Vuonna 2010 julkaistu Rockefeller Foundation -säätiön ennustus:

”kuinka pandemiaa voidaan käyttää tekosyynä maailmanlaajuisen autoritaarisen vallan luomiseen”.

Kirjoittanut, 16. maaliskuuta 2020

F. William Engdahl

Rockefeller-säätiö julkaisi raportin toukokuussa 2010 yhteistyössä futurologi Peter Schwartzin Global Business Networkin kanssa. Sitä kutsuttiin tekniikan ja kansainvälisen kehityksen skenaarioiksi. Ensimmäinen skenaario, nimeltään ”Lock step”, kuvaa hallituksen täydellisen valvonnan ja autoritaarisen johtajuuden maailmaa. Se kuvailee tulevaisuuden, jossa pandemia antaisi kansallisten johtajien joustaa valtuuksistaan, ja asettaa ehdottomia sääntöjä ja rajoituksia, jotka jäisivät voimaan pandemian haihtumisenkin jälkeen. Tämän skenaarion ensimmäinen puolisko on jo kehittynyt. Jatkaako se ennustetusti?

Rockefeller-raportin voi kokonaisuudessaan ladata täältä:[ http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf]

”Tämän asiakirjan merkitystä ei voi yliarvioida.” -GEG

Joka päivä maailman valtavirran uutiset raportoivat enemmän ihmisiä useammissa maissa, joilla on diagnosoitu ”positiivinen” koronavirustartunta, jota nyt kutsutaan COVID-19. Ilmoitettujen lukujen kasvaessa kasvaa myös laaja hermostuneisuus, usein paniikin alla ostetaan naamioita, desinfiointiaineita, wc-papereita. Meitä käsketään hyväksymään testitulokset tieteellisiksi. Vaikka onkin mahdotonta saada täydellistä kuvaa Kiinan tapahtumista, uuden viruksen myrskyn keskipisteestä, tätä prosessia ruokkivat valtavirran tiedotusvälineet ja aito paniikki ihmiskunnassa. Vaikka olisikin epäselvää, mikä on todellinen vaara, tällä on hälyttäviä vaikutuksia pandemian jälkeiseen tulevaisuuteen.

Kiinan kommunistinen puolue (KKP) määräsi tammikuun viimeisellä viikolla ennennäkemättömän sulkutilan, asukasluvultaan koko 11 miljoonan kaupunkiin Wuhaniin, yrittäen hillitä hallitsematonta kansanterveystilannetta. Koskaan aikaisemmin nykyaikaisen kansanterveyden historiassa hallitus ei ollut asettanut koko kaupunkia karanteeniin. Sulkutila laajennettiin nopeasti muihin Kiinan kaupunkeihin siinä määrin, että viimeisten viikkojen aikana suurin osa maailman toiseksi suurimmasta kansantaloudesta oli pysähtynyt. Tämä puolestaan ​​vaikutti koko maailmantalouteen. Tässä vaiheessa, kun tapauksia ja ensimmäisiä kuolemantapauksia ilmoitetaan Kiinan ulkopuolella olevissa maissa, etenkin Etelä-Koreassa, Japanissa, Iranissa ja Italiassa, kaikkein tärkein kysymys on, kuinka vaarallinen virus on?

Fiasko Yhdysvaltain CDC:n kanssa, jossa uuden viruksen oletetut testit osoittautuivat puutteellisiksi, korostaa tosiasiaa, että nyt nimetyn viruksen (SARS-CoV-2) kerrotaan aiheuttavan COVID-19-nimistä tautia, on kaikkea muuta kuin 100% luotettava. Tästä huolimatta miljooniin kansalaisiin on vaikuttanut uutisvirta, valtavirran muodostamista kuvista; tyhjistä myymälähyllyistä Italiassa, Washingtonin osavaltion hoitokodin ympärillä sijaitsevista poliisikartelleista, hälyttäviksi ja pelottaviksi. Se, mitä tehdään kaupunki toisensa jälkeen ja maa toisensa jälkeen, on merkittävien tapahtumien peruuttaminen, joissa ihmiset kohtaisivat toisensa. Tämä on sisältänyt Venetsian karnevaalit, suuret urheilutapahtumat, messut Sveitsissä, ja tapahtumia muualla on peruutettu. Suurimmat lentoyhtiöt tuhoutuvat taloudellisesti, kun ihmiset ympäri maailmaa peruuttivat lomalentojaan, samoin kuin risteilyalukset. Kiina käskee polttaa seteleitä väittäen, että ne saattavat olla saastuneita. Ranskalainen Louvre avautuu uudelleen, mutta ei hyväksy käteistä, vain kortteja, koska paperi saattaa olla saastunutta. WHO varoittaa paperirahan leviämisriskistä. Maat ottavat käyttöön lakeja, kuten Iso-Britanniassa, jotka sallivat laillisen pidätyksen kansalaisille, joilla voi olla virus. Kasvava tiedotusvälineiden mainonta lännenmediassa kaupan tyhjistä hyllyistä, ​​joissa ei ole jokapäiväisiä tarpeita, kuten riisiä, pastaa, wc-paperia, ruokkii paniikkia.

Kysymyksiä kuolleisuudesta

On tärkeää, että sinulla on näkökulma COVID-19 aiheuttamiin todistettaviin kuolemiin, tässä tosiasiat tulevat hyvin epätarkkoiksi. WHO:n pääjohtajan Tedros Adhanomin mukaan 3. maaliskuuta 2020 mennessä maailmassa oli yhteensä 90 893 COVID-19 -tapausta, joista 3110 johti kuolemaan. Sitten hän kutsui tätä 3,4 prosentin kuolleisuudeksi, jonka muut terveysasiantuntijat kiistivät. Tedros totesi: ”Maailmanlaajuisesti noin 3,4% ilmoitetuista COVID-19 -tapauksista on kuollut tartuntaan. Vertailun vuoksi kausiluonteinen flunssa tappaa yleensä alle 1% tartunnan saaneista”. Ongelmana on, että kukaan ei voi sanoa tarkalleen mikä todellinen kuolleisuusaste on. Tämä johtuu siitä, että maailmanlaajuisesti emme ole testanneet kaikkia joilla voi olla lieviä tautiluokituksia, ja näiden testien tarkkuus on kaikkea muuta kuin 100% varma. Mutta lausunto yli kolme kertaa kausiluonteisen influenssan kuolleisuudesta on todellinen paniikin lietsoja. Epidemian asiantuntijoiden mukaan todellisuus on todennäköisesti paljon pienempi. ”Emme ilmoita kaikkia tapauksia”, sanoo professori John Edmunds tartuntatautien matemaattisen mallintamisen keskuksesta Lontoosta. ”Itse asiassa ilmoitamme vain pienestä osasta heitä. Jos todellisuudessa on paljon enemmän tartunnansaaneita, kuolemantapaussuhde on pienempi”. Edmunds jatkoi: ”Mitä voit sanoa turvallisesti, on se, että jos jaat ilmoitettujen kuolemantapausten määrän ilmoitettujen tapausten määrällä [saadaksesi tapausten kuolemantapaussuhteen], saat melkein varmasti väärän vastauksen”.

Tedrosin johdolla WHO näyttää erehtyvän levinneen paniikin puolella. WHO ja USA, CDC muuttivat vuosia sitten kausiluonteisen influenssan kuoleman määritelmän ”flunssa- tai keuhkokuume”. CDC laskee vain likimääräisen influenssakuolemien määrän, laskemalla yhteen kuolemantodistukset jotka käsittelevät ”keuhkokuume tai influenssa” -kuoleman taustalla, tai sen syynä. CDC arvioi 45 miljoonaa influenssatapausta joista 61 000 he taitavasti kutsuvat ”influenssaan liittyviksi” kuolemiksi vuosina 2017-2018 Yhdysvaltain influenssakaudella. Kuinka monella ikääntyneellä ihmisellä oli keuhkokuume tai muu keuhkosairaus, on epäselvää. Luonnollisesti numerot auttavat levittämään pelkoa ja myymään kausiluonteisia influenssarokotteita, joiden positiivinen vaikutus on kaikkea muuta kuin todistettu. CDC arvioi maailmanlaajuisesti vuonna 2017 tehdyssä tutkimuksessa, että ”maailmanlaajuisesti kuolee 291 000-646 000 ihmistä kausiluonteiseen influenssaan liittyviin hengitystiesairauksiin vuosittain”.

Kiinassa arvio pelkästään kausiluonteisen influenssan aiheuttamiin (mukaan lukien keuhkokuume) kuolemiin oli noin 300 000 henkilöä vuonna 2018. Huomaa, että 3000 koronan aiheuttamaa kuolemaa, niin traagista kuin se onkin, on vain 1% keuhkoihin liittyvistä ”normaaleista” vuosittaisista kuolemista Kiinassa, ja koska Kiinan kirjanpito on vaihtelevaa, ei ole selvää, kuinka monta Kiinan 3000 kuolemasta johtuukin kausiluonteisesta keuhkokuumeesta. Mutta dramaattisten videoiden takia, joita ei voida todistaa; ihmisiä joiden väitetään putoavan kuolleina kaduille Kiinassa tai Wuhanin sairaaloista, jotka ovat käytäviä myöten täynnä COVID-19 tartunnan saaneita. Suuri osa maailmasta on ymmärrettävästi ahdistunut tällaisesta eksogeenisesta hyökkäyksestä. Keskellä selvää hämmennystä monien hyvää tarkoittavien terveydenhuollon virkamiesten keskuudessa ja länsimaisten rokotevalmistajien, kuten GlaxoSmithKline tai Gilead vailla todennäköistä opportunismia, hälyttävän nopeasti muutamme maailmaa muutamassa kuukaudessa tavalla, jota emme olisi voineet kuvitellakaan.

Lukitusaskel

Mitä Kiinassa on tapahtunut tässä vaiheessa, on melkein mahdotonta sanoa Pekingin viranomaisten ristiriitaisten reaktioiden ja COVID-19-tapausten laskentatapojen muutosten vuoksi. Kysymys on nyt siitä, miten asianomaiset ja länsimaiden viranomaiset käyttävät tätä kriisiä. Tässä on hyödyllistä palata Rockefeller-säätiöön, joka on yksi maailman johtavista eugeniikan tukijoista ja muuntogeenisten organismien luojista, vuosikymmen sitten julkaisemaansa erittäin merkitykselliseen raporttiin. Kyseisellä raportilla on otsikko ”Skenaariot teknologian ja kansainvälisen kehityksen tulevaisuudelle”. Se julkaistiin toukokuussa 2010 yhteistyössä futurologi Peter Schwartzin Global Business Networkin kanssa. Raportti sisältää erilaisia ​​futuristiskenaarioita, jotka Schwartz ja yritys ovat kehittäneet. Yhdessä skenaariossa on kiehtova otsikko: ”LOCK STEP: Maailman tiukempi ylhäältä alaspäin suuntautuva hallinto, ja autoritaarisempi johtajuus, rajoitetulla innovaatiolla ja kasvavalla kansalaisten painostuksella”.

Schwartz-skenaariossa todetaan:

”Vuonna 2012 ennakoitu pandemia osui lopulta maailmaan. Toisin kuin vuoden 2009 H1N1, tämä uusi villihanhista peräisin oleva influenssakanta oli erittäin virulentti ja tappava. Jopa pandemiaan varautuneimmat kansakunnat hukkuivat nopeasti, kun virus virtasi ympäri maailmaa, tartuttamalla lähes 20 prosenttia maailman väestöstä ja tappamalla 8 miljoonaa vain seitsemässä kuukaudessa”. Hän jatkaa: ”Pandemia vaikutti myös tappavasti talouteen: sekä ihmisten että tavaroiden kansainvälinen liikenne pysähtyi, heikentäen matkailualan kaltaisia ​​teollisuudenaloja ja rikkomalla maailmanlaajuisia toimitusketjuja. Jopa paikallisesti normaalisti vilkkaat kaupat ja toimistorakennukset seisoivat tyhjillään kuukausia ilman työntekijöitä ja asiakkaita.” Tämä kuulostaa pelottavan tutulta. Sitten skenaario muuttuu erittäin mielenkiintoiseksi: ”Pandemian aikana kansalliset johtajat ympäri maailmaa muuttivat auktoriteettiaan ja asettivat pitäviä sääntöjä ja rajoituksia aina pakollisista kasvonaamareiden käytöstä ruumiinlämmön tarkastuksiin, sisäänkäynteihin yleisiin tiloihin, kuten rautatieasemille ja supermarketeihin. Jopa pandemian haalistumisen jälkeen tämä autoritaarisempi valvonta kansalaisille, ja heidän toiminnalleen jäi voimaan ja jopa kiristyi. Suojellakseen itseään yhä globaalimpien ongelmien leviämiseltä – pandemioista ja kansainvälisestä terrorismista ympäristökriiseihin ja lisääntyvään köyhyyteen – johtajat ympäri maailmaa tarttuivat voimakkaammin valtaan”.

Lue koko artikkeli täältä: [ https://m.journal-neo.org/2020/03/10/lock-step-this-is-no-futuristic-scenario/]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *