Senaatin raportti yhdistää Hunter Bidenin prostituutioon tai ihmiskaupparenkaaseen.

”Itä-Euroopan prostituutio ja ihmiskaupparinki.”

Väitteet viittaavat raportin osaan, jossa kerrotaan mahdollisista huolenaiheista rikoksiin sekä kiristysuhkaan, joihin Hunter Biden ja muut Bidenin perheenjäsenet osallistuvat.

Raportissa mainitaan myös: ”laaja julkinen raportointi Hunter Bidenin väitetystä osallistumisesta prostituutiopalveluihin”. ”Valiokuntien asiakirja-aineistot eivät suoraan vahvista tai kumoa näitä yksittäisiä raportteja”, kertomuksessa todetaan.

Se kuitenkin vahvistaa, että Hunter Biden lähetti tuhansia dollareita henkilöille, jotka joko: 1) ovat osallistuneet mahdollisen ihmiskaupan mukaisiin liiketoimiin; 2) on yhteys aikuisviihdeteollisuuteen; tai 3) mahdollinen yhteys prostituutioon. ”Viime vuonna The Post paljasti yksinomaan, että nainen, joka haastoi Bidenin isyyden Arkansasissa, oli entinen strippari Washington DC:n klubilla, jolla hän usein vieraili silloin, kun tapasi edesmennyttä veljeään, entistä Delaware-pääministeriä Beau Bidenia.

Tammikuussa Arkansasin piirituomari Holly Meyer antoi päätöksen, että Biden on biologinen ja laillinen isä lapselle, joka syntyi Lunden Alexis Robertsille elokuussa 2018. DNA-testitulokset osoittivat ”lähes tieteellisen varmuuden”, että Biden oli biologinen isä lapselle, Meyer totesi. Roberts jätti kanteen toukokuussa 2019, samassa kuussa, kun Biden meni naimisiin toisen vaimonsa, Melissa Cohen Bidenin kanssa, vain kuusi päivää sen jälkeen, kun he alkoivat seurustella. Melissa synnytti poikansa maaliskuussa, selviää sivulla kuusi. Bidenillä on myös kolme tytärtä, jotka ovat ohittaneet murrosiän, sekä 20-vuotias ensimmäisestä avioliitostaan.

Hunter Bidenin asianajaja, tai hänen isänsä kampanja eivät vastanneet kommentointipyyntöihin. Kampanjan tiedottaja syytti aiemmin senaatin kotimaan turvallisuus- ja hallitusasioiden valiokunnan puheenjohtajaa Ron Johnsonia (R-Wis.), jonka henkilökunta auttoi raportin valmistelussa ja ohjasi huomion pois presidentti Trumpin katastrofaalisen kehnosta COVID-19-pandemian käsittelystä.

LÄHDE: New York Post

Kirjoittaja, Bruce Golding 23. syyskuuta 2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *