Yhdysvaltain Liittovaltion poliisin virastoa johtava Donald Washington ilmoitti torstaina Liittovaltion pelastaneen yli
1 300 kadonnutta lasta sitten vuoden 2016.
Presidentti Trump voi olla tyytyväinen, sillä hän on voimakkaasti panostanut kansainvälisen lapsi ja -ihmiskaupan kitkentään, ja hänen kaudellaan pelastettujen lasten määrä on kaksinkertaistunut.
Maailmassa vuosittain 8 miljoonaa lasta katoaa teille tuntemattomilla joten tämä on vasta alkua sille lupaukselle, jonka presidetti ilmoitti heti virkakautensa alkuun.
Seksuaalinen hyväksikäyttö on yksi ihmis ja- lapsikaupan syistä. Tähän maailmanlaajuiseen rikolliseen toimintaan liittyy myös elinkauppaa, eliitin huumeena tunnetun Adrenokromin valmistusta sekä lasten käyttöä orjatyövoimana.
Moni on ihmetellyt, kuinka tuo vuotuinen 8 miljoonan kadonneen lapsen kohtalo on mahdollista?
Kuinka voi vuodesta toiseen kadota tuollainen määrä lapsia, löytymättä, minne he katoavat?
Adrenokromi, tuo ihmisen verestä valmistettava huume, on kullan arvoista, jopa arvokkaampaa, ja se on katoamisen syy.
Lapsi, kaikessa elämän voimassaan ja puhtaudessaan on hyvä huumetehdas, joidenkin mielestä.
Kun ihminen kärsii ja pelkää, hänen kehonsa tuottaa adreanaliinia. Kärsivän ihmisen veri on arvokasta. Tuosta adreanaliinipitoisesta verestä eristetään Adrenokromi; LSD- ja Kokaiininyhdistelmää muistuttava erittäin voimakas, nuorentava aine, Hollywoodin herkku.
Nuoren lapsen veri on tähän parasta.
Tämä on syy lasten katoamiselle.
Adrenokromi on vanha keksintö. Sen hinta, tuotantotapa ja voima ovat olleet syynä miksi se on jäänyt suuren yleisön tietämättömiin.
Sen myynti on kuitenkin tapahtunut meidän kaikkien silmien alla ja Trump puuttuikin asiaan jo ensimmäisen kerran vuonna 2012.
Maailman suurimpiin kuuluva verkkokauppa AliBaba myi sitä vielä verkkosivuillaan kuukausi sitten, tiettävästi ei enää, kiitos presidentin.
Epävirallisten lähteiden mukaan käynnissä on myös muita toimia kansainvälisen ihmiskaupan kitkemiseen.
Ne on pidetty mahdollisimman pienellä huomiolla operaatioiden laajuuden vuoksi. On puhuttu  maanalaisesta sodasta, Tunnelisodata joka liittyy nimenomaan ihmis- ja lapsikauppaan.
Maanalaiset verkostot ja kaupungit pitävät sisällään muutakin kuin kaupunkien infraa ja pelastusteitä, ne ovat pimeyden esi-kartanoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *