WHO (vahingossa) vahvistaa, ettei Covid ole vaarallisempi kuin flunssa.

Terveysohjelman johtajan ”parhaan arvion” mukaan, IFR (infection fatality ratio) oli 0,14%.

Kirjoittanut: Kit Knightly, 8.10.2020

Maailman terveysjärjestö on vihdoin vahvistanut sen, mitä me ja monet asiantuntijat olemme sanoneet kuukausien ajan, sekä tutkimukset ovat osoittaneet – koronavirus ei ole tappavampi tai vaarallisempi kuin kausiluonteinen flunssa.

WHO:n puheenjohtaja teki ilmoituksen 34-jäsenisen johtokunnan erityisistunnossa maanantaina 5. lokakuuta. Kukaan ei vain näyttänyt ymmärtävän sitä.

Istunnossa johtava WHO:n tri Michael Ryan paljasti, että heidän näkemyksensä mukaan noin 10% maailman väestöstä olisi saanut Sars-Cov-2-tartunnan. Tämä on heidän ”paras arvionsa” ja valtava kasvu virallisesti tunnustettujen tautitapausten lukumäärään verrattuna (noin 35 miljoonaa). Tohtori Margaret Harris, WHO:n tiedottaja vahvisti luvun myöhemmin ja totesi, että se perustui keskimääräisiin tuloksiin laaja-alaisissa serologisissa esiintymistutkimuksissa ympäri maailmaa. Niin paljon kuin WHO yritti kääntää tätä huonommaksi – tohtori Ryan sanoi jopa, että tämä tarkoittaa, että ”valtaosa maailmasta on edelleen vaarassa”. – tämä on kuitenkin todella hyvä uutinen.

Tämä vahvistaa jälleen, että virus ei ole niin tappava kuin kaikki ennustivat. Maailman väkiluku on noin 7,8 miljardia ihmistä, mikäli 10% on saanut tartunnan, se on 780 miljoonaa tartuntatapausta.

Sars-Cov-2-infektioiden aiheuttaman maailmanlaajuisen kuolonuhrien määrän ollessa 1 061 539, se on siis karkeasti johtanut vain 0,14% infektiokuolemaan. Aivan kausiluonteisen influenssan kaltainen, niin kuin monet asiantuntijat ovat ennustaneet ympäri maailmaa. 0,14% on yli 24 kertaa pienempi kuin Who:n ”alustava luku” 3,4% maaliskuussa. Tätä lukua käytettiin malleissa, joilla perusteltiin sulkuja ja muita rajoitteita. Itse asiassa, kun otetaan huomioon väitettyjen Covid kuolemien raportointi, IFR (infection fatality ratio) on todennäköisesti jopa alle 0,14%, ja saattaa siis osoittaa Covidin olevan vähemmän vaarallinen kuin kausiflunssa. Mikään valtavirran lehdistö ei ole ottanut tätä tietoa vastaan. Monet ilmoittivat tohtori Ryanin sanoista, mutta he kaikki yrittivät tehdä siitä pelottavan otsikoillaan, levittääkseen enemmän paniikkia. Ilmeisesti he, eivätkä WHO kyenneet tekemään yksinkertaista matematiikkaa, joka osoittaa meille, että tämä on hyvä uutinen. Ja että Covidin epäilijät ovat olleet oikeassa koko ajan.

LÄHDE:

WHO (Accidentally) Confirms Covid is No More Dangerous Than Flu

20 thoughts on “WHO VAHVISTAA, COVID-19 EI OLE VAARALLISEMPI KUIN FLUNSSA”
 1. Näiltä valehtelijoilta on jäädytettävä varat ja annettava kaikille yhteiskunnan sulku-tilanteesta kärsineille yrityksille. Myös poliittisia toimijoita sakotettava rajusti.

   1. Pysy kotona..älä vittu liiku minnekään..laita tutti suuhun ja maski naamaan..ja kumihanskat käteen!! Huh huh..mitä puhetta!!

 2. Kirjoittaja voisi opetetella, mikä on flunssa. Flunssa on nuhakuume ja siihen ei juuri kukaan kuole, joten mikä tahansa tauti on vaarallisempi kuin flunssa.

  1. Kyllä, verenkiertohäiriöt ovat yksi vakavammista ja salakavalammista elintapasairauksista. Flunssan kaltainen on kuitenkin tämä covid-19 näyttänyt olevan, sillä komppaan kirjoittajaa enkä lähtenyt suomentamaan sitä toisella tavalla. Puolitoista miljoonaa kuolee vuosittain influenssaan, nyt reilun miljoonan verran on menehtynyt tämän kauden aikana maailmalla.

   1. Mutta flunssaan ei ole kuollut juuri kukaan. Covid-19 ei siis ole flunssan eli nuhakuumeen kaltainen.

    1. 0,0014% on lähempänä flunssaa, kuin influenssaa ja kuolleisuuskin hyvin vähäinen. Influenssaan kuolee Suomessa lähemmäs tuhat henkilöä vuosittain, nyt meillä on nähtävillä vain koronaan kuolleet, alle 350. Kannattaa huomioida tartuntaluvuissa PCR testausmenetelmän luotettavuus. Lisäksi, onko muina vuosina mitattu tartuntoja, ja miksi niitä nyt mitataan?

     1. Millä laskukaavalla saat suhdeluvun 0,14? Sä kerrot sen 0,0014. Eix je!

    2. Jukalta puuttuu ajattelukeskus. Pysy kotona, pese käsiä joka välissä, muista käsidesikiin joka välissä, käytä maskia kotonakin, ole siis kuin Jukka ja pelkää jokaista bakteeria.

     1. Millä koulutuksella väität, että minulta puuttuu ajattelukeskus? No, minulla sentään on aivot. Kyllä olen pysynyt maaliskuun lopulta asti pääasiassa kotona. En kyllä kotona pese koko ajan käsiä. Miksi ihmeessä niin tekisin, kun olen yksin kotona, enkä sinne muita päästä? En kotona käytä käsidesiä kuin kotiin tilattujen tuotteiden desinfioimisern. Myöskään en kotona tarvitse mitään maskeja. Enkä muutenkaan käytä maskeja, koska ne eivät suojaa kantajaansa, käytän vain hengityssuojia riskiryhmäläisenä. En todellakaan mitään bakteereja pelkää, sillä kun et näytä tietävän, kerron sinulle uutisen: korona ei ole bakteeri, vaan virus, johon ei vielä ole rokotetta saatavana.

 3. Täs pitäis viä usan pressanvaaleihin asti median ylläpitää tätä lunssaa ns.”päällä” josse jotain edes vaikuttas demokraattien hyväksi , kaikki keinot ne kommunistit yrittää käyttää

 4. Juu kuuta taivasta paskaa! Ite meinasin keväällä 2019 ihan oikeasti kualla A virus/ keuhkokuume ynnämuuta! Rykäisi nyt sattumalta wanhan perseen silloin polvilleen! Oli vähän pahempi ku tää nykyinen koohotus jonka 99 varmasti riuduin keväällä , töissä kuitenkin just pystyi käymään! Juu olen ny 60v ja juu testissäkin kävin ku oli sopivia oireita pari viikkoa sitten ja olen sitä riskiryhmää! No oli negatiivinen, mutta kiinnostaisi tietää miksei mitään tietoa että onko cov19 ollu ja menny?

 5. Ainakin rahat, miljoonat ja miljardit ovat vaihtaneet omistajia viuhaan tahtiin ja lämmittävät nyt ”tietoisesti” tiettyjen tahojen taskuja 🙁

  1. Olen pahoillani jos näin on käynyt.
   Meillä ei ole siihen mitään osallisuutta, tahtomme on levittää informatiota, ei viruksia, vaikka se onkin ajan henki.

 6. Eikö olekin hassua että influenssaan on rokote, mutta ihmiset ei käytä niitä ja kuolevat turhaan?

  Covid-19:sta ei ole rokotetta, mutta silti ihmisiä kuolee.

 7. Tietäsin sitä alusta asti ,että tä ei oo nii vaaralista ja nakkava. Harmitap vain ,että poljot ihmiset rupesit elämä pelossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *