Tätä kirjoitettaessa on kuusi päivää Yhdysvaltain presidentinvaaleihin.
Demokraattien ehdokkaan, Joe Bidenin, pojan Hunter Bidenin tietokoneen sisältö rysähti pari viikkoa sitten julkisuuteen ensin Rudy Giulianin kautta. Giuliani julkaisi lähinnä tietoa Joe Bidenin korruptiosta ja Hunter Bidenin roolista siinä, kuten Hunterin myymässä tapaamisia isänsä, varapresidentin kanssa ja sitten voittojen jakamista perheen kesken.

Perheen kesken tuntuu tapahtuvan muutakin, selvisi sekä Hunterin tietokoneelta löytyvistä sähköposteista, että valokuvista. Hunter alkoi seurustella veljensä lesken kanssa 2017 (hänen isoveljensä, Joe Bidenin vanhin poika Beau kuoli aivosyöpään 2015), mutta hänellä on samaan aikaan ollut suhde myös 14 vuotiaan veljentyttärensä Natalian kanssa.
Joe Biden ja lapsenlapsi, Hunterin tytär Finnegan Biden helmikuussa 2020

Hunterin tietokoneelta löytyneet kuvat ja videot kiinalaisten lasten pahoiniptelyistä ja raiskauksista ovat kuvattu ilmeisesti Kiinassa ja tarkoituksella kiristää Hunteria tai hänen kauttaan Joe Bidenia.

Kaikki Hunterin tietokoneeseen ja Bidenien korruptioon liittyvä uutisointi on sensuroitu pois Twitteristä, eikä monikaan media lukuunottamatta New York Postia ja Fox Newsia julkaise aiheesta. Siksi on tärkeää seurata useita eri medioita. Myös Valtamediaa on estetty jakamasta artikkeleitaan Twitterissä.

Gab, joka on kuin Facebook mutta ilman sensuuria, on nostanut huikeasti kävijämääriään koska on se alusta, jossa nämä kuvat, joita kukaan ei halua nähdä, liikkuvat.

Adam Schiff, Alahuoneen tiedustelukomietan puheenjohtaja, väitti Hunter Bidenin tietokoneelta löytyneen materiaalin bisneksistä mm Kiinan kommunistisen puolueen kanssa kanssa olevan pelkkää Venäjän propagandaa. Tämä väite suututti Tony Bobulinskin, Bidenien kanssa kauppaa Kiinaan tehneen liikemiehen, joka on myös entinen sotilas ja isänmaallinen henkilö. Hän ei suostunut siihen, että hänen sukunsa nimi liitetään Venäjä-huijaukseen ja tuli esiin oman versionsa kanssa. ”Tucker Carlson Tonight” ohjelma haastatteli häntä ja Bobulinski kertoi kuinka Hunter Biden oli ottanut häneen yhteyttä ja ehdottanut tapaamista Joe Bidenin kanssa ja yhteistyötä Kiinaan, koska Bobulinski oli jo aiemmin käynyt kauppaa Kiinaan.
Tony Bobulinski

Ajan mittaan Bobulinski oli huomannut Bidenien toimivan laillisuuden äärirajoilla ja käyttävän Joe Bidenin asemaa varapresidenttinä hyväkseen. Hän kysyi mitä Bidenit tekisivät, jos jäisivät kiinnni toiminnastaan. ”Kiistäisimme uskottavasti” vastasi James Biden, varapresidentin veli.

Senaatin sisäisen turvallisuuden ja valtion asioiden valiokunta tarkistaa kaikki Hunter Bidenin entisen liikekumppanin Tony Bobulinskin tähän mennessä kertomat tiedot, mutta Bobulinski on kutsuttu kuultavaksi vasta vaalien jälkeen. ”Arvostan sitä, että FBI:lla on työ tehtävänään, ja olen iloinen siitä, että he ovat vihdoin kiinnostuneet näistä huolestuttavista taloudellisista asioista, joita valiokuntamme ovat tutkineet kuukausien ajan”, senaattori Ron Johnson, valiokunnan puheenjohtaja sanoi.

Joe Biden on lopettanut vaalikampanjoinnin loppuajaksi ennen vaaleja, mutta presidentti Trump kiertää maata puhumassa kymmenien tuhansien ihmisten jättiyleisöille. Bidenin yleisöt olivat olleet hieman pienempiä, muutaman kymmenen ihmisen joukkoja. Silti ovensuukyselyt ja vedonlyöntitoimistot pitävät Bidenia voittajana. Aivan kuten Hillarya neljä vuotta sitten.

By B. Susi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *