Onko hallitseminen geeneissä?

Mistä ovat kansainväliset instituutiot ja hyväntekeväisyys tehty? Verojen välttelystä, ansaintamalleista, rahan kierrätyksestä, ostetusta mediasta, hyväveliverkostoista… ja kuuluisasta sukulinjasta.

Daily Mail on julkaissut aiheesta vuonna 2012, erittäin mielenkiintoisen artikkelin.

Ainoastaan kahdeksas presidentti, Martin Van Buren, ei ollut yhteydessä Johniin. Mitä siis Barack Obamalla, Thomas Jeffersonilla, George W. Bushilla ja muilla Yhdysvaltain entisillä presidenteillä on yhteistä?

”Kaikki presidentit yhtä lukuunottamatta polveutuvat suoraan keskiaikaisesta englantilaisesta kuninkaasta.”

Merkittävän löydön teki 12-vuotias BridgeAnne D’Avignon Kalifornian Salinasista, joka rakensi uraauurtavan sukupuun, se yhdistää 42 Yhdysvaltain 43 presidentistä toisiinsa, ja on melko häkellyttävää, että esi-isä on Englannin kuningas John.

12-vuotias tyttö rakensi siis sukupuun, joka yhdistää yhtä presidenttiä lukuunottamatta kaikki aiemmat presidentit Englannin kuningas Johniin, joka allekirjoitti Magna Cartan vuonna 1215.

Mitä Barack Obamalla, Thomas Jeffersonlla, George W. Bushlla ja muilla Yhdysvaltain entisillä presidenteillä on yhteistä? Halutun ylipäällikön arvonimen lisäksi näyttää siltä, ​​että he kaikki ovat ikään kuin serkkuja keskenään. Kuningas John, joka tunnetaan myös nimellä John ’Lackland’, tiedetään allekirjoittaneen Magna Carta vuonna 1215, mikä rajoitti hallitsijan valtaa ja auttoi muodostamaan Britannian parlamentin.

Toinen väite Johnin maineesta, tai surkeudesta on se, että hänet kuvattiin roistoksi Robin Hoodin tarinoissa.

D’Avignon, Watsonvillen Monte Vistan kristillisen koulun seitsemäs luokkalainen, aloitti projektin toivoen löytävänsä oman verilinjansa Ranskassa, mutta matkan varrella hän päätti viedä sukututkimuksensa korkeimmalle tasolle. Sukupuun luomiseksi 12-vuotias tyttö poimi kuukausia yli 500 000 nimeä etsiessään ”presidentti-Aadamia”. Hänen 80-vuotias isoisänsä, joka on jäljittänyt juuriaan lähes kuusi vuosikymmentä, auttoi häntä rakentamaan linkit presidenttien välillä.

Heillä kaikilla on ominaisuus, he haluavat valtaa, D’Avignon kertoi WFMY-asemalle.

D’Avignon aloitti Yhdysvaltain presidentti George Washingtonista, ja hän jäljitti sekä mies- että naisperhelinjoja yhteyden muodostamiseksi. Ennen D’Avignonin löytöjä sukututkijat pystyivät yhdistämään vain 22 presidenttiperhettä, todennäköisesti siksi, että he keskittyivät ainoastaan miesten verilinjoihin. Ainoa entinen komentaja, joka ei ole sidoksissa kuningas Johniin, on kahdeksas presidentti, Martin Van Buren, jolla oli hollantilaiset juuret.

Teinityttö sai vuonna 2012 selville myös, että hän on presidentti Obaman 18. serkku. Hän kirjoitti jopa löytyneelle sukulaiselleen kirjeen, jossa hän kertoi havainnoistaan. Toistaiseksi D’Avignon sanoi saaneensa Valkoisesta talosta vain yleisen vastauksen. D’Avignon teki julisteen presidentin sukupuusta ja myi siitä allekirjoitettuja kopioita, toivoen keräävänsä riittävästi rahaa Washington DC:n matkalle. Hän kertoi myös, että hänen tavoitteenaan on toimittaa kopio sukupuustaan ​presidentille.

LÄHDE: Daily Mail 5.8.2012

Rikkaat suvut eivät synny sattumalta, sukuihin synnytään. Ja tässä kohtaa onkin hyvä nostaa esille herra Bill Gates, hän on perinyt geeneissään myös kohtalonsa, päämäärä ja suunta on ollut hyvin tiedossa. MTV 3 teki aiheesta 45 minuuttia -ohjelman myös vuonna 2012.

Bill Gatesin hyväntekeväisyyden pimeä puoli: ”Säätiötä on kritisoitu siitä, että erittäin vaikutusvaltaisessa säätiössä ei tunneta demokratiaa, vaan valta on käytännössä Gatesin perheellä.”Ristiriidassa hyväntekeväisyystavoitteiden kanssa”

The Los Angeles Times -lehti tutki jo vuosia sitten säätiön rahavirtoja.

– Gatesit ovat päättäneet jakaa omaisuutensa pois, mutta tähän mennessä he ovat käyttäneet siihen lähinnä sijoitustensa korkoja ja osinkoja, kertoo toimittaja Charles Piller.

Toimittajat yllättyivät tutkiessaan sijoituksia tarkemmin.

Säätiö edistää geenimuuntelututkimusta.

Tuore ranskalaisdokumentti kertoo säätiön yhteistyöstä huonomaineisen Monsanto-yrityksen kanssa. Kumppanukset edistävät geenimuunneltujen kasvien tutkimusta Afrikassa.”

LÄHDE: MTV 3, julkaistu 14.02.2012

Tässä Maikkarin dokumentti aiheesta:

Voimme jälleen kysyä, miksi maailma on kokemassa kaaosta, jota nämä rahajätit, tietyt suvut ovat pyörittäneet? Syy on, koska maailmamme on muuttumassa, ja totuudet tulevat päivän valoon. Tässä maailmanlaajuisessa sodassa käydään parhaillaan psykologista ja biologista sotaa. Siksi Bill Gates on yksi rikollinen ihmiskuntaa vastaan. Ja miksi mediat eivät ole kirjoitelleet aiheista? Koska heidät on maksettu hiljaiseksi.  Maailmaa on hallittu rahalla, ja vallalla, sukulinjoilla. Seuraavassa aiheesta, lainasin tekstin Vastavalkean sivulta. Kirjoittaja, Riikka Söyring.

”Maailman talousfoorumissa (World Economic Forum, WEF) pidetty puhe , jossa Gates kuvaili lähestymistapaansa “luovaksi kapitalismiksi” ja “katalyyttiseksi hyväntekeväisyydeksi.”

Gatesin säätiön hyväntekeväisyysrahaa ovat nauttineet “riippumattomat ja luotettavat” vastuulliset mediat kuten brittien yleisradioyhtiö BBC, Media Inc, Guardian News and Media LCC, Financial Times, National Public Radio (NPR), Public Radio International, Radio One Inc, useat televisiokanavat sekä terveysuutisiin keskittynyt News Deeply Inc, mutta myös Stichting European Journalism CTR-säätiö, Center for Investigative Reporting Inc. ja sellaiset järjestöt kuin Electronic Frontier Foundation Inc (EFF), American Society of News Editors, BBC Media Action ja Entertainment Industry Foundation… Pulitzer Center for Crisis Reporting, National Newspaper Publishers Association Inc, Spiegel Online GMBH & Co, Red Onion GMBH, AlJazeera, neljän suuren ryhmään kuuluvan Verizon-yhtymän AOL, NBC Universal.

Jättimäiselle ComCast-emoyhtiölle kuuluvalla NBC:lla on kaapelitelevisiokanavia, kuten Yhdysvaltain suurin espanjankielinen kanava Telemundo ja CNBC Europe, tv-tuotantoa, elokuvastudioita, mutta se ansaitsee myös internetin puolella. MSNBC-kanava puolestaan on NBC:n ja Microsoftin yhteisomistuksessa.”

Riikka Söyring  30.4.2020

 

 

4 thoughts on “Onko hallitseminen geeneissä, kulkeeko valta verilinjoissa?”
 1. Hyvä juttu kertoa noista suku- ja verilinjoista.?

  En yleensä laita linkkejä, mutta jos aihe alkoi kiinnostaa enemmän niin tuolta saa lisätietoa:
  http://www.heinola.org/~patato/spring.html
  Todellakin peruusteellinen selvitys, en ole itsekään kaikkea kyllä lukenut.??
  Ihmiset ei nykyään kyllä oikein jaksa tutustua pitempiin teksteihin ja tekstin lähde viittaa kristinuskonnolliselta, niistä voi olla mitä mieltä tykkää.
  Informaatio vaikuttaa luotettavalta ja sen eteen on tehty paljon töitä, se on myöskin jo julkaistu jo 2000 -luvun alussa, kun informaatioon pystyi yleensä luottamaan vielä.

  1. Kiitos, kyllä nämä on mielenkiintoisia ja meitä jokaista koskettavia asioita. Pitääpä ehdottomasti tutustua, toivottavasti mahdollisimman moni innostuu! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *