Yhdysvalloissa Demokraattisen puolueen ja presidentti Trumpin välinen valtataistelu kiihtyy vaalien alla.
Yleisvaikutelma todellakin on näin, sillä Rebuplikaanipuolue on jäänyt otsikoista lähes kokonaan, kaikki puhuvat presidentistä.
Mustat aseistautuneet militanttijoukot ovat pitäneet osaa Amerikkaa kauhun vallassa.
Ympäri Yhdysvaltoja Demokraattisen johdon alueilla on jo kuukausien ajan hallinneet aseelliset ”mustat joukot”, BLM ja Antifa.
Demokraattinen hallinto on leikannut määrätietoisesti poliisin määrärahoja; asemia on lakkautettu, lainvalvonta on jätetty näille aseellisille militanttijoukoille.
Kokonaisia kortteleita on poltettu. Ryöstelyjen, pahoinpitelyjen sekä tappojen määrät ovat räjähtäneet, rikostilastot ovat kasvaneet satoja prosentteja näillä alueilla jotka pääosin ovat mustien asuinalueita.
Tilanne vaikuttaa näin Suomesta katsottuna täysin käsittämättömältä. Kuinka voi maan hallinto olla näin jakautunut?
Trump on puhunut voimakkaasti maan palauttamisesta normaaliin tilaan COVID-19 sairaudesta huolimatta ja hän on omalla esimerkillään sitä osoittanut myös sairastuttuaan itse.
Presidentti on kauan jo puhunut ”Noitavainosta” häntä kohtaan. Demokraattisen puolueen johdon sekaantumisesta FBI:n ja CIA:n korruptioon, vakoiluskandaaliin jonka varjoon jää jopa kuuluisa Watergate.
Nyt julkitulleiden tietojen mukaan presidentti on tiennyt tarkalleen mistä on puhunut. Skandaalin koko on valtava.
FBI on lavastanut oman kenraalin petokseen Hillary Clintonin käskystä, varmistaakseen voittonsa presidenttitaistossa.
Esiin ovatkin nousseet puheet Käynnissä olevasta vallankaappaushankkeesta.
Antifa- ja BLM militanttijoukkojen tiivis suhde Demokraattiseen puolueeseen, nykyinen väkivaltainen tilanne, sekä vakoiluskandaalin tiedot viittaavat vahvasti tämän olevan käynnissä.
Tiedämme, että Tuomionpäivän koneet ovat ilmassa. Kulisseissa kysytäänkin:
– Nouseeko Pentagon maan johtoon?


https://charliekirk.com/news/dem-policies-put-lowest-number-of-cops-on-streets-in-years-crime-rises-166/?utm_source=socialflow

One thought on “Käynnissä vallankaappaushanke?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *