Tämä kausiflunssaa vähäpätöisempi Korona sai maailmassa aikaan ennennäkemättömän ja -kokemattoman kaaoksen.
Jokainen asioita seuraava on tietoinen että tämä ”pandemia” on pitkän aikavälin suunnitelma alistaa koko planeetta yhden hallituksen ja vallan alle.

Great Reset, koko maailman talouden nollaus ja uudelleen järjestely on käynnistynyt ja vauhti on kova yrityksiä kaatuu kuin viljaa puimurin käsittelyssä.
Tässä uudessa maailman järjestyksessä on monia ominaispiirteitä joista yksi on totaalinen valta ja alistaminen hallinnon tahtoon.

Se että maailman talous menee nurin ei henkilökohtaisesti minua huolestuta, se mikä huolestuttaa on terveydenhuolto ja sen käynnistynyt uudenlainen toimintamalli joka saa mieleen Natsi-Saksan ja Mengeleineen…

Turussa aloitetaan bussikuljetukset Messukeskukseen jossa joukkorokotetaan ihmisiä ja Finnair ilmoitti aloittavansa koronarokotteen kuljetusjärjestelyt joten suunta on selvä.

Terveydenhuolto hoitovirheineen tappaa vuodessa enemmän kuin liikenne, kaikki muistavat Narkolepsian ynnä muut rokotteiden jälkiseuraukset ja tällä hetkelläkin on uutisoitu rokotekuolemista Etelä-Koreassa.

Tästä huolimatta hallitukset ajavat koko maailman rokottamista ja nyt olemme tulleet tilanteeseen, jossa maailma ei ole koskaan aiemmin ollut. Edessämme on vain kaksi vaihtoehtoa, joko ottaa rokote tai ei.

Ja kaikki tämä tulee eteemme hirvittävällä vauhdilla.

Kun seuraa tätä Great Reset agendaa, niin kova on tahto hallituksilla rokottaa kaikki, sillä agendaan kuuluu jopa velkojen nollaus.

– Jos lähdet mukaan maailman laajuiseen terveysprojektiin, saat velkasi anteeksi. Tosin, edessäsi on sen jälkeen kansalaispalkka, teit sitten työksesi mitä teit.

Olet hyvä ihminen, otat toiset huomioon jne…

Ja jollet lähde, olet huono ihminen ja toimintasi on uhka hyville ihmisille.

Jos tahdot matkustella, olet mukana terveysprojektissa. Jollet ole, et menen maan rajojen yli, etkä kaupungin rajan yli, etkä edes kotoa ulos. Tällä hetkellä monikaan ei enää mene ulos.

Ja kaikki tämä sinulle suodaan yhdellä piikillä.

Tietenkään se ei ole vain yksi piikki, niitä kyllä tulevaisuudessa riittää kuin pillereitä apteekin hyllyllä.

– Sinun on otettava rokote, sillä sinä ansaitset olemassaolosi yhteiskunnassa.

Yleensä ihmisillä on useita vaihtoehtoja elämässään, koskivat päätökset mitä asiaa tahansa. Tällä kertaa niitä on vain kaksi, olit sitten rikas tai köyhä, poliisi tai rosvo.
Ja kaikki tämä tulee nyt ja hurjalla vauhdilla. Minä vaikka olen asian tiennyt jo pidemmän aikaa, koen silti että tämä tulee silmille.
Kuinka nopeasti se tulee heille, joilla ei ole harmainta aavistusta maailman valtojen suunnitelmista?

Edessä on siis suuret päätökset. Jollette ole vielä niitä tehneet, minä olen.

Tämä täysin vailla minkäänlaista todellisuuspohjaa oleva terveysprojekti, on suoraan helvetin syvyydestä, joten tulen ja kannustan muitakin suhtautumaan asiaan sitä vaativalla vakavuudella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *