” Kuka Kontrolloi Ravintoa, Kontrolloi Ihmisiä; Kuka Hallitsee Energiaa, Voi Hallita Kokonaisia Mantereita; Kuka Hallitsee Rahaa, Voi Hallita Maailmaa. ” – Henry Kissinger

” Nälänhätä on sosioekonomisten kriisien prosessi, joka on suhteellisesti pitkittynyt ajan myötä, ja se koostuu haavoittuvimpien ryhmien asteittaisesta köyhtymisestä ja heidän toimeentulojärjestelmiensä heikentymisestä, jonka johdosta nälkä ja nälänhätä lisääntyy. Prosessiin sisältyy myös väestön liikkeitä, epidemioiden leviämistä, yhteisön rappeutumista ja vakavissa tapauksissa kuolleisuuden lisääntymistä, joka johtuu enemmän epidemioista ja laskeneesta immuniteetista kuin itse nälkään kuolemisesta. Siksi ruokakriisit (nälänhädät) syntyvät katastrofaalisista ongelmista sosiaalisissa, taloudellisissa ja institutionaalisissa järjestelmissä, jotka tuottavat ja jakelevat ruokaa, tarjoavat ravintoa, tai että ravintoa kulutetaan liikaa.”

– Lähde: Sciencedirect

 

Keinotekoisen nälänhädän lähihistoriaa

Lähihistorista löytyy pari vertailukohtaa tulevaan kehitettyyn nälänhätään, joka on ’yllättäen’ ajoitettu juuri alkaneen Grand Solar Minimum (2020-2055) aikakaudelle. Auringon aktiivisuusminimi (Solar Minimum) on aikakausi, jossa on vähän aurinkopilkkuja (sunspot), ja joka edustaa matalaa auringon aktiivisuutta. Alkava auringon aktiivisuusminimi (2020-2055) on nimetty Grand Solar Minimum -nimellä. Edellinen auringon aktiivisuusminimi oli Dalton-minimi (1790 – 1830) ja sitä edellinen Wolfin minimi 1280–1350. Auringon aktiivisuusminimin aikakaudelle tultaessa säät vaihtelevat runsaasti ja itse auringon aktiivisuusminimi on pieni jääkausi. Auringon aktiivisuusminimin aikakaudella on yleistä suuri nälänhätä ja erilaisten kulkutautien leviäminen. Esimerkiksi Wolfin minimin aikakaudella 1300-luvun Euroopassa alkoi järkyttävä nälänhätä, joka johti jopa ihmissyöntiin

Lähihistorian keinotekoisen nälänhädän molemmat esimerkit ovat kommunistisen hallinnon tuotosta.
Ensimmäinen historiallinen esimerkki keinotekoisesta nälänhädästä tulee Ukrainasta, joka vastusti Neuvostoliiton kollektivisointiyrityksiä 1920- ja 1930-luvuilla, joten Neuvostoliitto Stalinin johdolla käytti työleirejä, teloituksia ja etenkin nälkää (Holodomor) tappamaan yli 10 miljoonaa ukrainalaista. 

Stalin toteutti kansanmurhan Ukrainaa vastaan siis kahdella tavalla: Ensimmäinen oli massiiviset teloitukset ja karkotukset työleireille, joita on nyt rakennettu myös Yhdysvalloissa – Fema Camps. Mutta toinen hänen kansanmurhatyökalunsa oli ainutlaatuisempi: Keinotekoinen nälänhätä, joka syntyi takavarikoimalla kaikki siemenet ja elintarvikkeet, ja ulosmittaamalla ’näennäisten’ velkojen vuoksi maatilat. Ukrainalaiset kutsuvat tätä aikaa holodomoriksi, jonka yksi nykyaikainen ukrainalainen sanakirja oli kääntänyt ”keinotekoiseksi näläksi, jonka rikollinen hallinto oli järjestänyt maan väestöä vastaan”, mutta usein yksinkertaisesti käännettynä se on ”nälkämurha”. Tästä historiallisesta aiheesta ei ole juuri kirjoitettu länsimediassa. Kysymys kuuluukin, miksi ei? Se, mistä kansainvälisessä mediassa on tällä hetkellä kirjoitettu, on siementen poistuminen myynnistä suurten kauppakeskusten ja Amazonin toimesta.

Toinen oli Kiinan Mao Zedongin suuri harppaus, joka loi Kiinaan suuren nälänhädän, jonka vuoksi 70 miljoonaa kiinalaista kuoli. Miten se tapahtui? Rajoitettiin maataloutta, ja suuri osa maanviljelijöistä laitettiin teknologiateollisuuteen ympärivuorokautisesti töihin ja kannattavat teetilat muutettiin riisinviljelyyn. Suuren harppauksen aikana noin 650 miljoonaa kiinalaista määrättiin ympärivuorokautiseen vuorotyöhön tuotannon maksimoimiseksi. Maaseudulla peltotöitä oli tehtävä vähintään 12 tuntia päivässä ilman vapaapäiviä. Valtio otti 30% maanviljelijöiden sadosta; ja joskus jopa 100%, jos kansankommuuni jäi kiinni tuotannon valheellisesta kirjanpidosta.

Teknologia kun oli Maon Kiinan megatrendi. Maon mukaan maata oli mahdollista kehittää joko hitaasti ja huonosti, tai nopeasti ja hyvin. Hän uskoi, että Kiinan valtavan työvoimareservin ja tarpeeksi suuren innostuksen avulla voitaisiin saada hyvin nopeita tuloksia – suurin harppauksin (vrt. nykyajan edistys- ja kehityspuhe). Suuri harppaus oli nimenomaan Maon ja kommunistisen puolueen projekti, jossa asiantuntemus ja kriittiset ajatuksen sysättiin sivuun hidastavina tekijöinä. Samantapaista sensuuria on näkyvissä myös tällä hetkellä.

Kiinan maaseudun kyläyksiköt yhdistettiin suuriksi 20 000 – 30 000 asukkaan maatalouskollektiiveiksi, joita kutsuttiin siis kansankommuuneiksi. Maaseudun asukkaiden omaisuus, asuinrakennuksia ja työkaluja myöten kollektivisoitiin kommuunien omaisuudeksi, mikä herätti paljon vastarintaa. Ihmiset määrättiin syömään yhteisruokaloissa ja ruoanlaitto kotona kiellettiin. Tämä antoi myös puolueelle mahdollisuuden kontrolloida ihmisiä ruoka-annosten avulla. Nykyisessä poliittisessa keskustelussa ovat samat ravinnolla kontrolloinnin aiheet kovassa nousussa ja kysyä sopii: miten valtiot maksavat jättimäiset lainansa, jotka jaettiin hyvävelikerholle Covid-19 -psykologisen operaation aikana? Lunastavatko valtiot kansalaistensa omaisuuden velkojen maksamiseksi? Suomen valtiostakin tehtiin reilu pari vuosikymmentä takaperin osakeyhtiö, joten konkurssi ja ulosotto on mahdollisuus.

”Satojen romahtaminen ja pedantisti toteutetut viljan pakko-otot aiheuttivat Kiinan maaseudulla nälänhädän, joka paisui vuoteen 1960 mennessä valtavaksi. Maatyöläisten virallinen vilja-annos oli tuolloin vain 250 grammaa päivässä, mutta todellinen määrä saattoi olla vain 50 grammaa, josta osa oli korvikkeita. Kun nälänhädän olemassaoloa ei enää voitu kieltää, syksyllä 1960 käynnistettiin kampanja, jossa ihmisiä kannustettiin valmistamaan korvikeruokia kaikesta mahdollisesta syömäkelpoisesta. Kiinalaisia kehotettiin muun muassa viljelemään virtsassaan syömäkelpoista klorella-levää.” Täällä voi ihailla Bill Gates start-up yrityksen Omniprocessor innovaatiota köyhille: vettä, joka on peräisin ihmisen ulosteista ja virtsasta, tuhansien lasten pelastamiseksi…..

”Kokonaiset maaseudun asutuskeskukset kuolivat ja kannibalismista raportoitiin ympäri Kiinaa. Joillain alueilla paikallishallinto lakkasi toimimasta, ja rosvojoukkoja alkoi liikkua maaseudulla. Suurin osa ihmisistä selvisi hengissä syömällä satoja suoraan pelloilta ennen pakko-ottoja, vaikka tämä oli virallisesti kiellettyä. Erään tutkimuksen mukaan 6–8 prosenttia suuren harppauksen seurauksena kuolleista olisi kuollut viime kädessä puoluekaaderien väkivallan eikä itse nälän seurauksena.” Arvovaltasyistä Kiina ei hakenut missään vaiheessa kansainvälistä kriisiapua.

Maon kulttuurivallankumous 

Kun Mao julisti kulttuurivallankumouksen. Punakaartilaisten joukot, maolaisuuteen indoktrinoidut 14–21-vuotiaat nuoret miehet ja naiset mellakoivat kaupungeissa hyökäten revisionisteja ja muita valtion vihollisia, erityisesti opettajia vastaan. Muutamalla suomalaisella professorilla voisi olla tähän sanottavansa, esimerkiksi Tapio Puolimatkalla.

Professorit puettiin groteskeihin vaatteisiin ja heidän päähänsä laitettiin dunssihatut, ja heidän kasvonsa maalattiin musteella. Sitten heidät pakotettiin nelinkontin ja haukkumaan kuin koirat. Jotkut hakattiin kuoliaaksi, toiset jopa syötiin – kaikki maolaisuuden julistamiseksi. Vastahakoinen Mao kutsui lopulta puna-armeijan lopettamaan ryöstelevien punakaartien mellakoinnin, kun he alkoivat hyökätä kommunistisen puolueen jäsenien kimppuun. Mutta vasta kun miljoona kiinalaista oli kuollut. Nyt on hyvä katsoa BLMAntifa ja Elokapina yms. järjestöjen suuntaan, jotka ajavat kommunismin ja valtaeliitin pyrkimyksiä väkivalloin ja kysyä samalla kuinka pitkälle tämä indoktrinoitu sakki voi edetä utopioissaan ja ilmastoahdistuksissaan?

​Matkustamme tällä hetkellä teknokraattien rahoittamana liberaalin vihervasemmiston, helposti yhtälöstä poistettavien hyväuskoisten hölmöjen johdattamana kohti totalitaristista valvontayhteiskuntaa, jossa teknologia-eliitti pitää valtaa yli kansallisvaltioiden, teknologian avulla. Kaikki kommunismissa kehitetyt kumouksellisen sodan tekniikat, ja Yhdysvaltojen värivallankumouksissa käyttämät 7 pilarin tekniikat ja psykologiset operaatiot ovat jo käytössä. Ihmisiä muokataan pelolla tulevaisuuteen, jossa vältellään ihmiselle tärkeätä kanssakäymistä. Ihmisiä totutetaan robottien ilmeettömyyteen maskien avulla, jotka aiheuttavat ihmisissä paniikkikohtauksia veressä nousseen hiilidioksisipitoisuuden vuoksi ja toimivat samalla mediassa syötetyn pelkopornon vahvistimena, joka aiheuttaa uuden normaalin nopean ehdollistamisen totuuden jälkeisellä aikakaudella.

Maon Kiinasta voisi ottaa muitakin esimerkkejä, joita nykyajassa esiintyy. Esimerkiksi Stalinin kumouksellisen sodankäynnin tekniikkaa ja psykologista sodankäyntiä, eli massojen aivopesua.

Toimittaja Edward Huntertaitaa olla ensimmäinen, joka varoitti massojen aivopesusta: ”Aivopesutaktiikat pakottavat kiinalaiset kommunistisen puolueen joukkoihin”, huusi hänen otsikkonsa Miami Daily News -lehdessä syyskuussa 1950. Artikkelissa, ja myöhemmin hänen kirjoittamassaan kirjassa Hunter, hän kuvaili kuinka Mao Zedongin puna-armeija käytti kauhistuttavia tekniikoita kääntääkseen kiinalaiset järjettömäksi kommunismin automaatioksi. Hän kutsui tätä hypnoottista prosessia ”aivopesuksi”, suora käännös tuli mandariininkielisistä sanoista xi-nao, pesu (xi) ja aivot (nao). Artikkelillaan Hunter varoitti tulevaisuudessa mahdollisesti käytettävistä aivopesun vaarallisista sovelluksista. Maon aivopesuprosessin oli tarkoitus ”muuttaa mieltä niin radikaalisti, että sen omistajasta tuli ihmisrobotti – ennalta-arvattava ja helposti ulkopuolelta ohjailtavissa oleva”.

Mao ei noussut valtaan vahingossa

Kun Rockefelleritpääsivät tunkeutumaan ensimmäisenä teollisuussukuna Kiinan markkinoille, syntyivät ensimmäiset kiinalaiset miljardöörit kommunistisen puolueen johdosta ja Mao nousi tähtioppilaana Rockefeller-perheen rahoittamasta Yale yliopiston Kiinalaisesta sivujaostosta Kiinan johtoon. Jonka jälkeen Kiina onkin toteuttanut eugeniikkaliikkeen pääasiallisen rahoittajan malleja koko yhteisen historiansa ajan. Tällä hetkellä Kiina toteuttaa Rockefeller perheen märkää unta: Täydellistä ja totaalista teknologista kontrollia ihmisiin, jota ylistetään länsimaisessa mediassa ’siksi oikeaksi tavaksi kontrolloida Covid-19 -pandemiaa’.

​Sinänsä tuo jenkkimiljardöörien rahoittama valtaannostettu kommunistidiktaattori ei ole mitään yllättävää, koska myös Stalinin valtaannousun rahoittivat Wall Streetin miljardöörit Morganin pankkisuvun johdolla. Myös Morgan-suvun jäsenet ovat eugeniikan suurrahoittajia.

Kriisiapu – vastaus nälänhätään

Elintarvikeapu on nälänhädän kohdatessa suojaverkko, jota tarjotaan pääasiassa YK:n Maailman ruokaohjelman (WFP) kautta. Maailman ruokaohjelman interventiomallit sisältävät kohdennetut ruokintaohjelmat (terapeuttinen ja täydentävä ruokinta; jakelu haavoittuville ryhmille, kuten HIV-positiivisille, köyhille, leskille ja orvoille; sekä kouluruokintaohjelmat ja yleinen kriisiapu kriisitilassa oleville. Heinäkuussa 2020 Maailman ruokaohjelman operatiivinen johtaja vaati kiireellisesti varoja järjestelmän ylläpitämiseksi koronakriisin ongelmien vuoksi. Talouden sulkutila on osassa kehitysmaita aloittanut ruokapulan, ja jotkut alueet ovat sittemmin kriisiytyneet. Tällä hetkellä ruoka-apu ei liiku, koska lentokoneet eivät lennä ja ruoka mätänee kontteihin.

Maailman ruokaohjelman pääasiallinen rahoitus tulee valtioilta, jotka ovat Covid-19 -kriisin aikana velkaantuneet enemmän kuin koskaan, joten järjestelmässä on todellakin ongelma. Yritykset ja säätiöt eivät oikeastaan rahoita Maailman ruokaohjelmaa, mikä ei sinänsä ole mikään ihme, vaikka ovat vallanneet lähes kaiken muun YK:n sisällä. Ilmeisesti työntekijät eivät ole jatkossa tärkeitä? Lentokoneiden lentämättömyyskään ei sinänsä ole ihmettelyn aihe, koska YK:n kestävän kehityksen agendalla 2030 on siihen pyrkimys. Valkoinen eliitti on nähtävästi päättänyt, ketkä lähtevät ensin poistamalla köyhyys, kuten agenda 2030 kertoo.

Maatalouden suurten linjojen historia

”Tohtori Norman Borlaug oli yksi Rockefellerin säätiön pisimpään palvelleista ohjelmajohtajista. Vihreän vallankumouksen käynnistäjä, joka pelasti miljardin ihmisen hengen ja ansaitsi hänelle Nobelin palkinnon vuonna 1970, tohtori Borlaug kertoi kerran mentorilleni säätiössä, että jos kerrot viljelijälle, kuinka parantaa tuottoa 20 prosenttia, he voivat kuunnella. Mutta jos näytät heille, kuinka kaksinkertaistaa tuotot, he alkavat tehdä asioita eri tavalla. Se on usein unohdettu opetus: Datan ja teknologian koko potentiaalin hyödyntäminen riippuu ihmisen käyttäytymisen muuttumisesta.” –
Rockefeller säätiö (2018)

Vihreä vallankumous tarkoittaa maanviljelyssä 1950–1960-luvulla tapahtunutta teknistä edistystä ja sitä seurannutta viljelyalan tuottavuuden kasvua. Kehittyneissä maissa viljojen sadot kaksinkertaistuivat ja maailmanlaajuisesti kolminkertaistuivat. Vihreä vallankumous alkoi alun perin 1940-luvulla Meksikossa Rockefeller säätiön opastuksella. Säätiö teki valtioiden kanssa sopimukset, että nämä ostavat heidän suosittelemia siemeniä, rikka- ja hyönteismyrkkyjä, maatalouskoneita ja fossiilisia polttoaineita. Rockefeller -säätiön palkkaamat vihreän vallankumouksen kokeneet kehitysmaat (alueilla Etelä-Amerikka, Aasia, Afrikka) ovat sittemmin olleet sopimusvelvollisia ottamaan myös Rockefeller -säätiön GMO vallankumouksen avosylin vastaan.

Vihreä vallankumous muunsi maanviljelyn luomuviljelystä runsaasti ulkoisia panostuksia vaativaksi tehomaanviljelyksi tai teolliseksi maanviljelyksi. Vihreän vallankumouksen päätekniikat olivat:
• uudet risteytetyt lajikkeet (mm. lyhyt vartiset viljat, jotka kantoivat suurempaa tähkäpäätä ja nopeampaa kypsymisaikaa eli useampia satoja)
• keinokastelu (salaojia, kastelujärjestelmiä ja ojituksia eli muovia maahan, veden käytön lisääntymistä ja rikka- ja hyönteismyrkkyjen päätymistä maaperään ja vesistöihin.)
• lannoitteet
• torjunta-aineet (rikkakasvien, hyönteisten)
• koneistuminen (traktorit, puimurit jne, jotka lisäsivät fossiilisten polttoaineiden käyttöä)
Vihreän vallankumouksen mallia vietiin Afrikkaan vielä 80-luvulla. 

GMO vallankumouksesta puhuttaessa luonnon monimuotoisuutta on tuhottu, eikä se ole sitä laajalti poliittisessa puheessa viljeltyä ”kestävää kehitystä”. GMO lajikkeille ominaista on vallata alkuperäislajikkeiden elinalueet ja ne ovat ravintoarvoiltaan alkuperäislajikkeita heikompia. Vilja, maissi, riisi yms. GMO -lajikkeet vaativat suuria sijoituksia myös rikka- ja hyönteismyrkkyihin sadon aikaansaamiseksi. GMO siemeniä ja myrkkyjä tarjoavat samat yritykset (Bayer, Monsanto, DuPont jne.), jotka ovat porrastaneet tienistimallillaan koko tuotantoketjun.  Rockefeller perheen yritysrypästä hyödyttävälle tehomaanviljelylle olisi muitakin varteenotettavia kilpailijoita.

Agroekologia tutkii pelto- tai maatila ekosysteemiä ja sen vuorovaikutusta ympäristönsä kanssa. Agroekologian sovelluksilla on jo päästy tuplasti parempiin tuloksiin kuin GMO:lla. 

 

Mitä maailmalla tapahtuu tällä hetkellä?

Viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana maatalous on länsimaissa ajettu alas. Covid-19 -psykologisen operaation myötä elintarvikeketjut ovat myllerryksessä, eivätkä ne liiku. Ravintoa menee satamissa vanhaksi ja eläimiä joudutaan tappamaan tämän johdosta. Yhdysvalloissa keskitytään Covid-19 pakkotestauksiin pääasiassa maatiloilla? Elintarvikeyrityksiä ja lihajalostamoja on suljettu runsaiden tartuntojen vuoksi. Elintarvikealan konkurssit ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Suuret elintarvikeyritykset suuntaavat ”kestävän kehityksen” ravintomarkkinoille, jossa tarjolla on ravinneköyhää ruokaa, hedelmättömyyttä ja myrkkyjä. Kesän sadot Amerikassa ovat lähes puolittuneet edellisestä jatkuvien sateiden ja propaanipulan vuoksi (Yhdysvalloissa propaania käytetään maataloudessa kuivaamiseen). Australiassa sadot jäivät ennätys alhaiseksi kuivuuden ja metsäpalojen vuoksi.
Molemmissa maissa oli vuoden 2020 kylvösiemenistä pulaa ja karjatilallisten tarvitsemissa rehuissa oli vajausta, jonka vuoksi lihakarjamääriä täytyi pienentää. Tiloja on tämän kesän vuoksi menossa ennätysmäärä konkurssiin sekä USA:ssa että Australiassa.

Idässä velloi sikainfluenssa ja lihakarjaa tapettiin aina joeksi asti.

Suomessa vuoden 2018 aikana maatiloista lopetti enää vajaat kaksi prosenttia, kun yleinen lopettamisvauhti on jo pidemmän aikaa ollut kahden−kolmen prosentin luokkaa. Suomessa yli neljännes maanviljelijöistä yli 60 vuotiaita ja heistä suuri osa yli 70 vuotiaita, eli eläke-ikäisiä. Heillä on myös tietotaito, joka on parissa vuosikymmenessä kadonnut…. Rehun hinta nousi ja tuottaja hinnat laskivat.​

Tätä tulevaa nälänhätää on rakennettu pitkään ajamalla maataloutta globaalisti alas. Viime aikoina isoin harppauksin mm. EU:n Farm to Forkja European Green Deal -lainsäädännöllä, ja nyt kiihtyvällä tahdilla myös terroriteoin. Lyhyen ajan sisään varmuusvarastoja, lihajalostamoja ja pakkaamoja on yllättäen räjähtänyt, palanut tai myyty pois pilkkahinnalla. Beirutin räjähdys tuhosi Libanonin suurimmat varmuusvarastotYhdysvalloissa palaa 3-4 ravinnon elintarvikeketjun yritystä viikossa. Uutta ’ilmastoystävällistä’ ravintoa tuotetaan markkinoille korvaamaan normaalia ihmiselle terveellistä ravintoa. Samanaikaisesti elintarvikkeiden ainesosa/tuoteselostemerkintöjen lainsäädäntöä on globaalisti muutettu salailun suuntaan? YK:n terveysvirasto WHO ja YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö FAO loivat vuosikymmen takaperin Codex Alimentarius -sopimuksen, jonka avulla valtiot pyrkivät edistämään GMO ruokaa ja vähentämään mineraali ja hivenaineita elintarvikkeista. Myös Suomi on allekirjoittanut sopimuksen. Teknologia miljardöörit luovat itselleen uusia ravintomarkkinoita laajalla rintamalla. Tuotannossa on niin proteiinia ilmasta kuin laboratoriossa valmistettua lihaa ja torakan maitoa. Media maalaa meille kuvaa, että eläimet ovattaudinaiheuttajia, eivät ihmiselle tärkeää ravintoa tai lemmikkejä. Ravinnolla kun on helppo hallita, niin sairaita kuin vielä sairaampia, ja tienata samalla pitkä penni terveydenhuollolla ja lääketeollisuudella. Kun luodaan uutta normaalia muuttuu kaikki ”normin purku” -operaation jälkeen epänormaaliksi.

YK varoitti jo raamatullisen mittakaavan nälänhädästä, joka on noussut Covid-19 pandemian vanavedessä. Vuonna 2019 YK:n mukaan690 miljoonaa, joka yhdeksäs ihminen, kärsi nälästä. Nyt he tiedottivat 
265 miljoonan ihmisen joutuvan nälänhätään sulkutoimenpiteiden johdosta.

EU:n Green Deal muuttaa taloutta ilmastokriisin ratkaisemiseksi, EU:sta kerrotaan seuraavaa:
” Vuodesta 2021 vähintään 40% yhteisestä maataloustuista ja 30% kalataloustuista käytettäisiin ilmastonmuutoksen torjuntaan ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen sen sijaan, että ne edistäisivät päästöjä ja ympäristön pilaantumista, kuten monet näistä tuista tekevät nykyisellään.”
”Päästövähennystavoitteeksi vuodelle 2030 ehdotettiin 50–55 prosentin rajaa, ja uudessa laissa vahvistetaan sitoutuminen nollahiilen määrään vuoteen 2050 mennessä.”

Toisin sanoen maatalous puolitetaan vuoteen 2030 mennessä ja ylimääräiset hiilidioksin uloshengittäjät ovat nollassa vuoteen 2050 mennessä. ​
https://www.eduskunta.fi/FI/tiedotteet/Sivut/131219-suv-yhteinen-maatalouspolitiikka.aspx

Maailmanlaajuisten elintarvikeketjujen hallinta on ollut jo vuosikymmenien ajan poliittinen ja yrityseliitin prioriteetti. Kilpailussa, jossa yhdysvaltalaiset yritysjätit hallitsevat kärjessä. Kuten Rockefeller perheen etuja ajanut poliittinen hahmo Henry Kissinger huomautti vielä vuonna 1970: ”Hallitse öljyä ja hallitset kansoja; hallitse ruokaa ja hallitset ihmisiä.” 

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan monikansallisten yritysten pyrkimyksenä on valvoa maailmanlaajuista elintarvikeketjua ja sen yksittäisiä tuotteita. Esineiden internet, nopeasti nouseva maailmanlaajuinen 5G – verkko, kvanttiteknologian kehittyminen ja Big Data ovat luoneet poliittisesti säädetyn pohjan päälle erinomaisen alustan elintarvikeketjun valvontaan. Tekoälyn avulla seulotaan haluttua tietoa datasta suuryrityksille kuluttajista ja tuotteiden liikkeistä.

Covid-19 paljasti elintarvikeketjujen ongelmat. Vai paljastiko? Oliko sittenkin kyseiset elintarvikeketjujen katkeamiset ennalta suunniteltuja? Jos olet tutustunut Event 201 -tapahtuman antiin, niin Covid-19:ää edeltänyt pandemiaharjoitus kertoi näin tapahtuvan.Tätä 5 vuotta aikaisemmin Soros-rahoitteinen The Center for American Progress (CAP) rahoitti yhdessä World Wildlife FundCargillMars ja CNA kanssa Food Chain Reaction Game -järjestöä, jonka johdossa istui monessa kohussa likaantunut CAP perustaja John PodestaFood Chain Reaction pelissä, aivan kuten Event 201 -pelissä ruokakriisi lähti liikkeelle Kiinassa alkaneesta pandemiasta, jonka johdosta elintarvikeketjut tuhoutuivat. Yrityksiä ja maatiloja kaatui, ja logistiikka valtioiden välillä katkesi. Ensimmäisen kerran sama tapahtumaketju esiintyi kuitenkin vuonna 2010, kun Rockefeller Säätiö ja Global Business Network (GBN) loi dokumentin: Scenarios for the Future of Technology and International Development. Siinä esiintyy skenaario nimeltä Lock Step, jossa Kiinasta alkunsa saanut pandemia tuhoaa elintarvikeketjun, ja sen avulla luodaan teknologialla hallittava totalitaarinen yhteiskunta. ​Kuulostaako tutulle?

Esimerkiksi terveydenhuollossa on työnantaja määrännyt työntekijät ottamaan influenssapiikin, joka on suora perustuslain koskemattomuuspykälän rikkomus. Samankaltaista kehitystä voi nähdä kaikkialla suuryrityksissä aina siruttamiseen asti. ​

Billionaires for Population Control: Ted Turner, Bill Gates, vanhempi (toinen vasemmalta), Bill ja Melinda Gates -säätiön varapuheenjohtaja ja Microsoftin perustajan isä, George Soros ja David Rockefeller

Kahden kerroksen väkeä

Yritys ja poliittinen eliitti syö turvallista luomuruokaa, kun taas massat, juuri ne hallitusten edustamat ja suojelemat ihmiset, myrkytetään piilotetuilla muuntogeenisillä organismeilla, torjunta-aineilla ja muilla vaarallisilla epäpuhtauksilla. Vaikutusvaltaisin eliitti tarjoaa kansalaisille yritystensä kautta geenimuunneltuja siemeniä, joista osa aiheuttaa tarkoituksella suunniteltua hedelmättömyyttä. Miesten siittiötuotanto onkin laskenut dramaattisesti. Siittiöiden määrä on pudonnut 40 vuodessa yli 60 prosenttia. Samat vaikutusvaltaisimmat perheet ja yksilöt, jotka loivat GMO ongelman rakennuttivat oman tuomionpäivän siemenholvin huippuvuorille, jonne keräsivät maan alkuperäislajikkeiden siemeniä säilöön, itselleen. Presidentit vaativat luomuruokaa linnanjuhliin ja keittiöönsä, mutta suljettujen ovien takana kättelee biotekniikkateollisuuttaKiinan kommunistinen johto ja korkein eliitti ruokkii itseään yksinoikeudella aidatun luomupuutarhan antimilla, kun taas muu väestö kuluttaa muuntogeenistä ruokaa, steroidien saastuttamaa lihaa ja meijerituotteita, jotka on vahvistettu melamiinilla. Jopa Monsanton työntekijät vaativat työpaikkaruokalaansa pelkkää luomuruokaa. Puhtaan, orgaanisen ja terveellisen ravinnon saatavuus ei ole enää annettu oikeus – siitä on tullut poliittinen taistelukenttä, jossa tavallinen kansalainen on se, joka häviää.

Valtioneuvoston tiederaportti: COVID-19-kriisin haitallisten vaikutusten ehkäiseminen kestävän kehityksen
periaatteiden mukaisesti
 päätyy raportissaan seuraavaan:

” Kenties tärkein opetus kuluvasta pandemiasta on tarve tehostaa globaalisti ja paikallisesti luonnon monimuotoisuuden suojelua, ilmastonmuutoksen hillintää ja rajoittaa väestön kasvua. Nyt on oikea hetki, sillä ilman puuttumista näihin juurisyihin ihmiskunta joutuu kohdistamaan valtavat määrät resursseja uusien pandemioiden aiheuttamien vahinkojen torjuntaan niiden ennaltaehkäisyn sijaan. ”

”Pandemiakriisissa tarvitaan monessa suhteessa samantapaista päätöksentekoa kuin
katastrofinomaisten onnettomuuksien ja luonnonilmiöiden hallinnassa, jossa siinäkin
on tehtävä nopeita ja kauaskantoisia päätöksiä osin puutteellisen tietopohjan perusteella. ” (vrt. Maon suuri harppaus)


Muut Lähteet:

FOOD CHAIN REACTION GAME
FEMA & World Government Think Tanks Ready for Global Food Shortages: Timeline and Which Countries
https://www.youtube.com/watch?v=PdnxPVwxK5A

What would happen if a global food crisis pushed prices up 400%?
https://www.youtube.com/watch?v=u62Pe0xtyRg

Food Chain Reaction: What Our Food Supply Will Look Like in 2020
https://www.youtube.com/watch?v=f03OtxEKXXY

Food Chain Reaction—A Global Food Security Game
https://web.archive.org/web/20191114064215/http://foodchainreaction.org/wp-content/uploads/2016/02/Technical-Report.pdf

Global Experts Illustrate Climate Change’s Destabilizing Impacts on Food Security Food Chain Reaction crisis simulation exposes critical gaps in the world’s readiness to respond. Now, public-private partners recommend policy action.
https://www.worldwildlife.org/press-releases/global-experts-illustrate-climate-change-s-destabilizing-impacts-on-food-security

Game on: Food chain reaction
https://www.linkedin.com/pulse/game-food-chain-reaction-kris-carlson

How to secure the global food system in a time of climate change
https://www.cargill.com/story/how-to-secure-the-global-food-system-in-a-time-of-climate-change

What gaming can teach us about food security
https://www.weforum.org/agenda/2015/12/what-gaming-can-teach-about-us-about-food-security/

Video: Food Chain Reaction crisis simulation kicks off in Washington
https://www.cargill.com/story/video-food-chain-reaction-crisis-simulation-in-washington

Food Chain Reaction Findings and Recommendations
https://web.archive.org/web/20190813011652/http://foodchainreaction.org/index.php/game/findings/

Alkuperäinen Rockefeller Säätiön ja GBN Global Business Network dokumentti: Scenarios for the Future of Technology and International Development

Lue myös: ​

NWO Plans Exposed By Insider In 1969

Filantropian ehdoilla: Maailman Pankki, YK, WHO ja kansallisvaltiot pakkosterilisoimassa köyhät

Lääketiede Ja Eugeniikka – ”Reilu” Vuosisata Käsikädessä

WWF:n raportti: Maapallo ei kestä nykyisen kaltaista ruokavaliota – Asiantuntija: Vegaaniksi ei ketään pakoteta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *