Artikkelia päivitetään, ja uusin sisältö löytyy sivun lopusta

”Kiitos Mr. Alvin Jiang:lle (Mr. Jiang Zhicheng), Mr. Bruno Wu:lle (Mr. Wu Zheng), Mr. Zhang Hongwei:lle, Chairman of the Orient Group Inc., ja monelle muulle ihmiselle jotka pysyvät anonyyminä.”

”Pyydämme anteeksi, jos tämä kuva on aiheuttanut sinulle vakavaa haittaa! Mutta oikeuden tähden, me, Uusi Kiinan Liittotasavalta, olemme tehneet tästä kuvasta julkisen. Koska kommunistien ystävät ovat vihollisiamme.”

”Emme salli kenenkään varastavan Kiinan kansalta.
Emme salli kenenkään orjuuttavan Kiinan kansaa.
Emme salli kenenkään käyttävän hyväksi lapsiamme.”

”Tämä kuva näyttää vain jäävuoren huipun siitä, mikä on tärkeää Kiinan Kommunistisen Puolueen Sininen-Kultainen- Keltainen -ohjelmassa.” (BGY -program)

”He käyttävät hyväkseen kaikkia noita länsimaiden poliitikkoja, kuuluisuuksia, ja heidän perheitään, jotka ovat ahneita Kiinan omaisuutta kohtaan, ja uhkaavat heitä käsiinsä saaduilla ja tallentamillaan, heitä kuvaavilla seksi- ja huumevidoilla. Pakottaen heidät myymään maansa ja ihmiset, ja jopa heidän oman kansallisen turvallisuutensa, tarkoituksenaan tehdä yhteistyötä Kiinan Kommunistisen puolueen maailmanherruuden kanssa.”

”Yhdysvaltain presidenttiehdokas Joe Biden on yksi kaikkein menestyneimmistä poliittisista tahoista, jota Kiinan Kommunistinen Puolue 100 %:sti kontrolloi BGY -ohjelmalla. Hän on myös KKP´n 3F suunnitelman kohde, mikä tähtää ”kaatamiseen, hajottamiseen, lyömiseen” heikentääkseen, tuhotakseen ja tappaakseen Amerikan!”

”Kiinan Kommunistisen Puolueen käyttämä taktiikka uhkailla Bideniä ja hänen poikiaan ja lahjoa heitä suurilla summilla varallisuutta, on yksi suurimmista syistä kiistoille, jotka koskevat Etelä-Kiinan merta, USA-Kiina kaupankäyntiä, immateriaalioikeuksia, ja energian hintoja, jne.,”

”kuten myös Bidenin Kiinaan, Kiinan Kommunistiselle Puolueelle toimittamat suuret määrät CIA:n tiedusteluagentteja.”

”Kiinan Kommunistisella Puolueella on niin kutsuttu BGY – ohjelma Yhdysvalloissa ja useissa länsimaissa Euroopassa. Meillä on miljoonittain videoita ja valokuvia virkamiehistä, korruptoituneista ihmisistä, maanpettureista, ja rikollisista jotka tekevät yhteistyötä Kiinan Kommunistisen Puolueen kanssa hallitakseen maailmaa.”

”Sillä ei ole väliä mistä maasta tulet, mitä kansallisuutta tai väriä edustat, tai mihin puolueeseen kuulut. Seuraava hyväksikäytettävä henkilö voi olla tyttäresi, vaimosi, siskosi. Joten ei ole puolue- tai etnisiä rajoja siinä, mitä tulee Kiinan Kommunistisen Puoleen tuhoamiseksi.”

”Seuraava kuva julkaistaan tunnin päästä, ole hyvä ja pysy linjoilla!”

”Pimeys saapuu. Ole valmis.”

”En ole koskaan puhunut poikani Hunterin kanssa hänen liiketoiminnastaan.”

Artikkelia päivitetään tilanteen edetessä.

2 thoughts on “”Pimeys saapuu. Ole valmis.””
  1. Voi helevetti, pandat ähtärissä on kuin paise ahterissa joista pitää päästä eroon ja helvetin äkkii.

    1. Olemme tekemisissä todellisten petojen kanssa. Meidän on valmistauduttava huolella puolustautuaksemme. Pandat ovat ihania, mutta todellakin, niiden huolenpito menee ihan kaiken edelle tai napsahtaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *