Tämä artikkeli on jatkoa Valtamedian aikaisemmille NESARA/GESARAa ja Kvanttirahajärjestelmää koskeville artikkeleille. Voit lukea ne täältä ja täältä.

Kolmisen viikkoa sitten Suomessakin oli katkoksia pankkien verkkopalveluissa ja pankkikorttien toiminnassa järjestelmäpäivitysten takia. Maailmanlaajuisesti 179 Kansainvälisen Järjestelypankin listaamaa keskuspankkia kävivät läpi samoja prosesseja tullakseen täysin toimiviksi uudessa Quantum Finance Systemissä (QFS).

Seuraava tieto on peräisin Rod Steeliltä, joka esiintyi Charlie Wardin kanavalla 23.9.2020 kertomassa näitä ”sisäpiirin paljastuksia.” Ohjelma kannattaa katsoa itse, sillä tuntemattomien käsitteiden kääntämisessä on riski väärinymmärrykseen. Lisäksi kannattaa muistaa, että mitään ”virallista” tietoa QFSta tai GESARAsta ei ole vielä annettu, joten toistaiseksi liikutaan edelleen salaiittoteorian tasolla ja tämä artikkeli herättää kirjoittajassaankin vielä enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia.

QFS mullistaa pankkimaailman. Se toimii omassa maailmanlaajuisessa CIPS- verkossaan, (Crossborder Interbank Payment System) jota ohjaa ja valvoo keinoäly, joka kykenee lähes reaaliaikaisiin rahansiirtoihin. Se tekee kaikista muista rahansiirtojärjestelmistä vanhentuneita. Sen tuvallisuus perustuu fototoniseen tekniikkaan, joka käsittelee 3,5 biljoonaa framea, ei tavua, sekunnissa. Tämä korvaa nykyisen reititysjärjestelmän.

CIPS verkko on toimii 24 maatakiertävän satelliitin kautta ja kattaa koko maailman. Sitä suojaa presidentti Trumpin vuonna 2019 perustama U.S. Space Force.
GFS päämaja on Las Vegasissa, koska alueella on myös kolme suurta sotilastukikohtaa turvaamassa sitä. Yhdysvalloissa on todennäköisesti jo saatu valmiiksi 56 datakeskusta palvelemaan verkkoa ja maailmanlaajuisesti niitä on tarkoitus rakentaa 192 kappaletta.

Tämä uusi systeemi on todella turvallinen. Jokainen käyttäjä hallitsee itse omaa tiliään, sinne ei ole edes pankilla pääsyä – ja miksi olisikaan, pankki ei tarvitse tililtäsi talletus- kuukausi- palvelu- tai siirtomaksuja. QFS lopettaa kaiken korruption joka vielä on olemassa. Kukaan aktuaalinen henkilö ei ole varsinaisesti johtamassa systeemiä, vaan tekoäly joka kontrolloi rahansiirtoja, kontrolloi myös verkkoa. Rahansiirrot tulevat tapahtumaan sekunneissa, ohjelma tunnistaa joka ikisen digitaalisen rahayksikön yksilöllisesti ja rekisteröi sen omistajuuden.

Tulee olemaan 100 miljoona kultakolikkoa ja 100 miljoonaa hopeakolikkoa. Sen enempää eikä vähempää niitä ei tulla painamaan, koko maailmassa. Jokaisella CIPS kolikolla on virtuaalinen vastineensa, joten on olemassa sekä todellinen fyysinen kolikko viivakoodeinen ja GPS-jäljityksineen, että sen kaksoisolento systeemissä. Quantum Finance System on tietoinen jokaisen kolikon liikkeistä ja kenen omistuksessa se kulloinkin on. Kaikki rahaliikenne on läpinäkyvää, jäljitettävää ja mahdotonta väärentää tai huijata.

Olemme siirtymässä Cabalin keskuspankkien ajasta kohdistetuille tileille ja kultakantaan, joka on täysin riippumaton nykyisesta keskuspankkijärjestelmästä. Tämä on osa GESARAa, (Global Economy Security And Recovery Act ) eli maailmanlaajuista talouden turvaamista ja uudistamista. Yksilöiden ja valtioiden taloudellista turvaamista. GESARAan liittyneet maat sitoutuvat olemaan sotimatta toisiaan vastaan ja ottavat uuden QFS rahasysteemin käyttöön.

Ensimmäinen GESARAan liittynyt maa oli muuten Pohjois-Korea ja viimeisin Libanon.

Valtamedia jatkaa aiheeseen perehtymistä ja siitä uutisoimista.

By B. Susi

2 thoughts on “Tekoäly korvaa pankkiirin – QFS”
 1. Tama on suoraan sanoen hullun hommaa.

  Ei ongelma ole Fiat-raha vaan se, etta sen luontioikeus on annettu yksityisille tahoille, jotka kayttaa sita surutta omien etujen ajamiseen kaikkien muiden kustannuksella. Ja mm. jarjestelman epatasapaino on taman pienen joukon etujen mukaista.

  Kuka hullu luotaa tekoalyyn tallaisessa jarjestelmassa. Tekoaly ei ole mikaan itsenainen jarjestelma. Siihen, kuten mihin tahansa tietokone jarjestelmaan, voidaan piilottaa sisaan ihan mita tahansa skeidaa jarjestelman luojan toimesta. Garbage in garbage out tyyppisesti.

  100 miljoonaa kultakolikkoa ja 100 miljoonaa hopeakolikkoa, eika koskaan enaan mitaan muuta. Voi luoja, anna mun kaikki kestaa!!! Jos asiaa katsotaa laput silmilla vain rahan maara nakokulmasta, niin voi varmaan tuntua hienolta, etta tassa meilla on stabiili rahareservi. Mutta mietitaan asiaa nyt silleen aikuisten oikeasti. Mita se raha oikeen palvelee, noin niinkuin ensisijaisesti? No, sehan palvelee taloutta mahdollistaen sen toimivuuden. Mutta kun talouden koko ei ole stabiili, vaan se muuttuu jatkuvasti. On totta, jos korjaisimme pankkijarjestelman palvelemaan koko yhteiskuntaa, talous olisi mahdollistaa stabiloida siina maarin, etta saisimme lamat loppumaan kokonaan (kts. esim. IMF tutkimus Chicago Plan Revisited). Mutta silloinkaan se ei olisi stabiili, vaan talouden koko muuttuu kaiken aikaa erinaisista syista. Eli nyt meilla olisi tilanne jossa meilla on kooltaan muuttumaton rahareservi mutta kooltaan muuttuva talous. Ainoa tapa tassa tilaanteessa, miten tallainen rahareservi voi palvella taloutta on, etta rahan arvo muuttuu koko ajan muuttuvan talouden mukaan. Mites se hintatasapaino tassa tapuksessa? Eiko talla stabiliteetilla ole mitaan merkitysta? Oisko se hienoa, etta kaupat vaihtavat hintalauput joka viikko, ehken jopa joka paiva? Oisko tama jotankin toimiva ratkaisu?

  Ei kuulkaa. Ratkaisu on, etta sailytetaan Fiat-raha (se on erittain hyva keksinto lahtokohdistaan huolimatta), ja kansallistetaan pankit, ja sen mukana rahanluonti oikeus. Silloin me saadaan pankki jarjestelma joka palvelee ensisijaisesti koko yhteiskuntaa, ei pienen porukan jo sairaaksi yltynytta voiton ja vallan tavoittelua.

  PS. Kaikille niille jotka tassa kohtaa parkuvat, etta eikos tuo ole kommunismia. Ota asioista selvaa enne kuin avaat sen suusi. Tutustu vaikka Bank of North Dakota, joka on osavaltion julkisomisteinen pankki. Katso esim. miten he toimivat suuren laman aikaan. Tai miten Pohjois-Dakota suoriutui 2008 pankkikriisista. Tai tutustu sodan jalkeiseen Japaniin. Lue (tai jos lukeminen ei ole se sun juttu, niin katso edes dokumentti) Princes of Yen. Japanissa oli PERIAATTEESSA ko. jarjestelma kaytossa sodan loppumisesta yhdeksankymmen luvulle saakka. Ja minkalainen se Japanin talous oli sina aikana? Heikko?

  1. Niin, tuo on sinun käsityksesi sekä niiden joilla on rahanluontioikeus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *