Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump on 2.10.2020 siirtynyt Walter Reedin sotilassairalaan, koska hän on -ilmoituksensa mukaan- antanut positiivisen covid-19 näytteen. Presidentin odotetaan nyt pysyvän korona-karanteenissa 14 päivän ajan, alkaen 1.10. 2020

Ennen lähtöään Valkoisesta Talosta perjantaina presidentti julkaisi Twitterissä videoviestin, jossa kiitti kaikkia valtaisasta tuesta, kertoi voivansa omasta mielestään hyvin, mutta ”varmistamme että asiat sujuvat.” Ensimmäinen nainen voi kuulemma myös erittäin hyvin, joten ”kiitos kaikille, arvostan suuresti enkä unohda koskaan, kiitos.”

Anoneille, jotka ovat tottuneita lukemaan Q droppeja, tässä viestissä oli enemmän. Jos juuri nyt alkaa lukea droppeja alusta asti, huomaa, että ensimmäiset 13 viestiä on annettu lokakuun viimeisenä päivänä 2017 ja seuraavat 20 marraskuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2017. Siitä on tasan kolme vuotta ja kuukausi Trumpin ilmoitukseen koronasta, ja sitä seuraavaasta karanteenista. ”Future proves past” sanoo Q joten ovatko kolme vuotta sitten annetut dropit nyt ajankohtaisia?

Drop 34 01-Nov-2017

Hyvät ystäväni amerikkalaiset, seuraavien päivien aikana tulette epäilemättä huomaamaan, että otamme takaisin suuren maamme (vapaiden ihmisten maan) pahoilta tyranneilta, jotka haluavat vahingoittaa meitä, ja tuhota viimeisen jäljellä olevan loistavan valon turvapaikan.
POTUSin toimeksiannosta olemme käynnistäneet tiettyjä turvajärjestelmiä, jotka suojaavat suurta yleisöä sen tapahtuman sivuvaikutuksilta, jonka sanotaan alkavan 3.11. herra Podestan pidätysilmoituksen yhteydessä (toimintakelpoinen 11.4.). Tapahtumat paljastetaan sitten yleisölle, mutta ne eivät saa avointa hyväksyntää. Julkisia mellakoita järjestetään paljon, yrityksenä estää vanhempien julkisten virkailijoiden pidättäminen. POTUSin määräyksestä toteutetaan väliaikaisen sotilaallisen valvonnan tila ja suoritetaan erityisiä operaatioita. Väärää tietoa on annettu jotta useat pysyisivät Yhdysvaltojen rajojen sisällä, ja vältytään ulkomailta luovutuksilta. Voitte olla varmoja, että jokaisen tämän maan miehen, naisen ja lapsen turvallisuus ja hyvinvointi on äärimmilleen varmistettu. Maamme ilmapiiri on valitettavasti jakautunut, koska niin monet ovat langenneet kauan toimineeseen korruptoituneen ja pahan median narratiiviin. Aloitamme hätälähetysjärjestelmän (EMS) tänä aikana pyrkimyksenämme välittää suora viesti kaikille kansalaisille. Organisaatiot ja / tai ihmiset, jotka haluavat vahingoittaa meitä tänä aikana, hoidellaan nopeasti – tietyt lait on ennalta poistettu antamaan suurelle armeijalle tarvittavat valtuudet käsitellä ja suorittaa näitä operaatioita (kotimaassa ja ulkomailla).

Drop 35 02-Nov-2017

POTUS tulee olemaan hyvin eristyksissä/turvassa AF1:ssa ja ulkomailla (tarkka sijainti salainen) suoritettavien operaatioiden luonteen vuoksi. On aika ottaa maamme takaisin ja tehdä Amerikasta jälleen mahtava. Osoittakaamme kunnioitusta, ja rukoilkaamme niiden urheiden univormupukuisten miesten ja naisten puolesta, jotka osallistuvat tähän tehtävään ja tuovat rauhan, yhtenäisyyden ja palauttavat vallan kansalle.

On toiveemme, että tämä viesti tavoittaa tarpeeksi ihmisiä tehdäkseen tarkoituksenmukaisen vaikutuksen. Me emme voi vielä paljastaa tätä viestiä normaaleja kanavia pitkin, syistä jotka jokainen varmaan ymmärtää. Seuraa aikaisempien viestien kysymyksiä ja pysy rauhallisena, pääasialliset kohteet ovat (Washington) DC:ssa huipulla (molemmilla puolilla). Purkaukset kaduilla tukahdutetaan nopeasti. Pidä silmällä vääriä hälytyksiä, ole valmiina, pysy valppaana, ja ennen kaikkea, rukoile.
”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Rakkaus on käsivällinen, rakkaus on lempeä.”

Jumalan siunausta, ystäväni amerikkalaiset.
4,10,20

Nämä kaksi Qanonin viestiä, jotka on annettu marraskuun alkupäivinä vuonna 2017 tuntuvat olevan samaa tarinaa ja allekirjoitus ei olekaan ”Q” vaan numerot 4,10,20. Jos katsoo aakkosista numerot, jotka vastaavat noita kirjaimia, niin aakkosten neljäs kirjain on D, kymmenes on J ja kahdeskymmenes on T. Mitä lie tarkoittavat kirjaimet DJT? Donald J.Trump?

Otetaan vielä droppi numero 44 02-Nov-2017

Ennenkuin POTUS lähtee perjantaina, hän lähettää tärkeän viestin Twitterissä. Jumalan siunausta.

Tätä tarkennetaan dropissa 55 02-Nov-2017

Katsokaa Twitteristä nimenomaan tätä: ”My fellow Americans, the Storm is upon us…….” Jumalan siunausta.

Tätä myrskytweettiä on nyt odotettu kolme vuotta, koska se on merkkinä, puolin ja toisin, siitä että jotain tapahtuu. Tulppa vedetään irti Washingtonin ammeesta ja suo kuivuu? Pidätykset alkavat?
Tosin, Q on myös dropannut useasti, että ”disinformation necessary” eli kun ollaan informaatiosodassa, niin kannattaako kaikkea tietoa laittaa (myös vihollisen) luettavaksi.

Joka tapauksessa, elämme mielenkiintoisia aikoja. Yhdysvaltain presidentinvaaleihin on kuukausi ja toinen ehdokkaista on karanteenissa puolet ajasta. Mitä kaikkea vielä ehtiikään tapahtua? Valtamedia seuraa myös täältä toden ja salaliittoteorian rajapinnalta, mihin muut mediat eivät uskaltaudu.

By B. Susi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *