EU:ssa panikoidaan, kun yritykset pakenevat blokista kohti Britanniaa ja valoisaa tulevaisuutta. Asiantuntijan mukaan, tulevaisuus voi osoittautua erittäin kannattavaksi Ison-Britannian teollisuudelle.

Poliittisia ja ekonomisia ongelmia ratkovan ”think thank” -ryhmän, ´The Bruges´ :n johtaja, Robert Oulds esittää, että Britannian Brexit-tulevaisuus näyttää valoisalta. Express.co.uk -lehden haastattelun aikana Oulds sanoi, että EU:n alueella olleet yritykset lähtevät sieltä toimiakseen Yhdistyneestä Kansakunnasta käsin. Hän lisäsi, että yksittäinen Ison-Britannia olisi erittäin houkutteleva ulkomaisille investoinneille, EU:n kamppaillessa lukuisten ongelmiensa kanssa.

Herra Oulds sanoi: ”Se, mitä tulemme näkemään, on se että näemme myös enemmän yrityksiä, jotka pakenevat EU:sta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Olemme jo nähneet, kuinka Unilever haluaa viedä pääkonttorinsa Alankomaiden ulkopuolelle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. On autoyhtiöitä, jotka haluavat siirtää tuotantonsa Espanjasta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.”

Herra Oulds toisti, että Britannialla on suuri potentiaali Euroopan unionin ulkopuolella. Hän sanoi: ”Yksi asia, jota olen aina pitänyt esillä tämän kampanjan kautta, on se, että EU: n ulkopuolella Britannia houkuttelee enemmän ulkomaisia ​​investointeja kuin sisällä. Brexit tulee yksinkertaisesti olemaan lähtölaukaus taloutemme noususuhdanteelle”. Näemme, että varallisuus virtaa ulos Euroopan unionista, kun yritykset pakenevat EU: n velkakriisiä.”

Brexit -kannattaja toi esiin joitain syitä, joiden vuoksi EU olisi vähemmän houkutteleva ulkomaisille sijoittajille lähivuosina. Oulds sanoi, että yritykset pelkäävät EU: n velkakriisiä, massiivista työttömyyttä ja taloudellisten mahdollisuuksien puutetta. ”Kilpailukykyiselle, Yhdistyneelle kuningaskunnalla on myös olemassa korkeat säännöksensä, jonka mukaan, Yhdistynyt kuningaskunta voi vapaasti kilpailla, jos emme allekirjoita tätä sopimusta Brysselin kanssa. Yhdistynyt kuningaskunta pystyy laatimaan omat sääntönsä ja tekemään omat kauppasopimuksensa. Pystymme ohjaamaan talouttamme parhaan etumme mukaisesti, ei Brysselin edun mukaisesti.”

Herra Oulds kiinnittää huomionsa myös Euroopan unioniin tapaan, jolla he ovat käyttäytyneet Brexitin kauppaneuvotteluiden aikana. Hän korosti, että Euroopan unionin vaatimukset ovat liian korkeita ja että Ison-Britannian tulisi pysyä lujana eikä suostua niihin, huolimatta somimuksettoman tilan uhasta. Hän lisäsi, että EU on tottunut etenemään kauppaneuvotteluissa, mutta Britannia on päättänyt olla antamatta periksi.

LINDA K.

LÄHDE: EXPRESS.CO.UK

3 thoughts on “Britannia nousukauteen – EU: ssa muhii paniikki”
  1. Olen aina sanonot sen ,että EU vei Suomen maan velkaantumiseen ja Suomen päättäjät vain jatkaa sitä .VIRHE ON PYSYÄ EU:SSA .KOSKA SUOMI ON VAIN MAKSAJAN ROOLISSA SIELLÄ,VÄHEMMÄN SAADAAN SIELTÄ ,KUN MAKSETAAN SINNE. ELÄTETÄÄN VAIN MUITA MAITA .Nais hallitus kehuu Eu maassa taivaaseen ,kun ovat niin tyhmiä ,etteivät tajua miten Suomen maata vievät todella suureen velkavankeuteen ja lamaa, Korona vielä vain pahentaa sitä sekin on tämän nais hallituksen syyttä,koska eivät antaneet sulkea rajoja ja tänne lappasi tautien levittäjät. EU ssa eronnut maa oli ainoa viisas maa tässä tyhmien maiden joukossa ,.jotka riippuu vain Eu.ssa oman maan velka senkun vain kasvaa.,kun elätetään näitä muita maita.

  2. Hienoa Enganti. Nyt olette todella hyvässä asemassa ja saatte päättää omien rahojen käytössä ja lakeja. Historia on opettanut teitä. Merkel joutaisi painua jo pois koko EU:n ympäriltä hän on siellä takana joka huseraa asioita . SAKSA ON AINA SITÄ MITÄ SE ON OLLUT HISTORIANSA AIKANA KIEROILIJOITA NIIN KUIN KÄÄRMEET. He aikoinaan varastivat Juutalaisilta rikkaudet ja polttivat,ensin kiduttivat heitä. Siinä on heidän historia. SAMAA TIETÄ JATKAVAT VAIN ERI TAVOILLA EU:SSA MÄÄRÄMÄLLÄ TOISEN MAAN TALOUDESSA JA ASIOISTA!

    1. Pitää 100 % paikkansa! Suomi on se Pohjoismaiden takapajula, ei Norja, kuten edellinen ns. presidenttimme povasi pieleen, peijakas! Sai rauhanpalkinnon kehoitti Gaddaffin poistamaan päiviltään, demokratian nimissä! Nyt demokratian jäljet näkyvissä. Suomi Euroopan Japani polvillaan, kansa kurjistuneena. Demokratia on puhunut! Saatettava nämä ”oikeuksien väärentänyt vastuuseen teoistaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *