Lakimies, tarkemmin sanottuna Yhdysvaltain presidentin asianajaja, Rudy Giuliani on työntekijöineen käynyt läpi haltuunsa saamaa Hunter Bidenin tietokoneen kovalevyn sisältöä ja uskoo sen olevan aito. Hän kertoo sisällöstä podcastissaan.

Hunter Bidenin tietokoneen kovalevyn sisältö päätyi Giulianille siten, että alunperin Hunter Biden vei vesivahingossa kärsineen läppärinsä Delawaressa sijaitsevaan tietokonekorjaamoon ”The Mac Shop” ja allekirjoitti korjaussopimuksen jonka mukaan kyseinen MacBook siirtyy korjaamon omistukseen jos sitä ei haeta 90 päivän kuluessa. Niinhän siinä kävi että ilmeisesti Hunter unohti läppärinsä ja siitä tuli korjaamon omistajan John Paul Mac Isaacin omaisuutta. Isaac oli hyvin huolissaan kovalevyllä olevasta materiaalista ja pelkäsi, että jokin taho tulee kyselemään jossain vaiheessa sen perään ja pelkäsi myös henkensä puolesta. Hän halusi koneen pois liikkeestään ja toimitti sen FBI:lle joka ei kuitenkaan tehnyt asialle mitään, joten Isaac -Trumpin kannattaja- lähetti kopion koneen kovalevyn sisällöstä Rudy Giulianille.

Rudy Giulianilla on nyt hallussaan myös tietokoneen huoltosopimus sekä Hunter Bidenin lakimiehen eilen The Mac Shopiin lähettämä sähköposti, jossa pyydetään palauttamaan kovalevy sisältöineen.

Giulianin mukaan kovalevyn sisältö osoittaa yksiselitteisesti, että ”Bidenit ovat rikollisperhe.” Tässä ei ole kyse vain päihtyneenä ajamisesta.

Rudy Giuliani työskenteli 90-luvun alussa syyttäjänä New Yorkin mafiaperheitä vastaan ja hän tunnistaa kyllä kiristyksen sitä nähdessään. Mafian kiristystapa (Racketeering) ja sitä vastaan tehty lainsäädäntö RICO-laki (Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act) on Giulianille erittäin tuttu. Hänen nähdäkseen Bidenin perhe on hankkinut varallisuutensa juuri näin. Perhe on viimeiset 30 vuotta käyttänyt Joe Bidenin yhteiskunnallista asemaa varallisuutensa kartuttamiseen lahjusten ja kiristysten avulla. Mm Hunter Biden, Joe Bidenin ainoa elossa oleva poika on ”myynyt” tapaamisia Yhdysvaltain varapresidentin kanssa ukrainalaisille ja kiinalaisille tahoille jopa 10 miljoonan dollarin hintaan. Tämäkin summa on viestin mukaan jaettu ”porukan” kesken ja omasta osuudestaan Hunter on itse saanut pitää puolet ja puolet on annettu ”Isolle Kiholle” (The Big Guy) joka on itse Joe Biden.

Hunter Biden ei tietokoneen sisällön perusteella ole itse kovin hyvässä kunnossa. Hän on crack- ja kokaiiniaddikti, joka on useita kertoja karannut vieroitushoidosta. Kovalevyltä on löytynyt hyvin arveluttavaa ja jopa raakaa materiaalia johon liittyy huumeiden käyttöä sekä seksiä – myös alaikäisen henkilön kanssa.

Kuvat Hunter Bidenin tietokoneelta

Joe Biden on toistuvasti ilmoittanut ettei tiedä mitään poikansa bisneksistä.

VENÄJÄ-KORTTI TAAS ESIIN

Alahuoneen Tiedustelukomitean puheenjohtaja Adam Schiff kuvaili perjantaina sähköpostilöydösten, jotka ovat peräisin kannettavasta tietokoneesta, joka väitetysti kuului Hunter Bidenille, olevan osa ”Kremlistä peräisin olevaa” tahraa. Sciffin mukaan paljastukset ovat osa Venäjän disinformaatiokampanjaa.

”Tiedämme, että tämä koko Joe Bidenin tahra tulee Kremlistä”, Schiff sanoi CNN:lle. ”Se on ollut selvää jo yli vuoden ajan, että he ovat työstäneet tätä väärää kertomusta tästä varapuheenjohtajasta ja hänen pojastaan.”

Adam Schiff. Kuva: Washington Post

”Koko tämän tahran alkuperä on peräisin Kremlistä, ja presidentti on vain liian onnellinen saadessaan Kremlin apua yrittäessään lisätä sitä”, hän sanoi perjantaina CNN:lle.

Associated Press kertoi, että FBI tutkii, ovatko sähköpostit sidottuja ulkomaalaisvaikutustoimintaan, vaikka tutkimuksen tarkka laajuus ei ollutkaan selvä.

Schiff oli yksi avainhenkilöistä sekä syytteissä Venäjän sotkeentumisesta vuoden 2016 presidentinvaaleihin että vuonna 2019 syytteeseenpanoa koskevissa kuulemistilaisuuksissa, ja hänellä on historiaa annetuista dramaattisista lausunnoista liittyen presidentti Trumpin väitettyihin Venäjä-sidoksiin.

Wall Street Journalin toimituskunta toukokuussa syytti Schiffiä ”valheen häpeämättömästä levittämisestä Venäjää ja Donald Trumpia kohtaan kolmen vuoden ajan, vaikka hänen oma komiteansa keräsi vastakkaisia todisteita”.

Perjantaina Schiff sanoi, että Venäjällä on ”ilmeinen intressi” häpäistä Bidenia ja halu Trumpin voittoon.
”Luulen, että tiedämme kuka tämän tahran liikkeellepaneva voima on ollut koko ajan, se on ollut presidentti ja Kreml”, hän sanoi ja kutsui presidentti Trumpia ”lahjaksi, jota ei lopeta antamistaan” Moskovalle.

By B. Susi

3 thoughts on “”Bidenin rikollisperhe” ja Venäjä-kortti”
  1. Luultavasti mitkään tosiasiat, todisteet, näytöt ja Bidenin sekavat puheenvuorot eivät vie häneltä ääniä. Voi siis voittaa. Hänen äänestäjänsä elävät omissa kuplissaan. He projisoivat Bideniin toiveitaan ja äänestävät toiveittensa puolesta. Biden on tyhjä valkokangas. Hän menestyy, kunhan vain puhuu ympäripyöreitä.

  2. On se jännä miten aina Venäjältä tulee totuuspommeja ja todisteita. Eikö muka USA:n sisältä kukaan osaa? Ketä kiinnostaa lopulta… fakta on faktaa, tulee se sitten Virosta tai Suomesta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *