Kiitos Jussi-Pekka Samuel suomennoksesta joka kuuluu näin:

Presidentti Trumpin lausunto 7.11.2020

”Me kaikki tiedämme miksi Joe Biden kiirehtii väärin perustein esiintymään voittajana ja miksi hänen media-liittolaisensa yrittävät niin kovasti auttaa häntä: he eivät tahdo totuuden tulevan julki. Yksinkertainen fakta on se, että vaalit ovat kaikkea muuta kuin ohi. Joe Bidenia ei ole vahvistettu voittajaksi yhdessäkään osavaltiossa, saati sitten niissä osavaltioissa, joissa kilpailu oli tiukka ja, joissa aloitetaan uudelleenlaskenta tai osavaltioissa, joissa kampanjallamme on perusteltuja ja laillisia oikeustaisteluita, jotka voivat määritellä lopullisen voittajan. Esimerkiksi Pennsylvaniassa vaalivalvojiamme ei päästetty seuraamaan asian edellyttämällä tavalla ääntenlaskua. Lailliset äänet päättävät, kuka on presidentti, ei uutismedia.

Maanantaista alkaen kampanjamme tulee viemään nämä tapaukset oikeuteen varmistaaksemme sen, että kaikki vaalilait pidetään ja oikea voittaja valitaan. Amerikan kansalla on oikeus rehellisiin vaaleihin: mikä tarkoittaa kaikkien laillisten äänestyslippujen laskemista, eikä laittomien äänestyslippujen laskemista. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että kansalaisilla on täysi luottamus vaaleihimme. On todella järkyttävää, että Bidenin kampanja kieltäytyy edelleen hyväksymästä tätä perusperiaatetta ja haluaa, että kaikki äänestysliput lasketaan, vaikka ne olisivat väärennettyjä, laittomia tai ei äänioikeutetuilta tai kuolleilta äänestäjiltä tulleita. Vain vääryyttä harjoittava puolue voi vaatia valvojien lainvastaista poissa pitämistä ääntenlaskentahuoneesta ja sitten vielä taistella oikeudessa tätä vastaan.

”Mitä Biden piilottelee?

En lepää ennen kuin Amerikan kansa saa ansaitsemansa rehellisen ääntenlaskennan, minkä demokratiamme edellyttää.”

-Presidentti Donald J. Trump

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *