Tiedätte tarinan viisaasta vanhasta Amerikan alkuperäisasukkaasta joka kertoo lapsenlapselleen, että jokaisessa meissä asuu kaksi taistelevaa sutta. ”Toinen niistä on paha. Se on viha, pelko ja kateus, mustasukkaisuus, suru, ylimielisyys, itsesääli ja valhe.
Toinen on hyvä, Se on ilo, rauha, rakkaus, toivo, tyyneys, nöyryys, hyvätahtoisuus, empatia, totuus ja luottamus.”
”Kumpi niistä voittaa?” kysyy lapsi. ”Se, jota ruokit.” vastaa vanhus.

Samalla tavalla maailma on tällä hetkellä kahtiajakautunut. Meillä on kaksi aikajanaa rinnakkain. Toinen on täynnä pelkoa, vihaa, sekaannusta ja ihmisten lokerointia. Siellä on mellakoita, väkivaltaa, sortoa ja korruptiota. Siellä rajoitetaan sananvapautta ja määritellään sallitut ajatukset. Siellä kuljetaan kangas kasvoilla kohti yhteiskuntaa, jossa jokaisella on rokotuspassi ja pisteytysjärjestelmän osoittama arvo. Kansalaispalkka, mutta ei yksityisomistusta. Koulutus, jossa ei lueta kirjoja vaan tehdäänn kaikki riippuvaiseksi netistä. Jos se otetaan pois, kuinka pärjäämme? Kohti yhtä ainoaa maailmanhallintoa jossa kansallisvaltiot ovat lakanneet olemasta, kansat sekoittuneet keskenään ja ihmiskunnan määrää rajoitetaan rajusti.

Toinen jana näyttää kohti maailmanrauhaa, uutta rahajärjestelmää ja velkojen katoamista, koska nykyinen rahajärjestelmä perustuu velkaan. Kohti GESARAa, vapaaenergiaa, antigravitaatio-kulkuneuvoja ja ennennäkemättömiä lääketieteellisiä teknologioita ja sairauksien katoamista. Kohti Kultaista Aikaa, joka on ennustettu tulevan jos ihmiskunta selviytyy edellisestä aikajanaristeyksestään ja kollektiivinen henkinen värähtelymme kohoaa niin, että ylitämme vuoden 2000 rajapyykin johon yksi aikajana olisi päättynyt. Siitä selvisimme ja ”vanha aika” päättyi 21.12.2012 jolloin Mayojen vanhan ajan kalenteri päättyi.

Me itse asiassa olemme jo tässä uudessa Kultaisessa ajassa, sillä Maapallo ja koko aurinkokuntamme ja Galaksimme on siirtymässä avaruudessa alueelle, jonka energia on niin korkeavärähteistä, että henkisyytemme kehittyy melkein väkisin. Joten mikään ei voi estää maailmanrauhan saavuttamista. Se, mitä näemme ympärillämme, on ”vanhan ajan kuolemaa” jossa se viimeisillä voimillaan yrittää vielä pitää asemansa joka perustui ihmisten hallitsemiseen pelolla. Melkein kaikki tämän hetken johtajamme ovat vielä ”vanhan ajan” johtajia. Siksi viimehetken terroriteot, pandemia, maskipakko, pelottelu ja lockdown. ”Normaalin” purku on käynnissä, mutta ”uusi normaali” ei tule olemaan loppuelämä kangas kasvoilla tai jokavuotiset rokotukset. Vaikka nyt tässä purkamisessa menettäisi kaiken, saa jotain uutta tilalle.

Se, kuinka nopeasti saavutamme vapauden, tasa-arvon ja maailmanrauhan kansallisvaltioiden välillä, riippuu siitä, kumpaan aikajanaan keskityt. Se, mihin antaa energiaansa, lisääntyy. Nämä aikajanat ovat sisällämme. Yksilötasolla jokainen meistä valitsee itse, kumpaa sutta ruokkii.

By B. Susi

2 thoughts on “Kaksi aikajanaa”
 1. Amerikan presidentin vaalit 3.11.2020 tulevat muuttamaan maailmaa lopullisesti parempaan tai pahempaan suuntaan riippuen kumpi presidenttiehdokas Trump vai Biden valitaan.
  Rukoilkaamme ja toivokaamme, että tässä ikuisessa hyvän ja pahan taistelussa hyvä voittaa. Amen.

 2. Vieras on virta, ja vieras on vene,
  eivät ne unelmien uomia mene.
  Ilta on ihmisessä, aamu on outo;
  illasta aamuun on ihmisen souto.
  Illasta aamuun on yöllistä matkaa;
  jos jaksat uskoa, jaksat jatkaa.
  Taapäin tuijotat, soudat eteen
  outoa venettä outoon veteen.

  Minä tääll’ olen vieras, vieras vaan,
  olen ollut alusta saakka,
  ovat outoja minulle laaksot maan
  ja outo on elämän taakka.
  Minä kuljen ja katson kummastun
  joka puuta ja joka kukkaa,
  minä kuljen kumpuja itkusuin
  ja itken ihmisrukkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *