Valkoisen Talon lehdistötilaisuus 27. syyskuuta 2020.

Valtamedia julkaisee lyhennellen suomennettuna pääkohdat lehdistötilaisuudesta. Jos haluat kuulla koko puheen ja lehdistön kysymykset, ne löytyvät YouTubesta.

Ensimmäiseksi presidentti Trump käsitteli Amy Coney Barrettin nimitystä Korkeimman Oikeuden tuomariksi.
”Eilen olin hyvin ylpeä saadessani nimittää tuomari Amy Coney Barrettin ehdolle Yhdysvaltain Korkeimpaan Oikeuteen. Hän on mieleltään yksi maan terävimpiä lakiasioissa, ja uskon että hän tulee pärjäämään hyvin. Asia etenee nopeasti, republikaanit ovat hyvin yhtenäisiä tässä.”

Presidentti huomioi myös asiaan liittyvää vastustusta: ”New York Times sanoi ettei hänen uskontonsa ole yhdenmukainen amerikkalaisten arvojen kanssa. Hän on katolilainen. Se kattaa melkoisen määrän ihmisiä. Tuo oli erittäin epäkunnioittavasti sanottu. Luulin, että tämä oli käsitelty jo 60 vuotta sitten presidentti John F. Kennedyn vaalien aikaan. NY Times käytännössä taistelee maamme valtauskontoa vastaan.”

Seuraavaksi presidentti Trump jatkoi republikaanien yhtenäisyydellä. ”En usko että olen koskaan nähnyt Republikaanista puoluetta näin yhtenäisenä. Oikeastaan, silloin virkasyytehuijauksen aikoina oli yhtenäistä – sehän siis lopulta osoittautui huijaukseksi, koko virkasyyte, kun nyt katsoo mitä tapahtuu FBIn kanssa ja Oikeusministeriössä, kun katsoo noita tekstiviestejä ja lähetettyjä sähköposteja – näemme kaiken todistetuksi. He vakoilivat kampanjaamme, ja kaikki tiesivät siitä. Biden tiesi, Obama tiesi, kaikki tiesivät. Ja valhemedia ei vain tarttunut aiheeseen.

Tämä on valtaisa skandaali. Skandaali jollaista kukaan ei ole koskaan nähnyt. Tämä on oikeasti suurin poliittinen skandaali maamme historiassa. Eivätkä lehdet kirjoita siitä.

He vakoilivat kampanjaamme ja sitten he yrittivät vallankaappausta. Se ei onnistunut kovin hyvin. Ja kävi ilmi – jos luette tekstit jotka julkaistiin viimeisten kolmen päivän aikana, niistä käy ilmi- että asia oli täysin päinvastoin; se olikin Demokraattinen puolue joka käytti Venäjää. Ja liittyy tai ei liity, Hunter Biden sai kolme ja puoli miljoonaa dollaria Moskovan pormestarin vaimolta. Miksi hän sai ne? Ja sitten hän sai miljoonia lisää Ukrainasta ja kuulemma lisää miljoonia Kiinasta. Hunter Biden. Missä on Hunter?”

Lohdutettuaan kuulijoitaan sillä, että yleinen syyttäjä avustajineen työskentelee kovasti saadakseen syylliset vastuuseen, presidentti Trump siirtyi aiheessaan tuleviin presidentinvaaleihin ja äänestyskäytäntöihin.

”Olemme erittäin huolestuneita Demokraattien hyökkäyksistä vaalien rikkumattomuutta vastaan. Brooklynissä 25 prosenttia postiäänestyslapuista katsottiin kelpaamattomiksi kesäkuussa Demokraattien esivaaleissa. New Jerseyssä järjestetyissä erityisvaaleissa 20 prosenttia postiäänestyslapuista heitettiin pois ja nyt neljä ihmistä on syytteessä petoksesta.
Kolmekymmentäviisituhatta postiäänestyslappua hylättiin Floridan esivaaleissa ja satatuhatta Kaliforniassa, ja se on vasta alkua.
Viikko Pennsylvanian esivaalien jälkeen puolet lääneistä laski edelleen ääniä ja juuri viime viikolla Pennsylvaniassa löydettiin joukoittain hylättyjä sotilaiden äänestyslappuja – kaikki nämä äänet oli annettu henkilölle Donald J. Trump.
Wisconsinista löydettiin ojasta kolme postilaatikkoa jotka sisälsivät muualla asuvien äänestyslippuja. Ne oli heitetty ojaan. Kolme postilaatikkoa. Se on paljon.
Pohjois-Carolinassa äänestäjät ovat ilmoittaneet saaneensa kaksi äänestyslippua postitse. Monet monet äänestäjät, kuulemma tuhannet, kaksi äänestyslippua kukin. Se on kuulemma demokraattien aluetta.
Sitten on lähetetty miljoonia ja miljoonia äänestyslappuja ihmisille jotka eivät halua niitä. Ettekä voi unohtaa marraskuun kolmatta, koska noita (ääniä) lasketaan ikuisuus. Ja se on hyvin vaarallista maallemme.”

Tähän presidentti Trump lupailee jonkinlaista muutosta -ystävällistä siirtymää- tästä väärennettyjen äänestyslippujen ja väärennetyn järjestelmän systeemistä.
”Vaalilain äärimmäisille muutoksille ei ole mitään syytä. Jos voit mennä ruokakauppaan mukanasi kuvallinen henkilötodistus, voit äänestää. Se (henkilötodistus) on niin tärkeä.”

Tässä vaiheessa, ennenkuin alkaa ottaa kysymyksiä vastaan medioiden edustajilta, presidentti Trump painottaa vielä, kuinka tarpeellista olisi, että FBI-skandaalista raportoitaisiin uutisissa. ”Ihmiset tietävät siitä. Jos katsot internettiä, niin huomaat ihmisten tietävän siitä ja he haluaisivat kuulla siitä ja se saa median näyttämään pahalta. Olisi valtava asia, jos valtavirran meediot – mediat todella aloittaisivat raportoinnin. Uskon, että arvostuksenne kohoaisi katosta läpi – ihmiset ovat nimittäin kyllästyneet tähän valemediaan joka ei uutisoi suurimmasta poliittisesta skandaalista maamme historiassa; ylivoimaisesti suurempi kuin Watergate. Ja aihetta yritetään välttää niin paljon kuin mahdollista. Sitä alkaa olla vaikea vältellä.”

Sitten toimittajat saivat esittää kysymyksiä.

Kysymys: Sir, uskotteko todella että Joe Biden käyttäisi jonkilaista suorituskykyä parantavaa lääkitystä ennen debatteja? Vai vitsailitteko vain?

Trump: ”Ei, en vitsaillut. Olen itse valmis huumetestiin ja mielestäni hänen pitäisi myös, koska hänen esiintymisensä on ollut hyvin epätasaista. Välillä hän on aivan ulkona ja välillä hän on kunnossa.

Kysymys: New York Timesin jutussa sanotaan, että tullessanne Valkoiseen Taloon, maksoitte vuosittaista tuloveroa vain 750 dollaria vuodessa. He eivät paljasta mistä saivat tiedon, suojelevat lähdettään, mutta onko tämä totta?

Trump: Ei. Ei, se on valeuutinen. Keksitty. Maksoin kyllä veroja, mutta veroilmoitukseni on tarkastuksen kohteena. Sitä on tarkastettu jo kauan. Verovirasto ei kohtele minua hyvin. Ja NY Times, sama juttu. He haluavat kehittää uutisia – he tekevät mitä vain voivat. Aina negatiivisia tarinoita.

Kysymys: Voitteko kertoa paljonko maksoitte tuloveroa?

Trump: Kun veroilmoitus on tarkistuksessa, mitään ei julkisteta. Mutta voin kertoa että odotan kovasti että pääsen julkistamaan sen. Aion julkistaa monia asioita ja ihmiset tulevat olemaan todella yllättyneitä.

Kysymys: Sanoitte aikaisemmin jotain että Joe Biden on kieltäytynyt vastaamasta joihinkin kysymyksiin, erityisesti koskien Hunter Bideniä ja hänen sidoksiaan Venäjälle, Ukrainaan ja jopa Kiinaan. Ja Obamagate… Debatti on tulossa, luuletteko että Joe Biden pystyy vastaamaan näihin kysymyksiin keskustelussa?

Trump: En tiedä. Tarkoitan, että monia asioita tulee varmasti esille keskusteluissa. Tämä voi olla yksi. Hunter Bidenillä ei ollut työtä, hänellä oli joitain suuria vaikeuksia. Ja sitten yhtäkkiä hän ansaitsee miljoonia dollareita heti, kun hänen isänsä tulee varapresidentiksi.
Luulen, että tämä tulee esiin. En usko että Joe pystyy vastaamaan siihen. Tarkoitan, että on jotain huonoja kysymyksiä, joihin heillä ei ole vastauksia. Jos meillä olisi oikeudenmukainen media – tai edes kohtuullinen- tämä olisi suurin tarina vuosien ja vuosien ajan. Kiinan kommunistisen puolueen jäsen antoi hänelle paljon rahaa, eikä lehdistö ole kiinnostunut näistä asioista. Se on hyvin masentavaa maamme ihmisille.

By B. Susi

One thought on “Trump vastaa kysymykseen veroista.”
  1. Katsoin livenä tun debatin.Trump pyyhki Bidenillä lattiaa.Ja sitten vielä Bidenin valehtelu,ukko ei tainnut puhua totta missään vaiheessa.Ei ihme että media ja muut vasuritoimijat haluavat skipata seuraavat debatit.Ps.Lisää liberaalien kyyneleitä kiitos…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *