Kokeellisen uuden rokotteen, jota on kehitetty yhdessä Yhdysvaltain hallituksen kanssa, väitetään pystyvän muuttamaan ihmisen DNA:ta. DARPA:n rahoittama, injektoitavana biosiru, voitaisiin ottaa käyttöön niinkin aikaisin kuin ensi vuonna.

Seuraava artikkeli on Raul Diegon käsialaa. Artikkeli on julkaistu 17.9.2020. Raul Diego on MintPress Newsin toimitushenkilöstöä, itsenäinen valokuvaajajournalisti, tutkija, kirjoittaja ja dokumenttifilmien tekijä.

´Merkittävin tieteellinen löytö sitten painovoiman, on piilotellut nenämme edessä melkein vuosikymmenen ajan. Sen tuhoisa potentiaali ihmiskuntaa kohtaan on niin valtava, että planeetan suurin sotakone otti välittömästi käyttöönsä sen valtavat resurssit, omiakseen ja hallitakseen sitä, rahoittamalla sen tutkimusta ja kehitystä virastojen, kuten National Institutes of Health (Yhdysvaltain terveysvirasto, NIH), Defense Advanced Research Projects Agency (Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaatio, DARPA) ja Health and Human Servicesin (Yhdysvaltain liittovaltion terveysministeriö, HHS) ´The Biomedical Advanced Research and Development Authority`n ( Edistyneen Biolääketieteen tutkimus ja kehitysvirasto, BARDA) kautta.

Vallankumouksellinen läpimurto -puhdas vahinko- tapahtui vuonna 2010 kanadalaiselle tiedemiehelle nimeltään Derek Rossi . Nykyisin jo eläkkeellä oleva Harvardin professori väitti National Postin haastattelussa löytäneensä tavan ”ohjelmoida uudelleen” molekyylejä, joissa on geneettiset ohjeet ihmiskehon, puhumattakaan kaikentyyppisistä muista biologisista elämänmuodoista, solukehittelyyn.`

Alla video, jolla lääkäri Carrie Madej kertoo – ja samalla varoittaa – uudesta teknologiasta ja sen käyttösuunnitelmista. Suomenkieliset tekstit:Rapsodia Suomi.

´Näitä molekyylejä kutsutaan lähetti-RNA:ksi, messenger-RNA:ksi tai mRNA:ksi, ja vastalöydetty uusi kyky kirjoittaa nämä ohjeet uudelleen minkä tahansa solun tuottamiseksi biologisessa organismissa, on radikaalisti muuttanut länsimaisen lääketieteen ja tieteen kulkua, vaikkei kukaan ole oikeastaan huomannut sitä vielä. Kuten Rossi itse asian muotoilee: ”Hyvin tärkeä löytö tässä oli se, että nyt voitaisiin käyttää mRNA:ta, ja jos sen saisi soluihin, sillä voitaisiin saada mRNA ilmentämään mitä tahansa proteiinia soluissa, ja tämä oli se iso asia. ”

Tämä oli niin mittavaa, että Rossi pystyi jäämään eläkkeelle vuoteen 2014 mennessä sen jälkeen, kun hänen yhdessä pääomasijoitusyhtiö Flagship Pioneeringin kanssa perustamansa yhtiö – Moderna Inc, oli alkanut hyödyntää hänen innovaatioitaan. Moderna Inc. sai lähes puoli miljardia dollaria liittovaltion palkintorahoja rokotteiden teknisen kehittämisen aloittamiseksi. Rossi ei ole enää sidoksissa Modernaan osakkeidensa kautta, vaan hän vain ”tarkkailee, mitä seuraavaksi tapahtuu”, ja jos hän on jotain sellaista kuin ”jääkiekkoisä”, jollaiseksi häntä kuvataan, hänen täytyy olla kauhuissaan.

Kaukosäädettävää biologiaa

Jo niinkin aikaisin kuin vuonna 2006, DARPA tutki ´Predicting Health and Disease`, PHD (Terveyttä ja tauteja ennustamassa) -ohjelmansa kautta, kuinka tunnistaa ylempien hengitysteiden taudinaiheuttajia. Tämä johti Biological Technologies Office, BTO:n (Biologisen teknologian virasto) perustamiseen, kuten Whitney Webb raportoi toukokuussa artikkelissaan The Last American Vagabond. Vuonna 2014 DARPA:n BTO käynnisti ´In Vivo Nanoplatforms` (IVN) -ohjelmansa, jolla tutkitaan tuotteita implantoitavista nanoteknologioista aina ”hydrogeelin” saakka.

Hydrogeeli on nanoteknologiaa, jonka keksijä on aiemmin kehuskellut, että ”Jos [se] etenee FDA:n (Food and Drug Administeration, Elintarvike- ja lääkevirasto) suostumuksella eteenpäin, niin kuluttajat voisivat saada kehoon istutetut sensorit mitatakseen glukoosin, hapen ja laktaattinsa tason.” Tämä piilolinssimäinen materiaali vaatii erityisen injektorin jotta se voidaan asetta ihon alle, jotta se pystyy sitten lähettämään valopohjaisia, ​​digitaalisia signaaleja langattoman verkon, kuten 5G:n, kautta.

Pennin syrjään 3D -tulostettu hydrogeelimalli keuhkoja jäljittelevästä ilmapussista Rice Universityn Houston BRC -laboratoriossa. Melissa Philips/Houston Chronicle. AP.

Kun sensorit on kerran istutettu lujasti kehon sisään, ihmissolut ovat minkä tahansa tämän substraatin kautta toimitetun mRNA-ohjelman armoilla, vapauttaen mahdollisuuksien painajaiset. Se on, ehkäpä, ensimmäinen todellinen askel kohti täydellistä transhumanismia;”filosofia”, joka on muodikasta monien voimakkaiden ja vaikutusvaltaisten ihmisten, kuten Googlen Ray Kurzweil´n ja Eric Schmidt´n, keskuudessa, ja jonka kannattajat näkevät tekniikan ja biologian fuusion väistämättömänä seurauksena ihmisen kehityksessä.

Tämän teknologian markkinoimiseksi on luotu yksityinen yritys, joka mahdollistaa biologisten prosessien etäohjaamisen ja avaa oven biologisten reaktiojemme ja, viime kädessä, koko olemassaolomme mahdolliselle manipuloinnille: Profusa Inc., jonka toimintaa rahoitetaan miljoonilla NIH:n ja DARPA:n toimesta. Maaliskuussa 2020 yritys vietiin kaikessa hiljaisuudessa väkeä täynnä olevaan COVID-19-basaariin, sen jälkeen, kun se oli julkistanut injektoitavan biosirun hengitystieinfektioiden, mukaan lukien COVID-19:n, havaitsemiseksi.

Täysiomisteinen tytäryhtiö

Heinäkuussa The New England Journal of Medicine´ssä julkaistiin Anthony Faucin NIAID:n (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) ja NIH:n rahoittaman, SARS-CoV-2:ta vastaan kehitetyn mRNA-rokotetta koskevan tutkimuksen alustava raportti, jossa todettiin, että mRNA-1273-rokote, jonka Moderna toimitti tutkimukseen, ”aikaan sai anti-SARS-CoV-2-immuunivasteita kaikille osallistujille, eikä kokeita rajoittavia turvallisuusongelmia havaittu” ja tuki ”tämän rokotteen jatkokehitystä”.

Kuukautta aiemmin NIH oli vaatinut yhteisosakkuutta Modernan mRNA COVID-19 -rokotteesta, vedoten joulukuussa 2019 allekirjoitettuun sopimukseen, jonka mukaan molemmat osapuolet ”kehittävät ja yhdessä omistavat” mRNA-koronavirusrokotekandidaatit. Moderna kiistää liittohallituksen kannan ja toteaa, että yrityksellä ”on laajassa omistuksessa oleva ja lisensoitu IP (Intellectual Property, immateriaali) -omaisuus” ja että ”emme ole tietoisia mistään IP -säätelyalueella, mikä estäisi meitä markkinoimasta tuotekandidaattejamme, mRNA-1273 mukaan lukien”.

Juliste, jonka avulla etsitään vapaaehtoisia osallistumaan COVID-19 -rokotustutkimukseen NIH:n ja Moderna Inc.:n toimesta, 27. heinäkuuta 2020, New Yorkin Binghamton. Hans Pennink/AP.

Ainoa este tällä hetkellä on annostelusysteemi, joka, vaikka Moderna väittää sen erikseen kehittävänsä, ei todennäköisesti saa FDA:n hyväksyntää ennen liittovaltion hallituksen omaa, DARPA:n kehittämää hydrogeeliteknologiaa yhdessä Profusan DARPA-rahoitteisen valotunnistustekniikan kanssa. Viimeksi mainitun ”yhdistelmän” odotetaan saavan elintarvike- ja lääkevirastolta pikaluvan vuoden 2021 alkuun mennessä ja, mitä todennäköisimmin, se otettaneen käyttöön koronavirusrokotteen kanssa, jolla on kirjaimellisesti kyky muuttaa DNA:tamme.

Lisäksi, Yhdysvaltain sosiaali- ja terveysministeriö, HHS, tutkii parhaillaan Modernan patenttihakemuksia väittäen, ettei se ole ilmoittanut ”liittohallituksen tukea” COVID-rokotekandidaattihakemuksissaan lain edellyttämällä tavalla. Tarkastelu saattaa johtaa siihen lopputulokseen, että liittohallitus omistaa 100 prosentin osuuden mRNA-1273:sta.`

Artikkelikuva | Jowan Osterlund, Biohax International Ruotsi, kantaa sisällään pientä mikrosiruimplanttia joka on samanlainen kuin ne, jotka on istutettu Tukholman keskustassa sijaitsevan digitaalisen innovaatiokeskuksen, Epicenterin, työntekijöihin. James Brooks | AP

Lisää tietoa aiheeseen liittyen alla olevasta artikkelista.

Sensuroitu totuus valheellisessa todellisuudessa

Suomentanut LINDA K.

LÄHDE: MintPressNews

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *