Kauan ovat monet aiheesta puhuneet ja useilla eri nimillä, kutsun sitä nyt tässä nimellä Uusi Normaali, Uusi Maailman Järjestys!

Tuo tarina pahasta joukosta joka ottaa koko maailman hallintaansa on toteutunut silmiemme alla, koko maailma on tuon pakon alla.

Talousmiehet ovat ottaneet käyttöön uuden käsitteen,- Great Reset. Suosittelen tutustumaan tähän Covid- 19 varjon alla esiteltyyn maailman laajuiseen talousagendaan, aiheesta löytyy valtavasti tietoa ja Valtamedia käsitteli aihetta,

The Great reset-Suuri nollaus

Kanadasta on nyt vuotanut tietoja jotka kertovat niin monien kauhujen tulleen todeksi, tästä ei ole enää paluuta normaaliin!

Kuulun tähän joukkoon joka on tiennyt tämän tulevan, joudun toteamaan pettyneenä että se on tullut jo.
Tiedän ja olen saanut jo osakseni pilkan ja naurun monien eri aiheiden suhteen, niin tulen saamaan tämänkin aiheen suhteen, valitettava tosiasia on kuitenkin se että,

-Great Reset on alkanut.

En ala väittelemään onko vuoto aito, todennäköisesti ja käytännön todellisuutta se on ympäri maailmaa ja Suomen suunta on täsmälleen sama…

Mieti itse missä mennään, minun mielestäni käynnissä on KATASTROFI johon tulee varautua ja sen etenemistä tulee vastustaa kaikin mahdollisin voimin!

Linkki alkupäräiseen,

http://www.thepukki.fi/blog/post/kanadasta-alkaa-globaali-resetointi

 

 

3 thoughts on “Uusi Maailman Järjestys – Great Reset!”
 1. Kiitos uutisesta. Mun mielestä tuo video näyttää meemiltä, tai jopa valevideolta. Puhuja vaikuttaisi olevan yksin ja sitten leikattu toiseen videoon, jossa on koko hallitus paikalla. Voin toki olla väärässä.

 2. Asianomistaja:
  Zibelina Kirsi Armassalo
  Eläinlääkäri, koulutettu hieroja, opettaja, kirjailija ja Äiti

  Syytetyt, vastaajat
  Ylikomisario Arto Vänninen
  Vanhempi konstaapeli Henri Kainulainen
  Vanhempi konstaapeli Mikko Kilpeläinen
  Itä-Suomen Kuopio-Varkauden alueen poliisit
  Suokatu 44
  PL 217
  70100 Kuopio
  Puh. 0295 450 311 (vaihde)
  etunimi.sukunimi@poliisi.fi

  Tapausselostus

  Matkailuautomme laakeri rikkoutui uuden kodin ostomatkallamme Pielavedeltä Kotkaan Varkauden ABC:n kohdalla minne pysähdyimme odottamaan jo tilaamaamme vaihtoautoa ja vuokrarahaa 5.7.2016 klo 23.00. 5.7.2016 klo 23.30 tuolloin tuntemattomaksi jääneet poliisit tulivat automme luokse, pahoinpitelivät minut välittämättä yrityksistäni saada päivystävä eläinlääkäri paikalle tarkistamaan matkailuautossamme kyydissämme olleiden koirien tilanne ja kunto uhaten minua sähköllä, pyöritellen minua märällä asfaltilla yli 10 minuutin ajan, raudoittaen syyttä käteni selkäni taakse ja heittäen minut käytöstä poistetun Kaustisten partion 441 maijan kylmään, pieneen rautaiseen peräosaan.

  Samaiset poliisit myöhemmin selvinneiden kertomustensa mukaan ylikomisario Arto Vännisen ohjeistamana kutsuivat sosiaalipäivystäjän viemään 12- ja 14 -vuotiaat lapsemme 170 km päähän Rautavaaran Lakota lastenkotiin ja löytöeläintalojen edustajat viemään kääpiökoirat Mikkelin ja Hartolan löytöeläintaloihin. Poliisit seisottivat tilannetta mitään muuta kuin naureskelua lukuun ottamatta 5.7.2016 klo 23.30 – 6.7.2016 klo 2.41 välisen ajan ja aktivoituivat toimimaan vasta eräiden henkilöiden kiinnitettyä huomiota seisovaan tilanteeseen. Kyseessä on yli 3 h täysin sairas ja hullu tilanne missä poliisit vain kuluttivat aikaa. Se, miksi poliisit kuluttivat aikaa, selvisi meille myöhemmin, kun saimme selville että ylikomisario Arto Vännisen työt alkoivat oikeasti vasta aamulla klo 7-8.00 6.7.2016 eli oikea yleisjohto toimikin tuolloin keskiviikkoyönä Helsingissä. Poliisit halusivat saada matkailuauton häkkeihin sijoitettujen koirien tilanteen ongelmalliseksi pelon, veden ja ruuan puutteen sekä ulkoiluttamattomuuden vuoksi niin että häkkeihin tulisi edes yksi pieni kakka tai pisu. Lopputuloksena koirien kannalta poliisien aikaan saama haitta häkkien pohjalle oli kuitenkin merkityksetön, kun koiramme eivät 9-10 h häkkeihin poliisien toimesta jumittumisen seurauksena kuitenkaan hyvän aikaisemman ulkoilutuksemme ansiosta juurikaan mitään hätiä tehneet. Yhden häkin osittain märkä suojapaperi johtui pääosin kaatuneesta vesikupista.

  Salossa sairaanhoitaja Birgit Viikki tunkeutui ilman lupaani omakantaani 6.7.2016 klo 3.45 ja kun hän näki ettei siellä ole mitään mihin tarttua kiinnioton perusteiksi, kirjasi merkinnän Lääkäri Varkaudesta soittaa. Poliisit joutuivat viemään minut Varkauden päivystykseen kun mitään syytä kiinniotolleni ja pahoinpitelylleni ei mistään saatu tukemaan lavastuksellista kiinniottoa. Poliisit valehtelivat terveyskeskuspäivystäjälle, että toivat minut näytille ”sekavuusepäilynä”. Lääkäri havaitsi pian ettei tuossa väitteessä ollut mitään perää ja kieltäytyi ottamasta minua terveyskeskuksen ”säilöön” poliisien yrityksistä huolimatta, jolloin poliisit jostakin syystä -vaikka olisi tuolloin pitänyt vapauttaa minut- veivät minut Pieksämäen putkaan 6.7.2016 klo 7.00 jälkeen. Putkasta poliisit joutuivat päästämään minut vapaaksi, kun mitään syytä siellä pitämiseen ei alun alkaenkaan ollut, 6.7.2016 samana päivänä klo 11.55. Poliisit jättivät minut heitteille ilman rahaa ja ilman autoa vieraalle paikkakunnalle ja koska he tietävät tehneensä tässäkin rikoksen, he ovat tehneet rekisterimerkintärikoksen ”205 e rahaa ja puhelin” Oikeasti he olivat takavarikoineet minulta 2 puhelinta (eli kaikki puhelimeni), lompakon täynnä erilaisia lappuja ja kortteja muttei yhtään rahaa, tukkadonitsin, muita pikkutavaroita ja matkailuautomme avaimet.

  Poliisit olivat suorittaneet tämän lavastuksellisen operaation siksi, että en pystyisi estämään Kotkan puolella olleita viranomaisia käymästä Kotkan Sunilantien asunnollamme (6.7.2016 klo 8.30 alkaen), josta olimme muuttopuuhia Pielavedelle tekemässä. Kun Kotkan Sunilantien asunnosta ei mitään löytynyt, poliisit salasivat laittoman kotietsinnän ja pyrkivät unohtamaan koko jutun. Kun aktivoiduin vaatimaan perheellemme oikeuksia valittaen poliisirikoksista kaikkialle, poliisit lavastivat minusta aiheetta ja ilman mitään syytä ja todistetta 8kk kuluttua syyttäjä Yrjö Pulkkisen syyttämänä (uskoi ylikomisario Arto Vännisen valheita tutkimatta itse) Varkaudessa 7.3.2017 näytösoikeudenkäynnin missä ostettu tuomari Heidi Fröberg tuomitsi minut vastoin todisteita ja todistajalausuntoja viranomaisen vastustamisesta sakkoihin.

  Kyseessä on siis tapahtuma missä tuntemattomat poliisit käyttäen viranomaiskäytöstä poistettua poliisimaijaa 441 pahoinpitelivät törkeästi viranomaisen Kotkan kaupunkiin työsuhteessa olevan eläinlääkärin, ignoorasivat hänen vaatimuksensa saada paikalle päivystävä eläinlääkäri/läänineläinlääkäri, estivät viranomaista itseään hälyttämästä paikalle paikallista eläinlääkäriä takavarikoimalla puhelimet, raudoittamalla ranteet selän taakse ja vangitsemalla viranomainen maijan takaosaan. Tuntemattomat poliisit syyllistyivät toiminnallaan virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen törkeän kaavan mukaan eli heille on tuosta rikoksesta saatettava 4 vuoden vankeustuomio mihin liitetään vahingonkorvausvaatimus taloudellisista menetyksistä, eli eläinlääkärin työni loppumisesta kuin seinään 15.7.2016 (Kotkan työsuhde päätettiin tähän poliisien ylilyöntiin perustuen) lähtien, mikä alensi säännölliset vuosituloni 120 000 e/v n. 6500 e:oon/v ja lastemme, minun ja koiriemme henkisistä ja fyyisistä kärsimyksistä.

  Vaatimuksemme saattaa tutkittavaksi tämä virkamiehen väkivaltainen vastustaminen liittyy tosiaisoihin, että rikokseen syyllistyneet poliisit toteuttivat pitkällistä suunnitelmaa ja epäonnistuttuaan siinä keksivät ja etsivät laittomasti selityksiä rikolliselle toiminnalleen. Kaikki mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu koko ajan on todisteellista ja tukee poliisien rikollista toimintaa.

  Syytteenä on Virkamiehen väkivaltainen vastustaminen. Kyseinen virkamies 5.-6.7.2016 olin minä, eläinlääkäri Zibelina Kirsi Armassalo. Rikoksen tekijät olivat Arto Vänninen usuttajana ja ohjaajana työnsä ulkopuolella sekä Henri Kainulainen ja Mikko Kilpeläinen ohjauksen toteuttajina.

  No Where
  Targetted individual

 3. NWO on eliitin märkä päiväuni ja he tekevät kaikkensa saadakseen yhden maailman vallan ja siihen liittyvän kansojen eliminoimisen helposti hallittavaan määrään 5 %:iin nykyisestä populaatiosta 7,8 mrd. Covid-19 on täysin tuulesta temmattu kasui-influenssa joka itsessään ei uhkaa ketään mutta siihen liittyvät seurannaisvaikutukset kylläkin. Maailman valtiot ovat pelkästään tällä pelotteella tappaneet ihmisiä konkurssien, työttömyyden, vanhusten pakottamisella aloilleen ja maiden ja alueiden sulkemisen sekä maskipakotteiden vuoksi yhteensä miljoonia -siis täysin terveitä ihmisiä.

  NWOta eliitti on vienyt varjoissa eteen päin satoja vuosia. Tällainen yhden maailman valta ja täysi kontrolli ihmisen elämästä on johtanut hoivatyön raiteille mikä toteuttaa NWOn periaatteita, eli lapset valtion omistukseen ja koulutukeen lastenkoteihin mielellään jo synnytyssairaalasta, vanhusten ja vammaisten uhraaminen erilaisille kokeille ja lopulta hidas tappaminen näännyttämällä ja altistamalla heidät alttiiksi erilaisille taudinaiheuttajille niitä heihin tartuttamalla mikä on helppoa huonoksi saatetun yleiskunnon ansiosta, ihmisten saattaminen työttömiksi ja itsetuhoisiksi sekä ihmisten määrittely jopa ostettujen lääkärien toimesta hulluiksi, eli oikeustoimikelvottomiksi saattaminen. Ilman eliittiä, caballia ja deep statea elämä olisi kuin yhtä iloista värikästä tanssia laidasta laitaan ja ajasta ikuisuuteen. Tämä ei sadistisille psykopaateille eli diippareille tietenkään sovi.
  Todisteena diippareiden toiminnasta lastensuojelussa nimen omaan kansallismielistä perhettä halveeraten ja taloudelliseen ahdinkoon ajaen kerron omakohtaisen todisteellisen kokemukseni ei kovin kauan aikaa eli 2 v sitten.
  Pielavedelle meidän perhettämme ahdinkoon ajamaan ostettu ensimmäisessä kuntatyöpaikassaan työskennellyt sosiaalityöntekijä Susanna Rissanen soitti kotoaan hätäkeskukseen 21.2.2018 klo 7.15 tuntematta perheestämme yhtäkään perheenjäsentä ja meidän tuntematta häntä. Tämä äitimme Jauhiaisten sukukunnan kotipitäjään Pielavedelle ”töihin” tullut immeinen ajoi caballin ja diippareiden halua saattaa perheemme huonoon jamaan maineeltaan ja taloudeltaan. Hän sanoi hätäkeskuksen yhdistämälle poliisille, että minä, eläinlääkäri Armassalo, olen sekaisin, psykoottinen, aggressiivinen ja varallinen -siis tuntematta minua. Hän totesi, poikani olevan samaa mieltä -siis tuntematta poikaamme. Täalleinen toiminta täyttää kaikki törkeän kunnianloukkauksen perustat, koska oikeasti en ole koskaan ollut hänen mainitsemiensa luonteenpiirteiden vallassa, ja muistaa täytyy, että hän ei ollut koskaan tavannut minua, poikaamme eikä ketään muutakaan perheenjäsenistämme.
  Sitten yllättäen tuo sosiaalityöntekijöiden irvikuva saapui isoon 750 m2 kivikoulukotiimme samana päivänä 40 km päässä Pielavedeltä (lähellä paikkaa missä pielaveteläinen Marko Huttunen katosi kuin tuuleen 6.10.2020) 21.2.2018 klo 15.30 kahden poliisimiehen kanssa, kierteli kotiamme yli 3h ja lopulta pakotti meidät mukaansa poliisit pelotteena Kuopion Taitokodit Oyn Kettulan omakotitaloon ”vapaaehtoiseen perhekuntoutukseen”. Siis ilman mitään syytä ja suunnitelmallisesti diippareiden asiaa ajaen. Kotia ja lemmikeitämme kävin sitten 107 kilometrin päästä hoitamassa ja puulla lämmittämässä kunnes lasten isä pääsi ottamaan vastuuta hoidoista.
  Kun saimme lapsemme kotiin 13.9.2018, johtava sosiaalityöntekijä Terja Söderlund kirjasi kiireellisen sijoituksen päättymisen vasta 15.10.2018, mistä AVI joutui antamaan hänelle ja koko pielaveden sosiaalitoimelle muistutuksen ammattitaidottomasta työskentelystä. Lain mukaan kiireellisen sijoituksen päätyttyä kotisijoitukseen kesken huostaanottohaun, kiireellisen sijoituksen päivämäärä on kotiin tulo päivä. Piste.
  Älkää hyvät ihmiset luottako yhteenkään nykyiseen viranomaiseen, kansanedustajaan tai ministeriin. He kaikki ovat samassa sopassa sikin sokin kenenkään ottamatta vastuuta mistään ja suurta tuhoa ihmisille ja koko ihmiskunnalle tarkoituksella aiheuttaen. Tämän voin 23 v viranomaisena työskennelleenä todeta ja oikeuslaitostoiminta pestäkseen viranomaiset vastuustaan piilottelemalla heidän rikoksiaan antamatta meidän edetä haasteissamme rikollisista, kertoo korutonta tarinaa todellisuudesta missä elämme.
  Se on FIXIT ja EUXIT ja Yellow Vests! Valta ja oikeudet kansalle, jolle ne kuuluvat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *