Presidentti Trump on vaatinut FBI:n entistä johtajaa James Comey pidätettäväksi.
Vaatimus esitettiin keskivikkona sen jälkeen, kun Comey oli ollut yli 4 tunnin ajan Senaatin kuultavana
Comeyn rooli Venäjä-tutkimuksissa on saanut dramaattisen käänteen sitten tutkimusten alun 2016.
Tuolloin juuri valittu Trump oli kaikkien syytösten kohde. Mitään laittomuuksia ei kuitenkaan löytynyt ja nyt suunta on vaihtunut täysin toiseen.
Tutkimuksissa, jotka tehtiin Comeyn johtamista FBI tutkimuksista, on selvinnyt asioiden todellinen laita.
Asiat näyttävät olleen niin, että FBI oli James Comey johdolla lavastanut koko Venäjä-skandaalin alusta alkaen ja valehdellut kaikille osapuolille vuosien ajan.
Comey on tietoisesti harhaanjohtanut niin kenraali Flynnin, kuin koko Amerikan suuren kansan.
Senaatin käsittelyssä kuultiin mm. Kansallisen Turvallisuuspalvelun tuore julkitullut raportti, joka osoitti Hillary Clintonin olleen käskyn antajana Comeyn tekemään petokseen.

Senaatin Puheenjohtaja Lindsay Graham vaati syyllisiä eroamaan tai vankilaan, kun puolestaan Comey kertoi tutkimuksen menneen kuten oppikirjassa, myöntäen kuitenkin tehneensä virheitä.

Senaattori Fred Cruz käytti kovaa kieltä sanoen Comeyn käyttäneen FBI:ta poliittisena aseena, ettei sellaista saa koskaan enää tapahtua ja Comeyn jättäneen hirvittävän perinnön, jolla on vaikutusta jokaiseen amerikkalaiseen.

Oikeusministeri William Barr kutsui koko Venäjä-tutkimusta kauheaksi, ja nähtäväksi jää nostaako Barr syytteen Comeyta vastaan näillä todisteilla, vai odottaako hän lisää kuulemisia.

Oman lusikkansa soppaan tutkimusten jatkon kannalta heitti CIA:n johtaja Gina Haspel.

Federalist-lehden toimittaja Davisin mukaan Haspel kertoi Tucker Carlson Tonight lähetyksessä, että hän tulee estämään loppujen turvaluokituksen takana olevien dokumenttien avaamisen henkilökohtaisesti.
Tämä siitäkin huolimatta, että tieto Hillary Clintonin kampanjan olleen käskynanatajana FBI:n toimille tuotiin esille Senaatissa.

Davis muistutti erityisesti siitä, että Haspel oli aiemmin Lontoon CIA:n päällikkönä toimineen entisen johtajan John Brennanin valitsemana. Brennan on myös itse sotkeentunut vakoiluun yhdessä Lontoossa asuneen entisen MI6 agentti Christopher Steelen kanssa, joka toimi päätekijänä Venäjä-vakoilun lavastuksessa.

Davis huomautti myös että Haspel oli tuolloin ”päälinkki” Washingtonin ja Lontoon välillä. Entinen CIA:n johtaja John Brennan valitsi Haspelin Lontoon toimiston johtoon, jossa hän työskenteli toimiston päällikkönä vuodesta 2014 vuoden 2017 alkuun.

-Tällä toimellaan Haspel estää amerikkalaisten oikeuden tietää totuus sanoo Davis, ja hän kutsuukin presidentti Trumpia avuksi avaamaan kaiken salassa pidettävän aineiston.

https://thepoliticalinsider.com/trump-calls-for-arrest-of-former-fbi-director-james-comey/

https://thefederalist.com/2020/09/30/davis-cia-director-gina-haspel-is-blocking-declassification-of-remaining-russigate-documents/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *