Tapahtui niin, että kannettava tietokone vietiin Delawarelaiseen tietokoneliikeeseen korjattavaksi huhtikuussa 2019, mutta sitä ei koskaan noudettu. Tietokoneen korjaaja näki koneen sisältöä ja huolestui. Erittelemättä tarkemmin, mitä hän näki, hän sanoi ”Siellä oli juttuja, joita pelkäsin jonkun tulevan vielä selvittämään ja halusin koneen pois liikkeestäni.” Hän toimitti läppärin FBI:lle ja niin paljastui, että kyseessä oli Hunter Bidenin läppäri ja sieltä löytyi ”juttuja” ja sähköposteja joiden perusteella on syytä olettaa, että Hunter Biden tienasi rahaa järjestämällä tapaamisia isänsä, silloisen Yhdysvaltain varapresidentti Joe Bidenin kanssa.

New York Post teki sähköpostipaljastuksista jutun, mutta Twitter esti sen jakamisen Twitterin kautta. Selväkielellä tätä kutsutaan sensuuriksi. Twitter blokkasi myös Trumpin presidenttikampanjan tilin ja Valkoisen Talon lehdistösihteerin tilin, hänen jakaessaan New York Postin juttua. Vain 19 päivää ennen vaaleja, tätä voisi jo kuvailla vaaleihin vaikuttamiseksi? (Tilit on nyt palautettu)

Huomaa, että Joe Biden ja hänen kampanjansa eivät kiistä tietoja. New York Post on paljastanut Hunter Bidenin tienanneen isänsä korkealla viralla.

Biden lopetti kampanjatilaisuutensa keskiviikkona kello 9.41, joten toimittajat eivät siis voineet kysellä häneltä aikaisemmista lausunnoistaan, joiden mukaan ”en ole koskaan puhunut poikani kanssa hänen ulkomaisista liiketoimistaan”, kun vanhan kiintolevyn tiedot viittaavat siihen, että puhuttu on.

Sähköpostit paljastavat, että Hunter esitteli isänsä Burisma Holdingin, Ukrainalaisen maakaasuyhtiön jonka hallituksessa hän istui, ylimmälle johdolle, kun Joe Biden oli Valkoisessa talossa – ja vajaa vuosi ennen kuin Joe Biden pakotti Ukrainan hallituksen erottamaan syyttäjän, joka tutki Burismaa ja lahjusepäilyjä.

Burisma-neuvonantaja Vadym Pozharskyi lähetti sähköpostin Hunterille toukokuussa 2014 ja pyysi ”neuvoja siitä, miten voisit käyttää vaikutusvaltaasi” yrityksen puolesta. Sitten hän lähetti kiitoskirjeen 17. huhtikuuta 2015, vuosi sen jälkeen kun Hunter oli palkattu, palkan ilmoitettiin olevan 50 000 dollaria kuukaudessa: ”Hyvä Hunter, kiitos, että kutsuit minut DC:hen ja annoit tilaisuuden tavata isäsi ja viettää jonkin aikaa yhdessä. Se on todellisuus kunnia ja ilo.”

Hunter erosi Burisman hallituksesta vasta huhtikuussa 2019, samassa kuussa, kun hänen isänsä ilmoitti presidenttiehdokkuudestaan.

Biden-kampanja ei vastannut New York Postin viiteen kommentointipyyntöön ennen julkaisemista eikä koskaan kiistänyt sähköpostiviestien oikeellisuutta. Se ei edes sanonut, että Joe ei koskaan tavannut Pozharskyja – vaan vain, että mikään tällainen kokous ei näkynyt hänen ”virallisissa aikatauluissaan”.

Hunter ei myöskään kiistänyt Postin raportointia. Hänen lakimiehensä George Mesires kieltäytyi kommentoimasta lukuun ottamatta Rudy Giulianin paheksumista, koska tämä oli luovuttanut kopion sähköposteista New York Postille.
Giuliani, Donald Trumpin lakimies, sanoo että tietokoneella on vielä lisää tietoja, jotka todistavat että Hunter oli samalla tavoin yrittänyt rahastaa isänsä maineella myös Kiinassa.

Oma tarinansa on, että Hunter Biden on Senaatin Sisäisen Turvallisuuskomitean mukaan osallisena ihmiskaupassa ja prostituutiossa.
Keskiviikkona julkaistussa 87-sivuisessa raportissa esitettiin vain vähän yksityiskohtaisia tietoja väitteestä, mutta siinä viitattiin useisiin Venäjään ja Ukrainaan liittyviin liiketoimiin.

”Hunter Biden maksoi ulkomailla asuville naisille, jotka olivat Venäjän tai muiden Itä-Euroopan maiden kansalaisia ja jotka näyttävät olevan yhteydessä Itä-Euroopan prostituutio- tai ihmiskaupan renkaisiin”.

Onko ihme, että demokraattijohtoinen media yrittää vaieta tapauksesta kun heidän presidenttiehdokkaansa jää kiinni valehtelusta? Mitä Joe Biden voi nyt tehdä? Onko hänellä mitään mahdollisuuksia voittaa tulevat vaalit tai edes jatkaa ehdokkaana?

https://nypost.com/2020/10/14/hunter-biden-emails-show-leveraging-connections-with-dad-to-boost-burisma-pay/

By B. Susi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *