Keväästä 2020 alkaen Ranskassa on on aloitettu yli 150 poliisitutkintaa tapauksista, jossa hevosia on silvottu ja tapettu. Ne löytyvät aamulla laitumiltaan viilleltyinä, vauhkoina, henkitoreissaan tai kuolleina. Mikäli laumassa on muita hevosia, nekin ovat säikkyinä.
Hevosilta on irroitettu paloja, usein leikattu genitaalit ja kaivettu silmä päästä, joskus vedetty vatsa auki ja sisälmykset ulos. Kuin tunnusmerkkinä, aina on leikattu molemmat tai vain oikea korva.

Ranskan poliisi ei tiedä onko hevosten viiltelijöitä liikkeellä yksi vai useampi, ja arvailee tekojen liittyvän kenties saatananpalvontaan, internet-haasteeseen tai ehkä alkuperäisellä tekijällä on seuraajia jotka kopioivat rikoksia.
Yksi ainoa pidätys koko aikana on tehty, mutta mies osoittautui syyttömäksi ja päästettiin vapaaksi.

Ranskan sisäministeri Gerald Darmanin ilmoitti poliisien yöpartioista vakuuttaakseen hevosenomistajat siitä, että asialle yritetään tehdä jotain. Hän sanoi poliisien avanneen jo 153 tutkimusta hevosiin kohdistuneista hyökkäyksistä, joista 30 liittyi ”erityisen väkivaltaisiin” kuolemiin.
Sisäministeri Darmanin varoitti myös hevosenomistajia ottamasta oikeutta omiin käsiinsä. ”Emme tarvitse enää sitä draamaa, että hevosenomistaja hakee itse oikeutta ja kostoa haulikon kanssa, jos joku vahingoittaa hänen hevosiaan.”
Sunnuntaina 6. syyskuuta lähellä Dijonia hevosenomistaja kutsuikin poliisin heti paikalle nähdessään lamppujen valoa yöllä laitumella, ja neljäkymmentä poliisia etsi maastossa ja helikoptereiden avulla kahta miestä, jotka kuitenkin pääsivät pakoon. Hevonen oli saanut haavan kylkeensä, mutta ei vielä sen vakavampia vaurioita.

Maatalousministeri Julien Denormandie lupasi myöhemmin, että iskuihin syyllistyneet henkilöt saatetaan oikeuden eteen. ”Kaikki valtion osastot ovat liikekannalla jotta oikeus toteutuisi” sanoi Denormandie vieraillessaan Saint-Eusèbessa jossa hevosen korva oli hiljattain katkaistu. ”Tämä on selvästi ammattitaitoista, toimijoilla on tietty tekniikan taso. Onko kyseessä kultti? Eläimiä kohtaan tehty julmuus on edeltäjä ihmisiin kohdistuvalle julmuudelle”, hän lisäsi.

Myös Espanjassa on raportoitu tapauksia, joissa hevosia on silvottu laitumelle. Ainakin Malagassa ja Madridissa on löytynyt hevonen kuolleena, ja kilpahevostallien vartiointia on vahvistettu.

Charlie Wardin YouTube-kanavalla vieraillut ”koodinmurtaja” Gene Cosensei tiesi kertoa syyn näille ikäville tapauksille.

”Eräs, mistä huomaa että lapsikauppa on tullut päätökseensä, niin oletko kuullut hevosista? Hevosia on peloteltu ja uhrattu saatanallisesti, jotta he saisivat adrenokromea, heillä täytyy olla lähde. Nyt he ovat niin epätoivoisia -ihmiset eivät tajua kuinka epätoivoisia he ovat- koska nyt ollaan siinä pisteessä että he tekevät sitä jo eläimille. Tämä adrenokromi toimii ilmeisesti aika hyvin koska puhumme hevosista, jotka ovat korkeita, puhtaita olentoja joita on kasvatettu huolella ja kohdeltu aina hyvin koko elämänsä ajan. Ne ovat hyvin älykkäitä eläimiä ja he (niiden kimppuun käyvät) ovat hyvin epätoivoisia.”

Gene jatkaa: ”Adrenokromi on tuhat kertaa voimakkaampaa kuin heroiini ja absoluuttisen addiktoivaa. Jos olet käyttänyt sitä säännöllisesti kaksi vuotta, et voi enää vain lopettaa, tai kuolet.”

Mikäli Genen kertoma on totta, ei ole ihme etteivät poliisit saa selvitettyä tapauksia. Onhan kyseessä ”eliitin huume” jota käyttävät todennäköisesti korkeimmat viranomaiset maan johdossa ja oikeuslaitoksessa. Eivätkä he taida pärjätä ilman?

By B. Susi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *