Qanon on ollut otsikoissa toistuvasti enkä ihmettele yhtään sillä se on kiehtova aihe.
Olen seurannut Q:n ympärillä tapahtuvaa liikehdintää lähes alusta saakka, monin eri tuntein ja ajatuksin.
Alussa kiinnostuin, sitten meni överiksi, taas kiinnostuin, meni överiksi ja koko ajan jatkoin muuta tutkimistani maailman tapahtumista, kuten aina ennenkin. En enää muista missä vaiheessa lopulta ymmärsin, ettei tämä ole roskaa.
Seurasin pääosin tubettajia, jotka itse seurasivat alkuperäisiä droppeja ja heidän avullaan pääsin lopulta kärryille mistä on kysymys.
Jokaisella Anonille on tietenkin muodostunut oma käsitys siitä mitä Q on, minä kerron omani.
Asiaan tutustumisessa helpotti se, ettei minulla ollut lainkaan ongelmaa hyväksyä jenkkien poliitiikan kieroutta.
Jos laittaisin tähän kaikki faktat ja Q dropit ja kanavat, keräisin ne tuolta niin saisin tehdä tätä kirjoitusta viikkoja joten kerron käsitykseni kokonaisuudesta kuin tarinan.
Tarina on pakko aloittaa jostain, joten sekin täytyy rajata jonnekin niin aloitan vuodesta 1995.
Tai se pitäisi aloittaa jo vuodesta 1963 J.F Kennedyn murhasta, tai jos haluaisimme päästä vielä pidemmälle, meidän tulisi mennä vuoteen 1943 jolloin Nikola Tesla kuoli.
Tesla ja Trumpin suku olivat tuohon aikaan vapaan energian kannattajia, niin kutsuttuja Valkohattuja.
Heidän kimpussaan häärivät olivat Mustahattuja, Rotchildin pankkiireja ja he veivät voiton energiasta Teslan kuoleman myötä.
On osaltaan kysymys siitä vallasta, joka hallitsee energian tuotantoa.
Joko energia on vapaata energiaa, tai sitten se on sellaista että jollain on valta laittaa siihen mittari väliin.
Kysymys on NESARAsta ja GESARAsta.
Lyhykäisyydessään nuo käsitteet pitävät sisällään uuden talousjärjestelmän, verotusjärjestelmän, terveydenhuollon, tieteen sekä lääkityksen, ynnä muuta ja paljon.
Kun Tesla poistui planeetalta, energian tuotanto jäi niiden käsiin, joilla oli ennestään vallassaan pankit ja nyt he saivat myös energian.
On ollut aina joukko ihmisiä, niistä päivistä saakka aivan kuten näitä pankkiireitakin, jotka eivät antaneet periksi vaan jatkoivat taisteluaan.
Tultiin Kennedyn aikaan, Kennedy kuului Valkohattuihin, hänet murhattiin. Mustahatut pääsivät jatkamaan.
Seuraava yritys alkoi 1990 luvun lopussa, NESARA oli tarkoitus saattaa voimaan 2001.
Mustahatut onnistuivat jälleen ja saivat entistä vahvemman otteen maailman taloudesta, sotilasvallasta, politiikasta, lääketieteestä. Alkoi terrorismin, luonnontuhojen ja pakolaisten vyöry.
Valkohatut kokivat takaiskun, se ei kuitenkaan heitä lannistanut vaan he päättivät lähteä uuteen taistoon.
Niin Mustahattuja kuin Valkohattujakin on joka paikassa, niin sinä kuin minäkin olemme jompia kumpia.
Valkohattuja on niin FBI:n sisällä kuin CIA:n sisällä ja myös Pentagonissa, niinpä toiminta molemmilla osapuolilla jatkui, kuten kaikkien meidän elämä jatkuu.
Molemmat ovat ja olivat meitä, ihan tavallisia ihmisiä.
Mustahatut olivat kuitenkin saaneet median lähestulkoon täysin haltuunsa, ja oli tehtävä suunnitelma.
Oli löydettävä vuoto, Wikileaks.
Oli löydettävä kova johtaja, Trump.
Kun Trump pääsi valtaan, hän aloitti välittömästi toimet NESARAn ja GESARAn saattamiseksi voimaan. Viimeisimpänä FEDin valtiollistaminen, sehän toimi Mustahattujen yksityisenä painokoneena.
Rauhansopimukset ympäri maailmaa ovat osa NESARA GESARA.
Hän aloitti myös puhdistuksen hallinnossa sitä mukaa kun NSA luovutti hänelle tietoja, jotka johtivat ja johtavat tulevaisuudessa tuomioihin.
Tämän kaiken informaation hänelle toimitti ja toimittaa Q, joka on Pentagonin ja NSA: n sisältä koottu 800 hengen joukko, työryhmä.
Tuo sama ryhmä antaa ilmoituksia siitä mitä tapahtuu, droppeina.
Meille, jotka elämme täällä kulissien toisella puolella, ne ovat ennakkoilmoituksia.
Jos minä firman pomona päätän antaa kenkää jollekin, voi kestää tovi ennen kuin tuo henkilö tietää saaneensa lopputilin. ja näin tämänkin asian suhteen.
Mitä lähdettä seuraat, se on sinun tietoisuutesi ja ymmärryksesi taso.
Ne ovat ennakkoilmoituksia ihmisille, jotka seuraavat Mustahattujen kanavia, ja meille jotka seuraamme Valkohattujen kanavia, ne ovat arkipäivää.
Mitä kauempana elät todellisuudesta, siis siitä todellisuudesta jossa todella elämme, sen hullumalta Qanon tuntuu, sillä sinun todellisuutesi perustuu siihen informaatioon joka tulee Mustahatuilta.
Se, kuinka yllättäviä tai totuuden peräisiä asioita maailmassa tulevaisuudessa tapahtuu, siis tieto mikä maailman tapahtumista ihmisille tulee, riippuu tietenkin lähteestä joita seuraa.
Jos Q ja droppinsa ovat maailman laajuinen uhka josta kaikki kirjoittaa ja puhuu, miksei joku iso kiho tai taho kaada sitä Q sivustoa?
Syy on se, ettei kukaan pysty siihen!

Q – The Plan To Save The World

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *