Mielenilmaus inhimillisyyden, sananvapauden ja itsemääräämisoikeuden puolesta, koronatoimien suhteettomuutta ja pelon ilmapiiriä vastaan. Kansalaistorilla klo12 alkaen.

Pyydämme, että tapahtumaan ei tuotaisi mitään tunnustuksellisia lippuja, kylttejä, bannereita tai muita merkkejä.

Tapahtuman juontaa Christoffer Weiss. Puhujina mm.
– Kirsi Salo, KTM, sertifioitu hyvinvointivalmentaja.
– Christoffer Weiss, näyttelijä, ammattipuhujakouluttaja ja tapahtumatuottaja.
– Kari Uoti, oikeustieteen tohtori, MBA.
– Jyrki Pykäri, yrittäjä.
Tapahtumassa esiintyy laulaja Henna Uoti. Musiikista vastaa Christoffer Weiss. Ohjelma tarkentuu tapahtumaviikon aikana.

Askarruttaako sinua koronatoimenpiteiden tarkoituksenmukaisuus ja niiden aiheuttamat haitat, kuten perheväkivalta, parisuhde- ja mielenterveysongelmat, yksinäisyys, taloudellinen ahdinko ja itsemurhat?
Oletko huolissasi lastesi tulevaisuudesta tai elinkeinostasi? Miksi koronaan liittyvää keskustelua sensuroidaan kovalla kädellä?
Onko koronatesti luotettava? Onko maskin käytöstä hyötyä? Kannattaako koronarokotusta ottaa? Miksi tieteentekijöitä, lääkäreitä ja vaikuttajia hiljennetään? Kontrolloidaanko ja rajoitetaanko elämäämme liikaa? Voiko tiedotusvälineisiin luottaa? Mietityttääkö koronaviestinnän läpinäkyvyys? Onko korona enemmän politiikka kuin tiedettä? Kertooko media meille mitä maailmalla todella tapahtuu? Uskotko päättäjiemme toimivan humaanisti meitä suojellakseen, parasta hyvinvointiamme ajatellen?

Koetko olevasi yksin ajatustesi kanssa? Et ole yksin!

Tule kohtaamaan, kyseenalaistamaan, keskustelemaan, saamaan tietoa ja verkostoitumaan Helsingin Kansalaistorille 10.10.2020 klo 12 alkaen. Toivomme hyviä kohtaamisia ja rakentavia keskusteluja hyvässä hengessä.

Olemme ryhmä tavallisia ihmisiä, vanhempia, jotka ovat huolissaan lastensa tulevaisuuden puolesta. Haluamme herättää keskustelua ylimitoitettujen koronatoimien kielteisistä vaikutuksista koko yhteiskuntaan ja erityisesti sen heikoimpiin jäseniin – lapsiin, vanhuksiin, liikuntarajoitteisiin ja sairaisiin.

 

https://facebook.com/events/s/helsinki-10102020/343790630032786/?ti=cl

One thought on “Mielenilmaus 10.10. 2020 Kansalaistori”
  1. Tuosta toimittajien laskutavasta sen verran että todellinen kuolleisuus luku laskelmien perusteella on 0,014 eli 1, 4 tuhannesta henkilöstä. Jokainen voi helposti kännykän laskurilla todeta saman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *