TIEDOTE

Yksi mielenosoitus takana ja lisää on luvassa.
Seuraavan kerran näemme Eduskuntatalolla lauantaina 28.11.2020 klo 13.30 -15.30

Suomi eroon EUsta ja eroa hallitus- mielenosoituksessa me Suomen kansalaiset vaadimme edelleen hallituksen eroa sekä Suomen eroa EUsta ja vastustamme EU:n elpymispakettia.
On selvästi nähtävissä, että EU menee vääjäämättä kohti liittovaltiota ja Suomen hallitus pääministerin johdolla tekee maastamme ikuisen velkavangin unioniin.

Jos jo nyt korkeaa verotustamme nostetaan entisestään, ajetaan kansalaiset ahdinkoon vain sen vuoksi, että vastuuttomalla taloudenpidolla eläneet Etelä-Euroopan maat saisivat talouttaan tasapainoon.
Tätä me emme voi hyväksyä. Suomi on itsenäinen maa ja sellaisena sen tulee pysyäkin. Päätösvalta meidän oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista tulee saada takaisin Suomeen, se ei kuulu EU:lle. Me suomalaiset pidämme itsenäisyydestämme kiinni ja siten kunnioitamme myös sen meille taistelleita esi-isiämme. Siksi vaadimme Suomen hallituksen eroa ja Suomen eroa EU:sta.

Ensimmäisen mielenosoituksen (1.9.) perusteella voimme sanoa, ettemme ole vaatimuksiemme kanssa yksin. Tapahtuma oli kaikin tavoin onnistunut, paikalla oli paljon väkeä ja tapahtuma keräsi runsaasti katsojia myös suoran Youtube-lähetyksen äärelle. Olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta ja yhä enemmän kansalaisia on ilmaissut tukensa toiminnallemme sekä halunsa lähteä mukaan. Tästä onkin kasvamassa hyvää vauhtia todellinen FIXIT-kansanliike, jonka alati vahvistuva ääni todella kaikuu läpi Suomen ja etenee päättäväisesti kohti tavoitettaan.

Ensimmäisessä mielenosoituksessa kansanedustaja Ano Turtiainen ilmoitti jättäneensä eduskunnalle lakialoitteen kansanäänestyksen järjestämisestä koskien EU:sta eroamista ja hän on paikalla myös seuraavassa mielenosoituksessamme. Muut puhujat julkaisemme lähempänä tapahtumaa.

Aiempi kokemuksemme osoitti sen, että asian eteenpäin viemiseen tarvitaan nyt jokaista, koska ”valtamedia” ei ole meidän puolellamme.
Siispä ensiarvoisen tärkeää nyt on, että jokainen meistä lähtee toimimaan ja levittämään sanaa eteenpäin. Tämä on yhteinen asia ja yhdessä me teemme tämän.

Pyydämmekin apuanne Flyereiden jakoon, joita on saatavissa kauttamme. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua sähköpostiin: rodoro888@gmail.com.

Myös kyydityksiä varten on tulossa oma fb-sivustonsa edellisen mielenosoituksen tapaan. Sen lisäksi vapaaehtoiset auttajat kyytien ja kuljetusten osalta, kuten esim. linja-autoilijat voivat ottaa yhteyttä suoraan sähkopostiin: yhteiskuljetus@gmail.com.

Tapahtuman järjestävät tavalliset Suomen kansalaiset. Se on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän, järjestön tai minkään muunkaan yhteisön toimintaan eikä näin ollen mielenosoituksessa sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomenlippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja. Tapahtuma on rauhanomainen ja päihteetön. Ei rasismia.
Tapahtumasta on tehty asianmukaiset ilmoitukset viranomaisille. Lisäksi korostamme jokaisen kansalaisen omaa vastuuta koronaviruksen suhteen eli tulemaan paikalle vain terveenä, huomioimaan turvavälit sekä noudattamaan hygieniasuosituksia.
Eduskuntatalolla nähdään!

Julkaisuvapaa 19.9.2020

Suvi Ahosen video terveiset.

2 thoughts on “FIXIT- TIEDOTE”
 1. tämä nykyinen hallituksen touhu on jatkoa NIINISTÖN JA LIPPOSEN VIEMISTÄ SUOMEA EUROOPAN LIITTOVALTIOON JA JOS HALLITUS PÄÄTTÄÄ RYHTYÄ EUN VELKAQ ELVYTYKSEEN SE ON SELVÄ VELKAVANKEUS MIKÄ ON EU MAIDEN TARKOITUSKIN LIITTOVALTIO MISTÄ EI EROTA

  1. Oliko EU-jäsenyyteen siirtyminen laillinen vai laiton?
   Onko EU ollut Suomelle kannattava vai kannattamaton?
   Onko Euroopan Unioni vielä korjattavissa vai… ?

   Avoimia kysymyksiä on, joihin vastaukset kyllä lienevät selkeät, mutta tiettyjen tahojen tohtimattomuus ottaa kantaa asioihin laajemmin, ikäänkuin estäen itseään näkemästä kokonaisuutta, on rajoittunut tiettyihin kapea-alaisiin ja puolueellisiin pyrkimyksiin johtaa kokonaisuutta hieman harhaan oikeasta suunnasta ja selkeyttä häivyttämällä nuo pyrkimykset ovat yrittäneet saattaa myös kansallista linjaamme vinoon siitä oikeellisesta kannasta, joka kannattelee kansamme kunniatehtävää.
   Mikä on Suomen rooli maailman asioissa? Idän ja lännen tasapainottajana; pohjoisena viisauden miekkana,
   joka järjen valollaan tuo kohtuullisuutta ja oikeudenmukaisuutta totuuden kautta tapahtuvaan toimimiseen yhä kiristyneessä kilpailullisessa kokonaistilanteessa.
   Viisaus vaatii jalomielisyyttä, jalomielisyys on korkeamman näkökulman tunnistamista ja toteen saattamista. Kaikkien etu on yhteinen etu, ja yhteinen etu on kaikkien etu.

   Yhdessä olemme selvinneen, vaikka olemme olleet erilaisia.
   Itsenäisinä me pystymme vasta todelliseen yhteistyöhön.
   Ja yhteistyöllä saamme rakennettua niitä kokonaisuuksia, jotka kaikkien kannalta ovat kannattavimpia.

   Mikä on järkevää, on kannattavaa.
   Mikä on kannattavaa, on ymmärrettävää.
   Mikä on ymmärrettävää, on tehtävissä.
   Mitä on tehtävissä, se tehtäköön.
   Mitä tehdäänkin, tehdään se oikeudenmukaisesti, järkevästi ja viisaasti.
   Ja kun kukin osaltaan näin toimii, on yhteistyön mahdollisuudet huomattavasti suuremmat ja todellinen mahtimme pääsee oikeuksiinsa.

   Meissä on voima, ikiaikainen.
   Ottakaamme valta, vastuu ansaiten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *