Jeffrey Epsteinin entinen kokki, Adam Perry Lang, palveli myös prinssi myös Andrewia ja lensi tämän kanssa miljardööri-rahoittaja Epsteinin yksityisellä suihkukoneella kahdesti, kertoo The Mirror. Perry Lang tunnetaan mm. Barbecoa-nimisestä ravintolastaan, jonka hän avasi Jamie Oliverin kanssa Lontooseen vuonna 2010.

Adam Perry Langilta kysellään vuosista 1999 – 2003, jolloin hän työskenteli Epsteinin palveluksessa. Epsteinin uhrien asianajajat suhtautuivat myönteisesti yhteistyöhön. Asianajaja Arick Fudali sanoi: ”Toivomme todella, että tämä voisi innostaa muitakin todistajia tulemaan esiin ja tuomaan valoa Epsteinin hämärien hankkeden selvittämiseksi.”

Oikeuden asiakirjojen mukaan, amerikkalainen Perry Lang ei ainoastaan järjestänyt Yorkin herttualle ruokatarjoiluja, vaan lensi yhdessä tämän kanssa Epsteinin yksityisellä suihkukoneella kaksi kertaa: helmikuussa 1999 ja toukokuussa 2000. Mirrorin lähteen mukaan, Langilta ”on kysytty tai tullaan kyselemään” viettämästään ajasta Andrwn kanssa. Yhdysvaltain syyttäjät ovat yhä ärsyyntyneempiä vaikenevan Andrewn takia, ja lähde kertoikin, että ” hanskat on nyt otettu pois, nyt alkaa todellinen taistelu”. ”Perry Langilla on tietoa tapahtuneesta. He tulevat saamaan paljon yksityiskohtia, ja joiden pohjalta voivat tulevaisuudessa haastatella Herttuaa”, lähde jatkaa.

Perry Lang ilmoittautui vapaaehtoisesti FBI:lle sen jälkeen, kun Virginia Giuffre, 37, oli kirjoittanut Langille kirjeen, sanoen: ”Ole hyvä, älä ole mahdollistaja. Ole minulle sankari.” Giuffre on kertonut, että Epstein pakotti häntä harrastamaan seksiä Andrewn kanssa kolme kertaa. Herttua ja hänen lakitiiminsä kiistävät kiivaasti Giuffren väitteet. Perry Langin asianajaja Lawrence Lustberg vahvisti entisen kokin auttavan FBI:tä. FBI pidätti heinäkuussa Epsteinin entisen naisystävän, Ghislaine Maxwellin, epäiltynä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Maxwell on kiistänyt syytteet. Hän joutuu oikeuteen New Yorkissa heinäkuussa 2021.

Perry Langin asianajaja kertoi, että Lang on ryhtynyt täyteen yhteistyöhön juttua tutkivien liittovaltion viranomaisten kanssa. Lang, kuten tutkijat ja uhritkin, ”haluaa ainoastaan, että oikeus tapahtuu”, Lustberg jatkaa. Lang itse lisäsi, että hän on ehdottomasti aina ollut uhrien asianajajien ja edustajien käytettävissä. Lang sanoi äskettäin Epsteinista: ”En tiennyt turmeltuneesta käytöksestä. Ihailen suuresti rohkeita naisia, jotka ovat tulleet esiin.”Useat Epsteinin uhrit ovat kuvanneet Perry Langia kunnolliseksi mieheksi. Virginia Giuffre kertoi, että ”hänellä (Lang) oli tapana puhua minulle, ikään kuin olisin ihminen.”

66-vuotias Epstein teki itsemurhan viime vuonna, ollessaan vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä. Häntä syytettiin alaikäisiin kodistuneen seksikaupan harjoittamisesta.

Prinssi Andrewn tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta.
Asiasta ovat uutisoineet kattavasti ja yksityiskohtaisesti mm. The Daily Beast ja LA. EATER.

LINDA K.

LÄHDE: The Mirror

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *