mr. Hopkinsin pakottamisesta allekirjoittamaan valaehtoinen todistus, jossa hänen väitteensä vedettiin takaisin. Hänelle ei annettu lupaa tavata asianajajaansa. Tutkijat kieltäytyivät antamasta hänelle kopiota allekirjoitetusta asiakirjasta.

”Se oli pakotus”, herra Ede kertoi Washington Timesille. ”He pakottivat hänet tekemään tämän vesitetyn, haaleanlämpimän valaehtoisen todistuksen. He tekivät niin kuulustelun aikana, jossa, jälleen kerran, he kielsivät häneltä mahdollisuuden saada oikeusavustaja paikalle, vaikka hän vakuutti heille että hänellä on avustaja.”

Liittovaltion tutkijoiden tietämättä, herra Hopkins käytti haastattelussa Project Veritasin langallista mikrofonia, koska oli huolissaan mahdollisuudesta tulla häirityksi työpaikkansa valvojien tai ammattiliittojen toimesta.

Ylläoleva tviitti on merkitty Twitterin toimesta ”huijaukseksi”, koska Twitter haluaa estää ja sensuroida vaalien petoksellisuuteen vihjaavan tiedon leviämisen julkisuuteen.

Project Veritasin puheenjohtaja, James O’Keefe, julkaisi tiistaina katkelman keskustelusta, jossa Yhdysvaltain postipalvelujen, USPS:n, ylitarkastajaksi tunnistettu mies sanoi, että ”tämä myrsky on kehittymässä mielettömäksi” ja että ”syy, jonka vuoksi he kutsuivat minut, on yrittää valjastaa tämä myrsky , yrittää kelata se takaisin, ennen kuin siitä tulee todella mieletön.”

Herra Hopkins sanoi: ”He hiillostivat minua. Minusta tuntuu siltä, ​​että olen tullut huijatuksi.”

Hänen kommenttinsa tulivat sen jälkeen, kun parlamentin valvontakomitea tiistaina twiittasi – tarkastusvirastoa lainaten -, että Hopkins oli ”tutkijoiden kuulustelujen jälkeen täydellisesti PERUUTTANUT väitteensä esimiehestä, joka peukaloi postiäänestyslippuja”.

Tutkijat ”ilmoittivat valiokunnan henkilöstölle tänään, että he haastattelivat Hopkinsia perjantaina, mutta että Hopkins PERUUTTI SYYTÖKSENSÄ eilen eikä selittänyt, miksi hän allekirjoitti väärän valaehtoisen lausunnon”, valiokunta tviittasi.

Herra Hopkins sanoi viime viikolla, että häntä käskettiin keräämään myöhäisiä postiäänestyslippuja, ja että hän kuuli, kuinka hänen esimiehensä, Erien postimestari Robert Weisenbach puhui taaksepäin päiväämisestä, jotta näyttäisi siltä kuin myöhässä jätetyt äänestysliput olisi vastaanotettu 3. marraskuuta.

Herra Weisenbach on kiistänyt väitteet, ja kutsunut niitä ”100 prosenttisesti vääriksi”.

Pennsylvanian korkein oikeus päätti ennen vaaleja, että 3. marraskuuta tai sitä ennen päivättyjä äänestyslippuja lasketaan, kunhan ne on vastaanotettu viimeistään perjantaina 6. marraskuuta klo 17.

Hopkins tuli alun perin esiin viime viikolla Project Veritaksen nimettömänä ilmiantajana, ennen kuin paljasti henkilöllisyytensä valaehtoisessa todistuksessaan, jonka Trumpin kampanja tarjosi ja jonka senaattori Lindsey Graham, republikaani Etelä-Carolinasta, julkaisi lauantaina.

Richard Hopkins: ”Rehellisesti sanottuna, en usko, että liittovaltion edustajat ovat kiinnostuneita vaalipetosten tutkimisesta.”

Herra Ede sanoi, että liittovaltion tutkijat kieltäytyivät antamasta Hopkinsille kopiota allekirjoittamastaan ​​asiakirjasta.

”Hän kysyi useita kertoja, että voinko saada kopion tästä, minkä haluatte minun allekirjoittavan? He kieltäytyivät, jopa senkin jälkeen, kun he olivat vuotaneet kongressille ja Washington Postille sen, mitä hänen oletettiin sanoneen allekirjoitetussa lausunnossaan”, herra Ede sanoi.

Ede väitti, että liittovaltion tutkija oli ”korjaaja, joka oli lähetetty yhteen työhön, ja vain yhtä työtä varten, ja tämä tulee esiin siinä, että hän vaati vetämään syytökset pois, eikä hän suostunut lähtemään, ennen kuin sai haluamansa”.

”Tämä on banaanitasavalta, Neuvosto -aikaista totuuden tukahduttamistaktiikkaa, jollaista en ole koskaan ennen nähnyt”, herra Ede lisäsi.

Project Veritasin edustajan mukaan, ryhmä aikoo julkaista keskiviikkona lisää audiomateriaalia liittovaltion Hopkinsille tekemästä haastattelusta.

Seuraavassa raakaversio 11.11.2020 julkaistusta, kokonaisesta kuulustelusta. Englanninkielinen.

Hopkins sanoi, että hän ei uskonut että liittovaltion edustajat, jotka häntä kuulustelivat, olivat kiinnostuneita väitettyjen vaalipetosten tutkimisesta.

”Rehellisesti sanottuna, en usko, että he ovat”, hän sanoi.

Hopkinsin silminnäkijäkertomus järjestäytyneestä äänestyslippujen väärentämisestä Pennsylvaniassa, kuuluu samaan joukkoon muiden äänestyspetosväitteiden kanssa useissa osavaltioissa.

Näiden väitteiden ja monien vannottujen, valaehtoisten lausuntojen perusteella, Trumpin kampanja nosti tusinan oikeusjuttuja haastamalla vaalit Arizonassa, Michiganissa, Nevadassa ja Pennsylvaniassa, ja pyrkii kumoamaan entisen varapresidentin, Joseph R. Bidenin, voittoennusteet.

Artikkelikuva: Greg Wohlford
Äänestäjä Kari Ackerman, keskellä, äänestää äänestystyöntekijä Brenda Andersonin avustuksella, vasemmalla, Girard Borough -rakennuksessa tiistaina 3. marraskuuta 2020 Eriessa, Pennsylvaniassa. (Greg Wohlford / Erie Times-News AP).The Washington Times.

LINDA K.

LÄHDE: The Washington Times Julkaistu alunperin 10.11.2020.

One thought on “Pennsylvanian postityöntekijä kiistää peruneensa syytökset, jotka koskevat äänestyslippujen väärentämistä”
  1. Peruja saa siis pitää henkensä ja voi jatkaa elämäänsä. Ei se niin mene. Hänet poistetaan epäluotettavana vuoden parin sisällä. Roistojen lupauksiin ei voi luottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *