Tämä artikkeli on jatkoa Valtamedian aikaisemmille NESARA/GESARAa ja Kvanttirahajärjestelmää koskeville artikkeleille. Voit lukea ne täältä ja täältä.

Kolmisen viikkoa sitten Suomessakin oli katkoksia pankkien verkkopalveluissa ja pankkikorttien toiminnassa järjestelmäpäivitysten takia. Maailmanlaajuisesti 179 Kansainvälisen Järjestelypankin listaamaa keskuspankkia kävivät läpi samoja prosesseja tullakseen täysin toimiviksi uudessa Quantum Finance Systemissä (QFS).

Seuraava tieto on peräisin Rod Steeliltä, joka esiintyi Charlie Wardin kanavalla 23.9.2020 kertomassa näitä ”sisäpiirin paljastuksia.” Ohjelma kannattaa katsoa itse, sillä tuntemattomien käsitteiden kääntämisessä on riski väärinymmärrykseen. Lisäksi kannattaa muistaa, että mitään ”virallista” tietoa QFSta tai GESARAsta ei ole vielä annettu, joten toistaiseksi liikutaan edelleen salaiittoteorian tasolla ja tämä artikkeli herättää kirjoittajassaankin vielä enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia.

QFS mullistaa pankkimaailman. Se toimii omassa maailmanlaajuisessa CIPS- verkossaan, (Crossborder Interbank Payment System) jota ohjaa ja valvoo keinoäly, joka kykenee lähes reaaliaikaisiin rahansiirtoihin. Se tekee kaikista muista rahansiirtojärjestelmistä vanhentuneita. Sen tuvallisuus perustuu fototoniseen tekniikkaan, joka käsittelee 3,5 biljoonaa framea, ei tavua, sekunnissa. Tämä korvaa nykyisen reititysjärjestelmän.

CIPS verkko on toimii 24 maatakiertävän satelliitin kautta ja kattaa koko maailman. Sitä suojaa presidentti Trumpin vuonna 2019 perustama U.S. Space Force.
GFS päämaja on Las Vegasissa, koska alueella on myös kolme suurta sotilastukikohtaa turvaamassa sitä. Yhdysvalloissa on todennäköisesti jo saatu valmiiksi 56 datakeskusta palvelemaan verkkoa ja maailmanlaajuisesti niitä on tarkoitus rakentaa 192 kappaletta.

Tämä uusi systeemi on todella turvallinen. Jokainen käyttäjä hallitsee itse omaa tiliään, sinne ei ole edes pankilla pääsyä – ja miksi olisikaan, pankki ei tarvitse tililtäsi talletus- kuukausi- palvelu- tai siirtomaksuja. QFS lopettaa kaiken korruption joka vielä on olemassa. Kukaan aktuaalinen henkilö ei ole varsinaisesti johtamassa systeemiä, vaan tekoäly joka kontrolloi rahansiirtoja, kontrolloi myös verkkoa. Rahansiirrot tulevat tapahtumaan sekunneissa, ohjelma tunnistaa joka ikisen digitaalisen rahayksikön yksilöllisesti ja rekisteröi sen omistajuuden.

Tulee olemaan 100 miljoona kultakolikkoa ja 100 miljoonaa hopeakolikkoa. Sen enempää eikä vähempää niitä ei tulla painamaan, koko maailmassa. Jokaisella CIPS kolikolla on virtuaalinen vastineensa, joten on olemassa sekä todellinen fyysinen kolikko viivakoodeinen ja GPS-jäljityksineen, että sen kaksoisolento systeemissä. Quantum Finance System on tietoinen jokaisen kolikon liikkeistä ja kenen omistuksessa se kulloinkin on. Kaikki rahaliikenne on läpinäkyvää, jäljitettävää ja mahdotonta väärentää tai huijata.

Olemme siirtymässä Cabalin keskuspankkien ajasta kohdistetuille tileille ja kultakantaan, joka on täysin riippumaton nykyisesta keskuspankkijärjestelmästä. Tämä on osa GESARAa, (Global Economy Security And Recovery Act ) eli maailmanlaajuista talouden turvaamista ja uudistamista. Yksilöiden ja valtioiden taloudellista turvaamista. GESARAan liittyneet maat sitoutuvat olemaan sotimatta toisiaan vastaan ja ottavat uuden QFS rahasysteemin käyttöön.

Ensimmäinen GESARAan liittynyt maa oli muuten Pohjois-Korea ja viimeisin Libanon.

Valtamedia jatkaa aiheeseen perehtymistä ja siitä uutisoimista.

By B. Susi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *