Mike Pompeo: Clintonin sähköpostit voidaan julkaista ennen vaaleja.  Kirjoittanut Ebony Bowden 9. lokakuuta 2020

WASHINGTON – Valtiosihteeri Mike Pompeo ilmoitti perjantaina, että virasto työskenteli niin nopeasti kuin pystyi vapauttaakseen Hillary Clintonin puuttuvat sähköpostiviestit sen jälkeen, kun presidentti Trump diplomatisoi siitä, ettei niitä julkistettu.

Fox Newsin The Daily Briefing -lehden haastattelussa sihteeri sanoi, että osa edeltäjänsä kirjeenvaihdoista voitaisiin myös julkistaa ennen presidentinvaaleja, joihin on 25 päivää. ”Menemme sinne.  Aiomme saada nämä tiedot ulos, jotta amerikkalaiset näkevät ne ”, Pompeo sanoi, kritisoiden Clintonia yksityisen sähköpostipalvelimen käytöstä, ollessaan Obaman hallinnon ulkoministerinä. ”Teemme sen niin nopeasti kuin pystymme. Luulen, että ennen vaaleja on vielä nähtävää, ”hän jatkoi.

Tunnin pituisessa haastattelussa Fox Businessille torstaina Trump nuhteli Pompeoa ja oikeusministeri Bill Barria siitä, että Clintonille ei ole koitunut seurauksia, sekä yksityisen sähköpostipalvelimen käyttämisestä, että osallistumisesta vuoden 2016 Venäjä tutkimuksensa kampanjointiin. ”He ovat ulkoministeriössä, mutta Mike Pompeo ei ole onnistunut saamaan niitä ulos, mikä on hyvin surullista”, Trump kertoi ankkuri Maria Bartiromolle. ”Itse asiassa en ole tyytyväinen häneen tästä syystä”, hän lisäsi. Clinton poisti yli 30 000 sähköpostia yksityiseltä palvelimelta, kun häntä pyydettiin luovuttamaan ne tutkijoille, väittäen, että ne olivat henkilökohtaisia ​​asioita.

Pompeo kertoi perjantaina Fox News -uutisankkurille Dana Perinolle, että julkaisu toteutetaan tavalla, joka ei uhkaa kansallista turvallisuutta. ”Olen ollut tässä presidentti Trumpin kanssa melkein neljä vuotta. En ole koskaan nähnyt hänen tekevän mitään sellaista, mikä aiheuttaisi minkäänlaista onnettomuutta millään tavalla. Hän ei tekisi niin”, hän sanoi.

”Tulemme saamaan tiedon, jonka on tultava ulos, ja teemme sen tavalla, joka suojaa tiedustelulähteitä, joita meidän on suojeltava”, hän jatkoi.

Aiemmin perjantaina kävi ilmi, että Barr oli varoittanut republikaaneja siitä, että FBI:n Venäjä asian uudelleentarkastelu saataisiin päätökseen vasta 3. marraskuuta pidettyjen vaalien jälkeen.

LÄHDE: Fox News

Nypost.com/2020/10/09

5 thoughts on “CLINTONIN SÄHKÖPOSTIT JULKAISUUN ENNEN VAALEJA”
 1. Tämän jutun kirjoittajan asiantuntemattomuus on häikäisevää. Ulkoministeri Pompeota kutsutaan ”valtiosihteeriksi” tai vain ”sihteeriksi”, koska ulkoministeri on USA:ssa ”secretary of state”. Jos tämän verran ei ole ymmärrystä USA:n politiikasta, kannattaako aiheesta kirjoittaa juttuja.

  1. Et sitten muuta komnentoitavaa löytänyt?

   Miten niinkö aihe yleensä?

   Ottaako päähän kun tämmöistä julkaistaan?

 2. Tämä juttu taitaa olla suora konekäännös Foxin jutusta, ettekä edes mainitse asiasta lukijalle. Hävetkää! Mitä ihmettä kirjoittajaksi merkitty rouva Tapio on tehnyt tämän jutun eteen?

  1. Miksi et laita koneeseen niin loppuu kyseleminen…vai ottaako päähän oma tyhmyys ja pakko purkaa se viattomaan tiedonvälittäjään!

  2. Kiitos näkemyksestäsi. Kyllä Fox News on lähde ja mainittu. En ole käynyt itse haastattelemassa, mutta eipä ne Sanoman lasitalossakaan sellaista tee. Voihan sitä tavallasi keskittyä yksityiskohtiin ja jättää tiedon käsittelemättä. Olen ihminen ja teen myös virheitä. Kiitos sinulle kommentistasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *