Monarkin lapsille on kerrottu ’hankkikaa omat kotinne’.

Kuningatar Elizabeth II:n lapsia on kehotettu tasavallan toimitusjohtajan toimesta ”hankkia omat kotinsa” sen sijaan, että he asuisivat kuninkaallisen perheen asunnoissa.

Tasavalta on järjestö, joka kampanjoi monarkian lakkauttamiseksi ja kuningatar Elizabeth II:n korvaamiseksi valitulla, demokraattisella valtionpäämiehellä.

Organisaation toimitusjohtaja Graham Smith kertoi Express.co.uk:lle, että Ison-Britannian veronmaksaja ei ole taloa velkaa prinsessa Annelle, prinssi Andrewlle tai prinssi Edwardille.

Herra Smith sanoi: ”Kuninkaallisia asuntoja on yli 20 ja me maksamme niiden kaikkien ympärivuorokautisesta turvallisuudesta, jonka on lopputtava. ”On kysymys siitä, että kuka omistaa Balmoralin ja Sandringhamin, ja on riittävästi osoitettu niiden olevan yksityisiä kiinteistöjä, mutta he ostivat ne rahoillamme.

”Buckinghamin palatsi voisi olla maailmanluokan matkailukohde, taidegalleriana tai museona, jos se avaisi kaikki huoneet ja puutarhat matkailijoille ympäri vuoden. Siinä on jo yksi maailman suurimmista taidekokoelmista, mutta suurin osa siitä on piilossa.”

”Sama Windsorin linnan kanssa, sitä voidaan käyttää vastaavasti kuin Lontoon Toweria, voittoa ajaen, eikä ole mitään syytä miksi tämän ei pitäisi tapahtua.” Tasavallan toimitusjohtaja jatkoi: ”Kuten kaikissa muissakin kodeissa ympäri maata, emme ole velkaa prinsessa Annelle taloa, hän voi mennä ostamaan oman talonsa. ”Emme ole velkaa prinssi Andrewlle tai prinssi Edwardille taloa, he voivat mennä hakemaan omat kotinsa. ”Silti annamme heille jatkuvasti näitä suuria, ylellisiä asuntoja Lontoossa ja muualla veronmaksajien kustannuksella. ”Sitten he vaativat valtavia menoja turvallisuuteen, eikä sille ole mitään perustetta.”

Samassa haastattelussa herra Smith kertoi myös kuningattarelle, ettei hän voi pysyä Ison-Britannian valtionpäämiehenä, koska kuningatar ei ole riippumaton tai vastuullinen. Hän sanoi: ”Valtionpäämiehen tehtävänä tulisi olla perustuslain suojeleminen ja toimia erotuomarina poliittisessa prosessissa. ”Se olisi hienoa, mutta emme voi tehdä sitä kuningattaren kanssa, koska hän ei ole itsenäinen eikä hän ole tilivelvollinen.

Kate ja prinssi William ovat myös olleet tapetilla, heitä on kehoitettu riisumaan lapsiltaan ”merkityksettömät” kuninkaalliset nimikkeet. Tasavallan toimitusjohtaja on myös heille kertonut, että heidän tulisi poistaa kuninkaallisen perheen tittelinsä. Kertoo Express 27. syyskuuta.

LÄHDE: Express, 3. lokakuuta 2020

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *