Washington, DC) – Judicial Watchi´n presidentti Tom Fitton antoi 9.11.2020 seuraavan lausunnon presidentinvaaleja koskien:

Joe Biden ei ole ”valittu presidentti”.

Tulosten muuttuminen vaalipäivän jälkeen herättää merkittäviä oikeudellisia ja perustuslaillisia huolenaiheita, ja presidentti Trumpin tulisi käyttää käytettävissä olevia oikeudellisia ja perustuslaillisia keinoja varmistaakseen, että amerikkalaiset voivat luottaa vaalien tuloksiin.

Ei ole normaalia, että useat valtiot laskevat presidentinvaalin ääniä päivien ajan vaalipäivän jälkeen. Ja se herättää huomattavaa huolta vaalien jälkeisten laskelmien pätevyydestä.

Samaan aikaan tiedotusvälineet, mukaan lukien sosiaalinen media, kuten Twitter ja Facebook, merkitsevät virheellisesti Bidenin valituksi presidentiksi. Mikään virallinen lähde ei ole julistanut vaalitulosta. Liittovaltion laki ja perustuslaki rajoittavat viralliset lähteet valtion virkamiehiin, vaalikollegioon ja viime kädessä kongressiin.

Judicial Watch on jo pitkään varoittanut kaaoksesta ja lisääntyneestä petosriskistä, johtuen 100 miljoonan äänestyslipun ja äänestyshakemuksen postittamiseen liittyvistä huolimattomuuksista. Viimeisin, syyskuussa tekemämme tutkimus paljasti, että 353:ssa Yhdysvaltain piirikunnassa oli 1,8 miljoonaa rekisteröitynyttä äänestäjää enemmän, kuin äänioikeutettuja kansalaisia. Toisin sanoen, näiden piirikuntien rekisteröintimäärä ylitti 100 prosenttisesti äänioikeutettujen määrän. Tutkimuksessa kerättiin uusimmat rekisteröintitiedot, jotka valtiot lähettivät itse. Näitä tietoja verrattiin sitten Census Bureau -yhtiön uusimpiin, viiden vuoden väestöennusteisiin, jotka American Community Survey (ACS) keräsi vuosina 2014-2018. ACS-kyselyt lähetetään 3,5 miljoonaan osoitteeseen joka kuukausi, ja vuosikymmenittäin tehtävän väestönlaskennan ulkopuolella, sen viisivuotisarvioita pidetään luotettavimpina arvioina.

Pennsylvaniassa oikeudenkäyntimme likaisten äänestysluetteloiden puhdistamiseksi, paljasti 800 000 ”ylimääräistä” nimeä. Itse asiassa, Pennsylvanian osavaltion ja piirikunnan viranomaiset antoivat liittovaltion tuomioistuimelle ristiriitaisia ​​numeroita rekisteröintiluettelomääristään.

Liittovaltion laki näyttää selkeästi, että presidenttikilpailun piti päättyä vaalipäivänä. Esimerkiksi, 3 Yhdysvaltain lain 1 §:ssä todetaan:

´Presidentin ja varapresidentin valitsijamiehet nimitetään jokaisessa osavaltiossa, seuraavana tiistaina, marraskuun ensimmäisen maanantain jälkeen, joka neljäs vuosi seuraten jokaista presidentin ja varapresidentin vaalia.`

Vaalipäivänä, presidentti Trumpilla oli äänet presidenttiyden voittamiseksi. Tätä äänten kokonaismäärää muutettiin ennennäkemättömän ja ylimääräisen laskennan takia, vaalipäivän jälkeen.

Pennsylvanian, Georgian, Michiganin, Wisconsinin ja Arizonan osavaltion lainsäätäjillä on riippumaton, perustuslaillinen toimivalta ratkaista presidentinvaalikiistat. Ja kongressilla on viimeinen valta hyväksyä tai hylätä valitsijamiehet.

Tällä välin, Judicial Watch aloitti tänään kattavan tutkinnan vaalikiistassa, valtion ja liittovaltion tiedonvapauslakien nojalla.

Onneksi perustuslaki ei anna tiedotusvälineille mahdollisuutta julistaa presidentinvaalien voittaja.

Judicial Watch on kansallinen johtaja puhtaampien vaalien ajamisessa.

Vuonna 2018 korkein oikeus vahvisti äänestäjäluettelon puhdistusohjelman, joka oli tulosta Judicial Watch:in ja Ohion välisen liittovaltion oikeusjutun sopimisesta. Kalifornia sopi liittovaltion oikeudenkäynnissä Judicial Watchin kanssa, ja aloitti viime vuonna prosessin, jolla poistettiin jopa 1,6 miljoonaa passiivista nimeä Los Angeles Countyn äänestäjäluettelosta. Kentucky aloitti myös satojen tuhansien, vanhojen rekisteröintien puhdistamisen viime vuonna sen jälkeen, kun se pääsi suostumusratkaisuun toisen oikeusjutun lopettamiseksi Judicial Watchin kanssa.

Vuonna 2020 Judicial Watch nosti haasteen Pohjois-Carolinaa, Pennsylvaniaa ja Coloradoa vastaan, koska he eivät olleet puhdistaneet äänestysluetteloitaan, ja haastoi Illinoisin, koska se kieltäytyi paljastamasta äänestäjäluettelonsa tietoja liittovaltion lain vastaisesti.

Voit lukea lisää Judicial Watchin vaaleihin liittyvästä työstä täällä.

LINDA K.

LÄHDE: Judicial Watch

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *