Iltasanomat julkaisi 2.10.2019 jutun, jossa se paljasti maailmaa lähiaikoina – vuonna 2020 ? – koettelevan, suuren pandemian.

Lähteenä juttuun, toimittaja on käyttänyt
Maailman terveysjärjestö WHO:n ja Maailmanpankin vuonna 2018 perustaman Global Preparedness Monitoring Board:n (GPMB) silloista, tuoretta raporttia nimeltä ’A World at Risk’, joka kertoi, että maailmanlaajuisen pandemian riski on kohonnut.

Paneelin mukaan pandemiariskin kohoamisen ovat syynä esimerkiksi ilmastonmuutos, konfliktit ja lisääntynyt matkailu.

Juttuunsa toimittaja oli haastatellut myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) infektioepidemiologian johtavaa asiantuntijaa, Jussi Sanea.

Global Preparedness Monitoring Board:in (GPMB) kuuluvat seuraavat henkilöt:

Englanninkielinen raportti kertoo tuolloin 2019, hyvissä ajoin ennen kuin ensimmäinen koronapotilas tuotiin julkisuuteen, muun muassa ”vaadittavista toimenpiteistä”. Seuraavissa, raportista poimituista kuvissa muutama tärkeä asia. Lisää vaadittavia toimenpiteitä ja paljon muuta huomiotavaa ja tehtävää, löytyy lisää tästä 48 sivuisesta raportista.

Raportti myös varoittaa patogeenin vaarallisuudesta, oli patogeeni sitten luonnollinen tai laboratoriossa valmistettu, luonnollisesti levinnyt, laboratoriosta vahingossa karannut tai tahallaan ihmispopulaatioon levitetty. Seuraavassa lainaus raportista:

”Korkeavaikutteiset hengitystiepatogeenit, kuten erityisen tappava influenssakanta, aiheuttavat erityisiä, maailmanlaajuisia riskejä modernilla aikakaudella. Taudinaiheuttajat leviävät hengitysteiden pisaroiden kautta; ne voivat tartuttaa suuria määriä ihmisiä nopeasti, ja nykypäivän kuljetukseen liittyvän infrastruktuurin avulla, liikkua nopeasti useilla maantieteellisillä alueilla.

Luonnollisten taudinaiheuttajien aiheuttaman ja levittämän pandemian lisäksi, suuremman riskin aiheuttaa tieteellinen kehitys, joka sallii tauteja aiheuttavien mikro-organismien suunnittelun ja uudelleenluomisen laboratorioissa. Tuleeko maiden, terroristiryhmien tai tieteellisesti osaavien henkilöiden luoda tai hankkia ja sitten käyttää biologista asetta, joka on tuntematon, ja joka on luonteeltaan korkeavaikutteinen hengitystiepatogeeni, kun seuraukset voivat olla vakavia, tai jopa suurempia kuin luonnollisessa epidemiassa, mikä voisi tulla kyseeseen kulkutautia aiheuttavan mikro-organismin vapautuessa vahingossa.”

”Nopeasti leviävä, kuolettava hengitystiepatogeeni (joko luonnollisesti esiin tullut, tai vahingossa tai tarkoituksella vapautettu) asettaa ylimääräisiä vaatimuksia valmiussuunnitteluun.”

Toisin sanoen, näillä lausekkeilla ja paneelin julkaiseman raportin turvin, oikeutettiin tuleva covid-19 -pandemia. Samalla myönnettiin vastuuvapaus tekijöillensä, ja vastuu sysättiin valtioille sekä maailman kansalaisille.

Seuraavassa Iltasanomien 2.10.2019 julkaisema artikkeli kuvina. Kuvina siksi, että jos lähdelinkki poistuu, jää tästä mielenkiintoisesta artikkelista jotain jäljelle. Linkki alkuperäiseen artikkeliin löytyy myös lähdetiedoista.

Ja jos joku ei viime syksynä (2019) huomannut artikkelia, niin se ei ole ihme. Suomessa käytiin kyseisellä hetkellä kiivasta keskustelua Postista, ja tulevista ja menevistä ministereistä, joten kansan huomio oli täysin tämän suuren draaman seuraamisessa. Myöskään valtiomme johto ei kiinnittänyt huomiota varoitukseen.

”Future proves past”, eli vapaasti suomennettuna: tulevaisuus todistaa menneen.

LINDA K.

LÄHDE: ILTASANOMAT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *