”Suurilla tapahtumilla on pysyvä vaikutus ihmisen tajuntaan, ja ne auttavat ihmisiä näkemään sen, mitä he eivät ole koskaan ennen nähneet. Tämä näyttää tapahtuvan ”uuden koronaviruksen” kanssa. Kuinka tapahtumat, kuten 11. syyskuuta, sekä Covid-19 vaikuttavat ihmisen tajuntaan?”

Kirjoittaja: Arjun Walia

COVID-19 muuttaa ihmisen tietoisuutta merkittävällä tavalla.

Elämme todella jännittävää aikaa siksi, että yhä useammat ihmiset ”heräävät” käsityksiinsä ympäröivästä todellisuudesta, ja koko ihmiskokemuksestaan. Siitä mistä he eivät olleet aiemmin tienneet mitään, he alkavatkin kyseenalaistaa. Tätä on tapahtunut vuosikymmenien ajan, mutta joka vuosi se näyttää lisääntyvän, ja heräämisen prosessi näyttää kiihtyvän nopeaa tahtia. Tämän tyyppistä heräämistä tapahtuu kaikilla osa-alueilla, mikä ympäröi ihmisen elämää. Ihmiset oppivat syviä totuuksia terveydestä, lääketieteestä, koulutuksesta, geopolitiikasta, tietoisuudesta, maan ulkopuolella olevasta, ja paljon muusta.

Ajatus siitä, että pienellä joukolla yrityksiä ja niitä johtavilla ihmisillä on vahva asema suuren joukon ajatuksiin, tunteisiin ja reaktioihin. Kaikki mikä koskettaa tietoa, sekä suuria maailman tapahtumia, on nyt kaukana pelkästä ”salaliittoteoriasta” monien silmissä. Se on nähtävillä melko selvästi, ja useat ihmiset ovat paljastaneet todellisten ”väärennettyjen uutisten” virran. Koronaviruksen kaltaiset tapahtumat vain nopeuttavat heräämistä ja paljastavat valtavirran tiedotusvälineet sellaisiksi, mitä ne todellisuudessa ovat tällä hetkellä. Tämä on myös syy, miksi valtakoneistolla on niin vahvat yhteydet tiedustelupalveluihin, ja että niiden juuret ovat psykologisessa sodankäynnissä.

Lainaus Edward Bernaysiltä, ​​joka tunnetaan PR-isänä, on voimakas, koska se tiivistää nämä ajatukset melko hyvin: ”Massojen järjestäytyneiden tapojen ja mielipiteiden tietoinen ja älykäs manipulointi on tärkeä osa demokraattista yhteiskuntaa. Ne, jotka manipuloivat tätä näkymätöntä yhteiskunnan mekanismia, muodostavat näkymättömän hallituksen, joka on maamme todellinen hallitseva voima. Ne hallitsevat meitä, mielemme on muokattu, ajatuksemme ehdollistuneet, tämän on saanut aikaan joukko, josta emme ole koskaan kuulleet.”

Kun 11. syyskuuta kuuluisa WTC isku tapahtui, meille kerrottiin, että se oli terroristien hyökkäys. Kuukausien ja vuosien edetessä yhä useammat ihmiset epäilivät hallituksen selitystä siitä, mitä tapahtui tuona päivänä, mukaan lukien monet poliitikot ja tutkijat, mikä lisäsi vettä myllyyn. Todisteet tulivat esiin, tehtiin tieteellistä tutkimusta. Vääristetyn tiedon paljastajat puhuivat, antaen meille erittäin selkeän kuvan siitä, mitä meille kerrottiin, ei todellisuudessa tapahtunut tuona päivänä.

On osoitettu, että yli puolet amerikkalaisista ei usko virallista selitystä siitä, mitä todella tapahtui tuona päivänä. Syyskuun 11. päivän jälkeen sadat miljoonat ihmiset ovat tietoisia terrorismin ”väärästä julistuksesta”, josta pääsemmekin siihen, että tuo hirmuvalta joka on järjestänyt näitä ikäviä tapahtumia, rahoittaa terrorismia. Lavastaa niitä, ja käyttää tapahtumia agendaansa ajaen. Ne luovat periaatteessa ongelman eri tavoilla, ja ehdottavat sitten ratkaisua. Wikileaksin kaltaiset järjestöt ja ilmiantajat, kuten Edward Snowden, ovat todistaneet sekä selittäneet miten tällaisia ​​tapahtumia käytetään perusteluun kansallisen turvallisuuden parantamisessa, jossa yhä enemmän perusoikeuksistamme ja vapauksistamme riistetään ”hyvän tahdon” varjolla. Mutta nämä tapahtumat ovat muuttaneet ihmisen tietoisuutta. Ihmiset tulevat tietoiseksi kuinka maailmamme todella toimii. Ihmiset alkavatkin nähdä, että todellisena ajattelemamme maailma ei ole todellinen, ja että korruptiota esiintyy geopoliittisessa maailmassa, mikä on tärkeä oivallus, jos haluat miettiä, palveleeko poliittiset prosessit todella meitä vai ei. Siten se muuttaa ihmisten käsitystä ympäri maailmaa, ja saa meidät valitsemaan uusia polkuja, ja muuttamaan tapaamme toimia kuinka elämme yhteiskunnassa. Polku ei muutu jos emme koskaan ’riko illuusiota’.

Tällä hetkellä on tapahtumassa toinen merkittävä asia, COVID-19-pandemia. Mitä tulee tähän ”pandemiaan”, monet ihmiset ovat esittäneet kysymyksiä, sensuuriin ja tiedon puutteellisuuteen liittyen. Esimerkiksi Youtube kieltää nyt aktiivisesti kaiken sellaisen sisällön, joka on ristiriidassa Maailman terveysjärjestön (WHO) uuden koronaviruksen tieton kanssa. Vimeo kielsi keväällä dokumentin, jossa paljastettiin ”Big Pharma” -vaikutus WHO: ssa. Nämä sensuurin räikeät muodot ovat järkyttäviä, mutta monien mielestä tämä on myös hetki, kun nostellaan kulmia, tämä osoittaa selvästi maailmassamme vallitsevan korruption, ja ponnistelut massojen mielipiteiden hallitsemiseksi. Siten alamme myös kysyä, että miksi?

Kuinka pitkälle olemme vajonneet, jos totuuden ilmaisemisesta tulee rikos? Kuinka pitkälle olemme vajonneet, jos asetamme syytteeseen sotarikoksia paljastavat ihmiset sotarikosten paljastamisesta? Mitä se kertoo meistä ja hallituksestamme? Demokratiassa valta ei kuulu hallitukselle, vaan ihmisille. Mutta ihmisten on vaadittava sitä. Salassapito riistää ihmisiä, koska se estää heitä käyttämästä demokraattista valtaansa, minkä vuoksi hallitukset vaativat salassapitoa. Tämän COVID-19 yhteydessä, voimme nähdä myös suuren määrän ihmisiä kyseenalaistamassa toimenpiteitä, joita useat hallitukset ovat toteuttaneet maiden lukitsemiseksi. Näemme ihmisten kyseenalaistavan tiedot, joita liittovaltion terveysvirastot, mukaan lukien (WHO) Maailman terveysjärjestö, antavat. Me olemme nähneet, että monet alan tutkijat sekä lääkärit kyseenalaistavat viralliset kertomukset, ja olemme nähneet Edward Snowdenin ja monien muiden kertovan, kuinka tätä ”pandemiaa” käytetään ”taka-ajatuksiin”, joka hyödyttää valtaa pitävien agendaa.

Elämme nyt aikaa, jolloin digitaalinen autoritaarinen ’faktantarkistaja’ partioi Internetissä ja sensuroi sisältöä, jota se pitää vääränä. Ei ole väliä, onko tieto oikein vai väärin, tieteen tukema vai ei, vai onko se yksinkertaisesti mielipide. Jos se ei ole linjassa valtavirran kertomuksen kanssa, sinun ei ole tarkoitus nähdä sitä, tai luottaa siihen. Eikö ihmisillä pitäisi olla oikeus tutkia tietoja, tarkistaa lähteitä, ja päättää itse mikä on todellista ja mikä ei? COVID-19 on yksinkertaisesti kiihdyttänyt heräämisen prosessia, ja se on myös saattanut vieläkin enemmän ihmisiä tietoisiksi salassapidettävän tiedon sensuroimisesta. Informaatio sensuurin ohella, valtavirta media tulee pilkkaamaan, häpäisemään sekä vastustamaan, ja sulkemaan tieltään kaikki vastakkaiset kertomukset. Tarinoita jotka ovat ristiriidassa valtavirran mediakertomusten kanssa, ei tunnusteta. Ainoastaan vain pilkataan ja pidetään ”salaliittoteoriana”.

Totuus on, että tällaiset tapahtumat kuitenkin palvelevat kollektiivia. Ne herättävät meidät, auttavat meitä näkemään, auttavat muuttamaan käsityksiä maailmastamme sekä maailmamme johtajista. Tämän kaltaiset tapahtumat toimivat katalysaattorina sille, että useammat ihmiset alkavat esittää kysymyksiä ja nähdä, ettei meille kerrottu ole aina sitä, mitä se todellisuudessa on. Siksi tapahtumat sinänsä, vaikka ne ovatkin monessa mielessä vaikeita ja monin tavoin todellisia, vievät ihmiskuntaa eteenpäin positiiviseen suuntaan. Se, mitä nyt tapahtuu, ei ole tragediaa, vaan se on jännittävää, eikä se ole niin paha, kuin miltä he ovat saaneet sen näyttämään.

Arjun Walia

Pohdin myös omaa heräämispolkuani. Katsoin tänä vuonna Matrix elokuvan, jossa päähenkilö Neo valitsee punaisen pillerin. Elokuva on julkaistu 21 vuotta sitten. Mikä sai minut vasta nyt elokuvan ääreen, en osaa sanoa. Ehkä kuplan ulkopuolella nämä asiat kiinnostavat paljon enemmän, kun ei ole vain osa näytelmää, eikä turva ole rakentunut kuplassa olevien rakenteiden varaan. Elokuvassa Neo saa selville tarkkaan varjellun salaisuuden, joutuen myös tekemään päätöksen siitä, miten haluaa jatkaa elämäänsä. Vaihtoehtoja kuvataan kahdella erivärisellä pillerillä: ottamalla sinisen pillerin, hänen elämänsä jatkuu simulaatiossa kuten ennenkin ja hän unohtaa mitä juuri sai selville. Valitsemalla punaisen pillerin hän herää elämänsä kuplasta todellisuuteen ja näkee asioiden todellisen luonteen. Mielestäni tämä kuvastaa paremmin kuin hyvin kuplaa jossa ihmiskunta elää, unessa tai kuplan ulkopuolella, hereillä.

Seuraavassa englanninkielinen video aiheesta; ”miksi punaisesta pilleristä on tullut niin iso”. Itse koen, että maailma on kollektiivisesti heräämässä Ruususen unestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *