Epäilys on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Riippumattoman toimittajan, Jordan Eppersonin äskettäisestä twiitistä on tullut viraali sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Donald Trump Jr. uudelleen-twiittasi sen. Twitterissä Epperson kertoo, että Michiganin valtion kaupunkialueiden yhteisöjen lisäksi myös sen maaseutualueet ovat yhtä ongelmallisia vaalien loukkaamattomuuden suhteen. Asiasta uutisoi Big League Politics.

Big League Politics teki tutkimusta osoittaakseen, onko Eppersonin väite legitiimi vai ei. Huomasimme nopeasti, että tosiasiat tukevat Eppersonin twiittiä.

Alunperin Michiganin osavaltion edustaja Shane Hernandez, havaitsi, että Marysvillen pikkukaupungissa sijaitsevalla alueella äänestysprosentti oli noin 35 prosenttia, joka on pienempi kuin naapurialueilla.

St. Clairin piirikunnan virkailija Jay DeBoyer suoritti tutkimuksen Hernandezin havaintojen seurauksena, ja huomasi, että vaalipiirin toisaalla asuvien äänestyslippuja ei oltu laskettu, virkailijan tekemän virheen takia. Virheen korjaamisen jälkeen, Trump sai 500 ääntä lisää.

Tämä ei ole ainoa esimerkki äänestykseen liittyvästä sääntöjenvastaisuudesta, jota on esiintynyt konservatiivisilla maaseutualueilla, koko Michiganissa. Myös Antrimin piirikunnassa on raportoitu poikkeavuuksia – piirikunnassa, joka sijaitsee osavaltion ultrakonservatiivisessa pohjoisosassa. Antrim valitsi alun perin Bidenin 2 – 1-marginaalilla, mutta näitä tuloksia ollaan tarkistamassa nyt, ja niiden odotetaan muuttuvan.

Michiganissa meneillään olevan mielettömyyden takia, Trumpin kampanja laati kanteen. Heidän oikeusprosessinsa koskee hyvin pitkälti sitä, mitä Detroitin kaupungissa tapahtuu: republikaanisilta vaalitarkkailijoita ja -työntekijöiltä on näennäisen oikeudettomasti ja tarkoituksella viety äänioikeus.

”Kun ääniä yhä edelleen lasketaan Michiganissa, presidentinvaalikisa osavaltiossa on edelleen erittäin tiukka – kuten sen tiedettiin olevankin. Presidentti Trumpin kampanjalle ei ole annettu tarkoituksenmukaista pääsyä moniinkaan laskentapaikkoihin tarkkailemaan äänestyslippujen avaamista ja laskentaprosessia siinä määrin, kuin Michiganin laki takaa. Olemme tänään Michiganin tuomioistuimessa laatineet kanteen, jolla lopettaa laskenta siihen asti, kunnes tarkoituksenmukainen pääsy on myönnetty. Vaadimme myös tarkistamaan ne äänestysliput, jotka avattiin ja laskettiin sillä aikaa, kun meillä ei ollut asianmukaista pääsyä. Presidentti Trump on sitoutunut varmistamaan, että kaikki lailliset äänet lasketaan, Michiganissa ja muualla ”, Trumpin kampanjan puheenjohtaja Bill Stepien, sanoi.

#DetroitLeaks -sarja on paljastanut mahdollista sopimattomuutta vaalityöntekijöiden koulutuksen aikana, mikä saattaa vaikuttaa kaikkiin näihin vaaliprosessissa esiintyneisiin ongelmiin. Trumpin kampanja saattaa pystyä kääntämään viralliset tulokset tuomioistuimissa, kun tosiasiat oikeudenkäyntien aikana paljastetaan.
Linkissä oleva audio/video on englanninkielinen, englanninkielisin tekstein.

LINDA K.

LÄHDE: Big League Politics

One thought on “FACT CHECK: Satoja Trumpia kannattavia äänestyslippuja on saatu takaisin Michigan Cityn alueella”
  1. Tuntien näiden B:tä presidentiksi ajavien rehellisyyden alhaisuuden kaikkine kieroiluineen, rekisterimerkintärikoksineen, lavastuksineen ja kokonaivaltaisine hullutuksineen, tämä USA:n vaalivilpistely nimenomaisesti suuren luokan floppina OLI ODOTETTAVISSA. Tottahan älykäs shakinpeluri Trump joukkoineen tämän tiesi, kun tiesin minäkin. Näin me ajetaan yhdessä rotat loukkoon. Rotat kun tulevat sankoin joukoin vain mässäämään herkkuja notkuvan pöydän ääreen. Hyvä tästä tulee, Jukka Davidssonin sanoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *