Yhdysvaltain Neitsytsaarten oikeusministeri on haastanut kaikki Jeffrey Epsteinin lennot, mukaan lukien Lolita Expressin.

”Monien rikkaiden ja kuuluisuuksien keskuudessa vallitsee paniikki”.

Yhdysvaltain Neitsytsaarten saari nimeltään Little St.James, oli miljardööripedofiili Jerry Epsteinin saari, jossa hänellä oli yksi monista kodeistaan. Neitsytsaarten hallinto on vaatinut tarkistukseen kaikki Epsteinin neljän helikopterin ja kolmen lentokoneen lentopäiväkirjat, jotka ulottuvat vuodesta 1998 aina Epsteinin salaperäiseen kuolemaan vuonna 2019.

 

Aikaisemmissa asiakirjoissa nimettiin lukuisia vaikuttavia miehiä, jotka olivat osallisina Epsteinin pedofiilikaupassa. Eräitä näistä Virginia Giuffren nimeämistä miehistä ovat muun muassa Bill Richardson, George Mitchell, Ison-Britannian prinssi Andrew, Hedge Fund Manager Glenn Dubin, amerikkalainen tiedemies Marvin Minsky, ”toinen prinssi”, ”suuren hotelliketjun omistaja”, Stephen Kauffman ja MC2 jatoimistomalli-partiolainen Jean Luc Brunell. Kaikki ovat kiistäneet väitteet.

 

Tuo miesten luettelo saattaa pian laajentua entistä suuremmaksi luetteloksi mahdollisista rikoskumppaneista ja rikoksentekijöistä. Oikeusministeri Denise George nosti kanteen Epsteinin omaisuutta vastaan, esittäen 22 syytettä, mukaan lukien ihmiskauppa, törkeä raiskaus, lasten hyväksikäyttö, laiminlyönti, pakkotyö ja prostituutio, The Mirror kertoi. George pyytää myös tarkastelemaan mahdollisia epäilyttäviä tekoja koskevia valituksia tai ilmoituksia, sekä lentäjien henkilökohtaisia muistiinpanoja. Haaste koskee kaikkien niiden henkilöiden nimiä ja tietoja, jotka työskentelivät Epsteinin lentäjien kanssa ja olivat tekemisissä Epsteinin kanssa, sekä kaikkia matkustajia, jotka ovat matkustaneet miljardööri-pedofiilin kanssa. Lentäjä David Rodgers on aiemmin paljastanut lokit vuodelta 2009, jotka osoittivat, että prinssi Andrew, Bill Clinton, Kevin Spacey ja Naomi Campbell olivat hänen suihkukoneessaan lentäneiden joukossa. Rodgers todisti aiemmin, että hän lensi Ghislaine Maxwellia ja Virginia Giuffreä vähintään 23 kertaa Epsteinin suihkukoneella, ”Lolita Express”:llä, ja että lentolokeissa oleva ”GM” tarkoittaa Ghislaine Maxwellia.

 

Toinen Epsteinin lentäjä, päälentäjä Larry Visoski, 54, myönsi tietävänsä alaikäisten lentävän pomonsa koneella, mutta sanoi, ettei hän koskaan epäillyt hänen harrastavan seksiä heidän kanssaan. Toistaiseksi Visoskin lentolokeja ei ole paljastettu. Tutkijat kertoivat viime vuonna New York Timesille, että Epsteinin päälentäjä Visoski, teki yhteistyötä viranomaisten kanssa. Visoskin julkaisemista lentolokeista ei kuitenkaan ole julkista tietoa, eikä raportissa ilmoitettu, olivatko he saaneet hänen lentolokinsa. Vanity Fairin mukaan Maxwellin tiedetään myös hankkineen helikopterilentoluvan lennättääkseen haluamiaan vieraita saarelle, aina 1990-luvulta asti.

 

Maxwell ei ole ainoa Epsteinin kumppani, jolla tiedetään olevan lentolupa. Nadia Marcinkolla, Epsteinin väitetyllä rikoskumppanilla, on kolme kelpoisuustodistusta: yksimoottorisille lentokoneille, monimoottorisille lentokoneille ja useille Gulfstream-lentokoneille. Lähde kertoi Dailymailille, että tuleva julkistus lähettää pelon iskuja kaikkialle Epsteinin pedofiiliverkostoon. Epsteinin hovimestari tai Epsteinin Palm Beachin kartanon johtaja vuosina 2004 ja 2005, Alfredo Rodriguez, todisti aiemmin muutaman kerran siitä, mitä hän tiesi. Hän kirjoitti muistiinpanoja Epsteinin mustaan kirjaan. Viranomaiset hankkivat tuon mustan kirjan peiteoperaatiossa toimineen FBI-agentin avulla. Rodriguez yritti myydä kirjaa, tämän seurauksena Rodriguezia syytettiin oikeuden rikkomisesta ja tuomittiin 18 kuukaudeksi vankeuteen, pidemmäksi aikaa kuin Epstein rangaistustensa aikana yhteensä. Viime vuonna ennen kuin Epstein löydettiin kuolleena sellistään epäilyttävissä olosuhteissa, liittovaltion syyttäjät olivat haastaneet kaikki lentäjät, jotka lensivät Epsteinin julkkisystäviä ympäri maailmaa. Maxwell odottaa Yhdysvalloissa oikeudenkäyntiä , jonka on määrä tapahtua ensi vuonna. Häntä on syytetty teini-ikäisten tyttöjen hankkimisesta Epsteinille hyväksikäytettöön. Maxwell kiistää osallistumisensa. On huhuttu, ettei Maxwell ole ainoa tutkittu, ja useampi Epsteinin kaveri saattaa pian kohdata pidätyksen ja syytteen, kuten A Newspost aiemmin kertoi aiemmin.

LÄHDE: anewspost.com, julkaisu 22.9.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *