Torstai-iltana presidentti Donald Trump vahvisti, että hän sekä puoliso Melania Trump ovat antaneet positiiviset COVID-19 testitulokset.

Presidentti Trump testattiin heti sen jälkeen, kun hänen neuvonantajansa Hope Hicks oli saanut aiemmin päivällä positiivisen testituloksen.
Valkoisen talon lääkärin tohtori Sean Conleyn lausunnosta kävi ilmi, että lääkäri sai vahvistuksen siitä, että sekä presidentti Trump ja ensimmäinen Lady Melania Trump ovat käyneet testaamassa SARS-CoV-2-viruksen ja saaneet molemmat positiivisen tuloksen.

”Presidentti ja hänen puolisonsa voivat tällä hetkellä hyvin ja he aikovat pysyä kotona Valkoisessa talossa toipumisensa aikana, ja jatkavan töitään sieltä käsin.
Valkoisen talon lääkäritiimi ja minä valvomme valppaana ja arvostmme maamme suurimpien lääketieteen ammattilaisten ja laitosten tarjoamaa tukea”, kirjoitti tohtori Conley.

Floridan television mukaan epäkuntoisia testejä on havaittu paljon, jopa sellaisia joissa jokainen testi antoi positiivisen tuloksen, joten ei ole tiedossa onko presidettiä ja hänen puolisoaan testattu useita kertoja.

Oman värinsä illan ilmoitukseen antoi Valkoisen Talon punainen valaisu.

BREAKING: President Trump, First Lady Melania Test Positive For COVID-19

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *