Obamagate on vaikea selittää lyhyesti, mutta jos kaikki pitäisi lyhentää yhteen lauseeseen, niin Yhdysvaltain edellinen presidentti Barack Obama oli väärennös. Väärennös monella eri tasolla. Hän ei ollut se, kuka hänen väitettiin olevan ja hän ja ”hänen joukkonsa cabal” syyllistyi maanpetosrikoksiin tarkoituksellisesti. Eikä hänen pitänyt koskaan jäädä kiinni, koska hänen seuraajakseen valittu Hillary oli samaa ”cabalia” kuin hänen edeltäjänsäkin.

Muistatteko kuinka neljä vuotta sitten, Yhdysvaltain edellisten presidentinvaalien aikaan väitettiin Venäjän sekaantuneen vaaleihin ja nimenomaan Trumpin kampanjaan ja jollain tavalla auttaneen Trumpin voittoon, sillä Hillarynhan piti voittaa. Vielä vaaleja edeltävänä päivänä mediat kertoivat kannatuskyselyidensä tuloksena Trumpin saavan 7 % äänistä ja Hillaryn voittavan 93 prosentilla.

No sittemmin kävi ilmi, että Trump voitti rehellisesti, sillä Venäjän kanssa veljeili nimenomaan Hillary ja demokraattinen puolue, ja että silloinen presidentti Barack Obama oli asiasta tietoinen. Obama tiesi myös, että Trumpia ja hänen presidentinvaalikampanjaansa oli salakuunneltu eli vakoiltu vuodesta 2015 alkaen, mutta kongressin tiedustelukomitealle tästä kerrottiin vasta maaliskuussa 2017 jolloin Trump oli jo presidentti. Obaman kaudella perustettiin ISIS ja jatkettiin kaikkia Bushin kauden sotia. Obama tiesi, että Hillary oli käyttänyt sähköpostiliikenteeseensä yksityistä serveriä, eikä valtionhallinnon serveriä, vaikka hän oli valtiosihteeri. Yli 30 000 sähköpostia ja serveri katosi, mutta Hillarya ei vieläkään tuomittu näytön puuttuessa. Obaman varapresidentti Biden taas sekaantui Ukrainan tilanteeseen, hoiti pojalleenkin paikan Ukrainan maakaasuputkifirmassa. Lahjusrahoja liikkui edestakaisin. Obama nimitti Bidenin Ukrainan prokonsuliksi. Eikä tämä jäänyt siihen, vaan kun Donald Trump oli valittu presidentiksi ja astunut virkaansa, FBI jatkoi Trumpin hallinnon vakoilua Obaman ollessa tietoinen ja mukana asiassa. Tämä on maanpetosrikos joka käsitellään sotilasoikeudenkäynnissä joka ei ole yleisölle avoin. Yhdysvalloissa maanpetoksesta on säädetty kuolemanrangaistus.

Siinä onkin jo ihan tarpeeksi virallisesti todistettua tapahtumaa yhdelle miehelle, eikä tarvitse mennä niihin -virallisesti varmistamattomiin- yksityiskohtiin, että Barack Hussein Obama olisi syntynyt Keniassa eikä Hawaiilla vaikka presidentin pitää olla syntynyt Yhdysvalloissa. Tai ettei hänen nimensä edes olisi Barack Obama vaan Barry Soetoro. Tai että hänen muita pidempi vaimonsa Michelle olisi itse asiassa mies nimeltä Michael ja heidän oletetut tyttärensä olisivat ystäväperheen lapsia jotka esittivät rooliaan neljä vuotta. Ja vaikka Obama pukeutui ja esiintyi tyylikkäänä maailmanmiehenä, hänet oli nimenomaisesti valittu ja koulutettu tehtäväänsä ja hänellä oli käskijänsä, ”cabal” joiden tahtoa hän toteutti. Mutta tämä on pelkkää salaliittoteoriaa.

Mutta kuinka tämä kaikki on mennyt läpi ihan kaikille?
Siksi, että ihmiset uskovat sen, mitä näkevät. Uskovat, mitä heille medioissa, kuten sanomalehdissä ja tv-uutisissa ja ajankohtaisohjelmissa kerrotaan. Kerrotaan ja toistetaan ja alleviivataan. ”Ajattele näin!”

Lapsenuskon kaltainen luottamus siihen, että ”jos se on tärkeää, niin siitä kerrotaan uutisissa.”

Muistatko odottaneesi että Trump saa kenkää presidentin pallilta millä hetkellä hyvänsä? Että jatkuvasti uutisoitu tutkimus hänen yhteyksistään Venäjään tulee kohta päätökseen ja hänet erotetaan? Että hän on rasisti ja sovinisti? Virkarikossyyte! Venäjän trollit! Ilmastonmuutos! Koronavirus! Rokote pelastaa! Salaliittoteoriat! Ihmettelitkö koskaan miksi Obama sai jo ensimmäisellä kaudellaan Nobelin rauhanpalkinnon vaikka sodat jatkuivat kahdeksan vuotta?

Tiesitkö, että vain neljä mediataloa omistaa kaikki maailman mediat. Myös suomalaiset Sanoma WSOYn ja Almamedian ja Yleisradiotakin, ja mitä näitä on. Näiden neljän ( Verizon, Disney, Comcast ja Time Warner) mediatalon omistajat ja ylin johto määräävät mitä uutisia meille kerrotaan ja varsinkin, mitä meille ei kerrota.
Nämä omistajat ovat sukua pankkien omistajille, kuninkaallisille, maailman johtajille, lääkeyhtiöiden ja suuryritysten omistajille… He ovat cabalia. He käyttävät valtaansa luomalla median avulla narratiivin; maailmankuvan, jossa me elämme, mutta he eivät.

Eikä medialla ole ollut kunnollista vastavoimaa, kun kaikki eri yhtiöt ovat lopulta samojen tahojen omistuksessa. ”Vaihtoehtomedia” on onnistuttu sanana saamaan samalle tasolle kuin ”salaiittoteoreetikko.” Vasta sosiaalinen media, blogit, podcastit ja videopalvelut ovat alkaneet levittää tietoa suoraan ihmiseltä toiselle. Tämän takia presidentti Trump twiittaa ahkerasti, suoraan meille jokaiselle, viestin kulkematta mediatalojen kautta.

”Kun maailmassa kuka tahansa voi puhua kenen tahansa kanssa milloin tahansa, salaisuudet katoavat.” -Kryon Lee Carrol-

Koska Obamagate on valtavan laaja ja polveileva tarina joka ei kerta kaikkiaan mahdu yhdelle A4 konseptille, olen tarkoituksella jättänyt tästä tiivistelmästä lähteet ja linkit pois. Tämä on vain herättely aiheesta. Suosittelen perehtymään Riikka Söyringin erinomaiseen artikkelin Obamagatesta tai Jarmo Ekmanin blogiin ja videoihin sillä hänellä tosiaan on suurempi kuva hallussa.

By B. Susi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *