Bill Clinton ja Ghislaine Maxwell pitivät salaisen illallisen vuonna 2014.

The Daily Beast -raportin mukaan entisellä Yhdysvaltain presidentillä, Bill Clintonilla oli salainen illallinen Los Angelesin ravintolassa vuonna 2014, yksi hänen vieraistaan ​​oli Ghislaine Maxwell, joka väitti värvänneen alaikäisiä tyttöjä Jeffrey Epsteinille The Daily Beastin raportin mukaan. Tämä herättää lisää kysymyksiä Clintonin yhteyksistä Epsteiniin, kun viime kuussa julkaistiin kuvia, joissa presidentti sai hieronnan väitetyltä Epsteinin uhrilta.

Beastin mukaan Maxwell oli vierasluettelossa illallisella vegaanisessa hotspot Crossroads Kitchen -ravintolassa 27. helmikuuta 2014 silloisen poikaystävänsä, teknisen toimitusjohtajan Scott Borgersonin kanssa. Beastin mukaan läsnä olivat myös demokraattinen avunantaja ja Clintonin ystävä Steve Bing – joka teki itsemurhan aiemmin tänä vuonna 2020 – yhdessä Clintonin entisten työntekijöiden kanssa, jotka tiettävästi sanoivat päivällisellä, etteivät he ole tavanneet Maxwellia tai eivät tienneet hänestä.

Clintonin työryhmä kiisteli Maxwellin kutsusta, Beast kertoi mainitsematta lähteitä, koska tuolloin ainakin yksi väitetty uhri oli syyttänyt Maxwellia alaikäisten tyttöjen rekrytoinnista Epsteinin seksirenkaaseen. Raportin mukaan Maxwell oli erotettu Clintonin sosiaalisesta piiristä vuonna 2011, mutta hän palasi takaisin vuoteen 2014 mennessä, jolloin apulaisosastopäällikkö Jon Davidson järjesti illallisen.

Beast sanoi, että Clintonilla oli kuusi tai seitsemän vierasta illallisella ja kuvasi sitä intiimiksi; Clintonin edustaja sanoi, että vieraita oli 20. Maxwellin edustajat eivät vastanneet Forbesin kommenttipyyntöihin; Clintonin tiedottaja Angel Urena kertoi Forbesille, ettei entistä presidenttiä ole syytetty väärinkäytöksistä.

”Ajattele kaikkia ihmisiä, jotka [Clinton] tuntee LA:ssa, ja Ghislaine pääsee osallistumaan”, tuntematon lähde kertoi illallisesta. Kysymyksiä on herännyt Clintonin yhteydenpidosta Epsteinin pidätyksen jälkeen, kun rahoittaja pidätettiin syytettynä liittovaltion seksikaupasta heinäkuussa 2019. Nämä kysymykset lisääntyivät, kun Epstein kuoli Manhattanilla sellissään itsemurhaan kuukausi myöhemmin.

Vuonna 2019 antamassa lausunnossaan Clinton kertoi Forbesille, ettei hän tiedä mitään kauheista rikoksista, joihin Jeffrey Epstein tunnusti syyllistyneensä Floridassa muutama vuosi sitten. Viitaten paljon halveksittuun vuoteen 2008, jolloin entinen työministeri Alexander Acosta, joka oli tuolloin Yhdysvaltain asianajaja, välitti kanneperusteen. (Acostan järjestämän syyteneuvottelun avulla Epstein selvisi vuonna 2008 vastaavista teoista vain 13 kuukauden vankeustuomiolla ja sai istua tuomionsa varsin lokoisissa oloissa Floridassa – hän pääsi vankilomalle kuutena päivänä viikossa kahdentoista tunnin ajaksi.)

Clinton sanoi myös lausunnossaan, ettei hän koskaan ollut Epsteinin yksityisellä saarella.

Oikeustietojen perusteella 3. heinäkuuta julkaistusta Maxwellin ja väitetyn uhrin Virginia Giuffren välisestä kumoamiskanteesta ilmeni, että Maxwell lensi helikopterilla Clintonin kanssa saarelle. Myös 18. elokuuta The Daily Mail julkaisi kuvia Clintonista, joka näyttäisi saavan kaulahierontaa väitetyltä Epsteinin uhrilta Chauntae Daviesilta vuonna 2002, joka oli tuolloin 22-vuotias.

Valokuvat ilmestyivät vain muutama tunti ennen Clintonin puhetta demokraattisessa kansalliskokouksessa. Maxwellia on pidetty Brooklynin liittovankilassa heinäkuun pidätyksestä lähtien, syytettynä alaikäisten houkuttelemisesta ja kuljettamisesta osana Epsteinin väitettyä seksirengasta. Sekä väärän valan antamisesta, joka on osa Giuffren kunnianloukkaustapausta. Maxwell esitti syyttömyysperusteen, ja hänen oikeudenkäyntinsä on määrä alkaa heinäkuussa 2021.

Presidentti Trump vietti aikaa Epsteinin kanssa 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa, vaikkakin hän etääntyi Epsteinistä vuoden 2019 pidätyksen jälkeen. Trump osoitti Maxwellille ystävälliset sanat 22. heinäkuuta Valkoisen talon lehdistötilaisuudessa, sanoen ”Toivon hänelle hyvää”.

LÄHDE: Forbes, 22.9.2020

Aiheesta uutisoi eilen, The Sun ja New York Post:

https://www.google.com/amp/s/www.the-sun.com/news/1515953/maxwell-dinner-clinton-2014-accused-epsteins-sex-ring/amp/

https://nypost-com.cdn.ampproject.org/v/s/nypost.com/2020/09/22/bill-clinton-secretly-met-with-ghislaine-maxwell-report/amp/?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQFKAGwASA%3D

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *