”YK tulee tukemaan Antifaa”. Näin aiheesta kirjoitettiin Suomen suven kynnyksellä.

Yhdistyneet Kansakunnat (YK) twiittasi perjantaina Antifan tueksi. – Hallituksen vastainen, radikaali vasemmistolainen järjestö, joka on yllyttänyt ja jatkanut väkivaltaa ja laajamittaista mellakointia, sen jälkeen, kun George Floyd kuoli Minneapolisin poliisilaitoksen käsissä.

YK:n Geneven Twitter-tilin twiitti: ”YK:n #HumanRights -asiantuntijat ilmaisevat syvän huolensa Yhdysvaltain oikeusministerin äskettäisestä lausunnosta, jossa #Antifaa ja muita antifasistisia aktivisteja kuvataan kotimaisiksi terroristeiksi, sanoen, että se heikentää oikeuksia vapauteen, sananvapauteen ja rauhanomaiseen kokoontumiseen maassa.”

YK viittaa Yhdysvaltain oikeusministeri Bill Barrin lausuntoihin Antifasta. ”Meillä on käynnissä joitain hyvin kohdennettuja tutkimuksia tietyistä yksilöistä, jotka liittyvät antifaan”, Barr sanoi haastattelussa Fox Newsille. ”Mutta ihmisten tunnistamisten ja pidätysten alkuvaiheessa heidät pidätettiin rikoksista, jotka eivät vaadi meitä tunnistamaan tiettyä ryhmää, eivätkä edellytä sitä.”

Antifa on tunnetusti aiheuttanut sekasortoa ja tuhoja ympäri Yhdysvaltoja, minkä vuoksi presidentti Donald Trump aikoo nimetä ryhmän terroristijärjestöksi.

Post Millennial -lehden päätoimittaja Andy Ngo on äskettäin ilmoittanut aikomuksestaan ​​nostaa kanteen ryhmää vastaan sen jälkeen, kun Antifan jäsenet hyökkäsivät häntä vastaan kesällä 2019. Kun oikeus itseilmaisuvapauteen ja rauhanomaiseen kokoontumiseen ovat perustana Yhdysvaltojen arvoille, se ei sisällä murtovarkauksia, tuhopolttoa, ilkivaltaa ja pahoinpitelyä, jotka ovat olleet Antifan jäsenten toimintaa.

LÄHDE:
Collin Jones, The Post Millennial
20 kesäkuuta, 2020

Yhdysvaltain presidentti  Donald Trump on eilen torstaina twiitannut avoimeen kansallismieliseen ihailtavaan tapaansa:

Global News -lehden artikkelin mukaan, FBI: n johtaja on ristiriidassa Trumpin kanssa, ja kutsuu Antifaa ”ideologiaksi”, ei organisaatioksi.

FBI:n johtaja Chris Wray kertoi lainsäätäjille torstaina, että Antifa on ideologia, ei organisaatio, joka antaa todisteen asettaa hänet ristiriitaan Yhdysvaltain presidentin kanssa. -Presidentti Donald Trump on sanonut nimeävänsä sen terroristiryhmäksi ja viitaten Antifaan, hän kirjoitti: ”Pidän heitä joukkona hyvin rahoitettuja anarkisteja ja roistoja, jotka ovat suojattuja, koska Comey/ Muellerin innoittama FBI ei yksinkertaisesti pysty, tai ei halua löytää rahoituslähdettä, ja antaa heille mahdollisuuden vapautua ”murhasta”. Laki ja järjestys!”

 

Wray sanoi hiljattain, että FBI teki hyväksyttäviä virheitä tutkittaessaan Trump-kampanjan ja Venäjän välisiä siteitä. Trump kuitenkin suhtautuu edelleen tiedustelupalveluyhteisöönsä epäilevästi Venäjän koettelemuksen takia.

Trump on vastustanut ajatusta Venäjän puuttumisesta, jonka tarkoituksena on hyötyä hänen kampanjastaan. Hän on ollut innokas puhumaan yhdessä muiden hallintovirkailijoiden kanssa tiedustelupalvelun virkamiesten arvioinnista, jonka mukaan Kiina haluaa mieluiten Trumpin häviävän Bidenille. Hän twiittasi aiheesta torstai-iltana:

”Mutta Chris, et näe mitään toimintaa Kiinasta, vaikka se onkin kaukana, se on suurempi uhka kuin Venäjä, Venäjä, Venäjä. Ne molemmat, sekä muut voivat puuttua vuoden 2020 vaaleihimme täysin haavoittuvien, toivottomien (väärennettyjen?) Äänten huijausten kanssa. Tarkista se!”

LÄHDE:
Global News
17 syyskuuta, 2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *