Kun edellisen kerran otin Perustuslakituomioistuimen esille 8.5. 2020 Eduskuntatalolla, sain kimppuuni 20 poliisia ja sähkölamauttimesta useita kertoja. Monet muutkin paikalla olleet saivat osansa valtion virkamiehen aseesta tai käden voimasta.
Valtakunnansyyttäjä tutki asian ja sanoi, että kaikki on ihan ok, poliisi saa toimia kuten toimi.
Eli nyt minulle, ja meille kaikille jotka ovat asiasta lukeneet tai nähneet taltiointeja, on selvinnyt hyvin tarkasti Valtakunnansyyttäjän tutkimusten ja poliisin toimien johdolla, ettei Suomi tarvitse Perustuslakituomioistuinta.
Eli käytännössä tilanne on siis tämä,
Meillä on Perustuslaki, joka on kaiken lainsäädäntömme pohja ja perusta.
Lainsäädäntövaltaa käyttää eduskunta.
Hallitusvaltaa käyttää presidetti ja valtioneuvosto.
Ja tämä kohta tarvitsee päivityksen,
#Tuomiovaltaa käyttävät riippumattomat tuomioistuimet#……., ylimpinä tuomioistuimina korkein oikeus ja korkein hallinto-oikeus.
Tästä meiltä puuttuu riippumaton Perustuslakituomioistuin.
Meillä tuota tuomioistuimen vastaavaa tehtävää hoitavat samat henkilöt, jotka hetkeä ennen ovat itse säätäneet ja allekirjoittaneet kyseessä olevat lait, joita he tulevat nyt tarkastelemaan.
Tämä kyseinen taikatemppu tehdään Perustuslakivaliokunnassa.
Vaikka joku lainsäätäjä matkalla valiokuntaan uskoon tulisikin, tarkoitan rehelliseksi tulisikin, ja lakiehdotus ei menisi läpi, on Perustuslakivaliokunta voimaton, sillä sen voimat riittävät ainoastaan kertomaan ohjenuoran, joka on ollut erittäin helppo pääministerin hypätä yli.
Muistan yhdenkin hypyn jonka hintalapussa luki 4.3 miljardia/komissaarin paikka.
Se on ollut jopa niin helppoa, että valtio laittoi yrittäjien toiminnan yrityskieltoon ja omaisuuden takavarikkoon kuukausiksi. Monet ovat yhä saarrossa tai kaatuneet Perustuslakia häikäilemättömästi rikkovien poliittisten päättäjien toimien vuoksi.
Eduskunnan on vallannut oppositiottomuus, yksi linja – yksi puolue – järjestelmä.
Se, että poliittinen valtiovalta on osoittanut näin vahvasti tahtonsa pysyä laittomalla tiellä, Valtakunnansyyttäjä ja poliisi tukevat laitonta tomintaa, SUPO tietysti valtioneuvostoa, KRP roolia puuttua laittomuuteen ei ole kuulunut edes yhden ministerin kohdalla vaikka asia on lasten leikkiä tähän verrattuna jolloin armeija jää jäljelle. Jos se puuttuu asiaan, sitä kutsutaan sotilasvallankaappaukseksi joten sitäkö tässä odotellaan?
No ei varmaan, en usko että tässä mitään kukaan enää odottelisi, kunhan vain tulisi ymmärrys siitä kuinka tällaisessa tilanteessa toimia?
Kun Perustuslakivaliokunta antaa päämisterille ilmoituksen että laki on perustuslain vastainen, ja siitä huolimatta pääministeri toisensa jälkeen vähät välittää valiokunnan ohjeista, vaan jatkaa laitonta työskentelyä, mitä jää jäljelle?
Yhteiskuntaamme pystyssä pitävät voimat ovat siis yhteistuumin päättäneet pysyä laittomuuden tiellä.
En löydä, enkä ole perustuslaista muuta vaihtoehtoa löytänyt kuin kansalaispidätyksen.
Ja pakkohan jonkun voiman on ylläpitää laillisuutta maassa, sillä kun Perustuslaki on poljettu maahan, on koko yhteiskuntamme perusta halpana pidetty ja maahan poljettu.
Koska kukaan muu ei puutu laittomuuteen, jää se hänen tehtäväkseen joka sen huomaa, se on kansalaisvelvollisuus joka sitoo meitä jokaista.
Kuva, jonka juttuun valitsin, on kuva minusta kun tätä perustuslakituomioistuinta viimeksi ehdotin, ja olin jopa valmis toimimaan sen puolesta.

Joten päätelkää itse mitä meidän tulee tehdä, minä tiedän sen jo.

8 thoughts on “Suomi tarvitsee Perustuslaki- tuomioistuimen”
 1. Turha tuohon perustuslakituomioistuimen perustamiseen on keskittyä ennen kuin itsenäisyys on saatu takaisin. Vasta sitten voidaan perustaa kunnollinen perustuslakituomioistuin. Nykyisessä tilanteessa ei maanpetturit ikinä sallisi aitoa tuomiostuinta vaan sen jäsenistö miehitettäisiin vihervasemmistolaisilla, demlajuristeilla jne. Ensin tulee saada valta takaisin kansalle.

  1. Minun mielestäni se on ainoa tapa palauttaa laillisuus maahan.
   Tottakai siitä pidetään huoli että elin on riippumaton, sehän tutkii lainsäädäntöä joten se ei voi olla poliittinen.

  2. Juu FIXIT on ensimmäinen ja hallitus alas ja ulos. Sen jälkeen muut…

 2. No mitä voisin tehdä, että tämä perustuslakituomioistuin nyt pian saataisiin? Mitä minun tulisi tietää, lukuvinkkejä? Itsestä tuntuu, että tärkeä mutta asiasta ei puhuta. Mitä tästä pitäs puhua että kiinnostus heräs ja mihin se aikanaan katosi?

  1. Joo, se on juuri yksi syy tämän uuden media perustamiselle kun asiat joista keskustellaan, ovat hyvin poliittisia sekä rajoittuneita.

   Olin tänään itse VerkkoStudiossa jossa puhuin asiasta. Laitan linkin tänne.

 3. En usko tuon perustamiseen niin kauan kuin maanpetturihallinto on vallassa. Mietitäänpä nyt ihan vaan jo heidän näkökulmastaan. He ottavat käskyjä ylikansallisilta globalisteilta, joilla on tietty päämäärä täällä meidän Suomen maassakin. Miksi he sallisivat minkäänlaista asiaa, josta tulisi heille este tuolle politiikalle ja joka laittaisi heidät vastuuseen? No, aika näyttää mitä tuleman pitää…

 4. En usko tuon perustamiseen ennen kuin maanpetturit on poistettu vallasta. Mietitäänpä asiaa heidän näkökulmastaan. He ottavat käskyjä ylikansallisilta globalisteilta, joilla on tietty missio myös täällä Suomen maassa. Miksi he sallisivat perustaa mitään mikä olisi heidän politiikalle esteenä ja jossa he joutuisivat vastuuseen? No aika näyttää miten käy…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *