Maailma jossa elämme, on entistä selkeämmin paljastamassa todelliset kasvonsa. Eikä suotta tässäkään vanhat uutisoinnit ja puheet jää toissijaiseen arvoon, etenkään salaiset tapaamiset. Saamme niiden avulla hyvin uutta näkökulmaa ympärillämme tapahtuviin poliittisiin päätöksiin ja rajoituksiin.

Virus ei ole saanut tuhoa aikaan, rajoitustoimin on aikaansaatu mittavia taloudellisia vahinkoja. Maailmantilastosta voi helposti seurata populaation kehitystä. Vertaa koronakuolemia yleisesti kuolleisuustilastoon. Toivon, että tämä artikkeli avaa koronan varjolla toteutettavaa agendaa, ja saa kyseenalaistamaan entistä enemmän. Jo se, että Suomen media sensuroi istuvan Yhdysvaltain presidentin puheen, tulisi herättää epäilyksen siemenen. Ajaako demokraatit Kiinan diktatuuria maailmaan?

Jussi Eronen julkaisi päivityksen facebookissa 2016.

Tilanne on sietämätön. Puolueetonta mediaa, johon nojaisi luottamus ja josta mielellään veroa maksaisi, ei kansalaisilla ole. Niin ikään Sanoma Media ja CNN alkoivat sisältökumppaneiksi vuonna 2016. Sen sijaan CNN lopetti lähetykset 2014 Venäjällä.  Maikkari aloittaa 2017 kattavan yhteistyön CNN.n kanssa. Sanoma konserni osti 2/2020 Alman alueelliset sanomalehdet. Tilanne on tämä, se tulisi ymmärtää ja luottaa vaihtoehtoiseen, tutkivaan journalismiin.

Ekonomisti Tuomas Malinen on esittänyt näkemyksensä talousromahduksesta, jos antaudumme pelolle emmekä pysty järkevästi ajattelemaan, odottaako meitä ”korona pandemian” jälkeen Dystopia.

Nyt itse otsikon aiheeseen,

”Valkoisesta talosta kiellettiin mainitsemasta Sauli Niinistön ja Yhdysvaltain varapresidentin Joe Bidenin tapaamisesta valtioneuvoston tiedotteessa.” -Näin uutisoitiin 10.3.2011 Iltasanomissa.

Asian tuolloin IS.lle vahvisti valtioneuvoston viestintäpäällikkö Mikko Norros.

AGENDA 2030

Pääministerimme Sanna Marin piti esittelypuheenvuoron lähetekeskustelussa 4.11.2020 eduskunnassa, liittyen aiheeseen agenda 2030.

Puheessaan ministerimme nosti esille Suomen osallistumisen globaaliin kestävän kehityksen suunnitelmaan.

”Arvoisa puhemies,

Sitoutuminen Agenda 2030 toimeenpanoon on hallitukselle tärkeää myös kansainvälisen järjestelmän näkökulmasta. Kun monenkeskisen sääntöpohjaisen järjestelmän perusrakenteita haastetaan, Suomen kaltaisille sääntöpohjaista, monenkeskistä järjestelmää tukeville ja siitä hyötyville maille on tärkeää pitää kiinni yhteisistä sopimuksista. Myös tästä syystä hallitus pitää tärkeänä, että Suomi määrätietoisesti etenee Agenda 2030-tavoitteiden toimeenpanossa.

Suomi on sitoutunut YK:n yleismaailmallisiin arvoihin ja toimii kansainvälisen oikeuden, demokratian ja ihmisoikeuksien vahvistamiseksi. Demokratia sekä perus- ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen ja toteutuminen ovat edellytyksiä sille, että Agenda 2030 ja kestävän kehityksen tavoitteet voidaan saavuttaa Suomessa ja globaalisti.”

Mikä on agenda 2030?

YK.n kestävä kehitys kätkee sisäänsä paljon kansalta salattuja Suunnitelmia.

”Tavoitteisiin kuuluu kansallisen itsemääräämisoikeuden ja yksityisomistuksen lakkauttaminen, perherakenteen hajottaminen sekä liikkumista ja yksilönvapautta koskevien rajoitusten keventäminen. Virtaniemi valotti vihreiden ”kestävän kehityksen” tavoitteita yksityisomaisuuden hävittämisestä, fossiilisten polttoainaiden kieltämisestä, golf-kenttien ja laskettelukeskusten lakkauttamisesta, viljelyn keinokastelun kieltämisestä, asfalttipäällysteisten teiden kieltämisestä, karjan laiduntamisesta ja perheen lopettamisesta. Tavoitteena on sulkea jäljelle jääneet ihmiset vihreisiin kaupunkeihin, joiden hiilijälki on tarkoitus pitää sähköautojen ja -junien ym. ympäristöteknologoiden avulla lähellä nollaa. Luonnonsuojelualueilla eläminen tullaan tekemään laittomaksi. Väkiluku on tarkoitus laskea 80-90 %:iin suosimalla ehkäisyä, sterilointeja, abortteja, homoutta, naisten oikeuksia ja käyttämällä kemikaaleja ruuassa ja rokotteissa ihmisen steriloimiseen tai tappamiseen. Näin siis Paavo Virtaniemi vuonna 2011. Hän mainitsi myös vuoden Agenda 2040:n opetussuunitelmasta: ”Oppilaat rakentavat (heidän oman) käsityksensä todellisuudesta ja (huomaavat) että objektiivista todellisuutta on mahdotonta tietää.” Totean, että aika lähellä tätä kaikkea jo olemme.”

”Sauli Niinistö: Länsi joutuu uuden haasteen eteen. Puhemies Sauli Niinistön mukaan menestymisen nälkä vie Kiinaa talouden mahtitekijäksi: – Ihmiset pyrkivät eteenpäin. Houkuttimet ovat paljon konkreettisemmat kuin meillä.”
Lähde: IS 29.1.2011

Sauli Niinistö on nostanut esiin myös vuonna 2011, kuinka kolmas maailmansota käytäisiin markkinatalouden asein. Hän nostaa esiin puheessaan myös Kiinan vaikutuksen.

Kolmas maailmansota käydään markkinataloudella. ”Presidentti Sauli Niinistön mielestä eurokriisi on suurimpia ulkopolitiikan ongelmia. Raha tai velan ottaminen ei ole enää talouspolitiikkaa vaan valtapolitiikkaa”
Lähde: HS 16.6.2013

Sauli Niinistö on useaan otteeseen puheissaan esittänyt tämän vuosituhannen alun jäävän historiaan uuden maailmanjärjestyksen aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *