Monet kysyvät, mikä ihmeen Valtamedia? Tässä tulee vastaus.
Valtamedia on minun, sekä muutaman ystävän ajatus reilun viikon takaa, siis hyvin tuore julkaisu.
Toimituskuntaan kuuluu niin anoneita kuin muita, jokainen omanlaisensa.
Syvin ajatuksemme on tiedon välittäminen.
Tiedon välittämistä on monenlaista.
On suoraa tiedonvälitystä, on näkökulman välittämistä, on mielipiteiden ja tunteiden välittämistä.
Me pyrimme tähän kaikkeen.
Tulemme kehittämään julkaisua kykyjemme, taitojemme sekä mahdollisuuksiemme mukaan.
Marko Sihvonen

Päätoimittaja kultainenleijona@protonmail.com

One thought on “Valtamedian toimitus”
 1. Hei, kansallismieliset!
  Poliisihallitus ja supon kenttäkätyrit yrittävät kaikkensa saadakseen minut ansaan
  5.7.2016 klo 23.30 poliisit Mikko Kilpeläinen ja Henri Kainulainen ylikomisario Arto Vännisen käskystä pahoinpitelivät minut, uhkasivat sähköllä, raudoittivat käteni selkäni taakse ja heittivät minut käytöstä poistetun (441) Kaustisten maijan takaosaan ja pitivät siellä 8.7.2016 klo 6.00 asti. Olimme pysähtyneet odottamaan vaihtoautoa rikki menneen tilalle, kun poliisit miltei välittömästi hyökkäsivät. Paljon myöhemmin selvisi, että Arto Vänninen ei ollut edes töissä tuona yönä, eli kyse oli varjotoiminnasta. 12- ja 14-vuotiaat lapsemme hilattiin 170 km päähän ”kiireelliseen sijoitukseen” Lakota lastenkotiin ja kääpiökoiramme pentuineen Mikkelin ja Hartolan löytöeläintaloihin. Minut vietiin 6.7.2016 klo 6.00 jälkeen terveyskeskuksen päivystykseen Varkauteen, kun Salon terveyseskuksen päivystävä sairaanhoitaja Birgit Viikki ei ollut löytänyt omakannastani 6.7.2016 klo 3.45 sitä ilman lupaa selailtuaan mitään mekittävää millä pidätykseni olisi voitu mahdollisesti perustella. Kun Varkauden terveyskeskuspäivystäjälääkäri ei halunnut ottaa minua sisään sairaalaan poliisien painostuksesta huolimatta, poliisit veivät minut Pieksämäen putkaan mistä heittivät minut ulos (jättivät heitteille rahatta ja autotta vieraalle paikkakunnalle) 6.7.2016 klo 11.55, kun eivät olleet löytäneet salaisessa kotietsinnässä 6.7.2016 klo 8.30 mitään erikoista Kotkan Sunilantien asunnostamme, josta meillä oli muuttopuuhat menossa Pielaveden isoon kotikouluumme. Lainasin aikuselta tyttäreltäni rahat vanhan auton ostoon ja hain sillä lapsemme samana päivänä 6.7.2016 kotiin. Kaikki koiramme haimme vuokrapakettiautolla myös kotiin. Poliisit ottivat minulta huumetestin, vaikka olen alkoton ja huumeeton, 2 kertaa 6 h välein ja ihmettelivät ääneen, kun huumeita ei löytynyt… Kun lähdin hakemaan lapsia 170 km päästä, poliisit pelästyivät että pääsen etenemään ja hakemaan lapsiani kotiin niin, että lähettivät partion perääni minkä näin n. 20 km ajettuani lähestyvän minua nopeasti vilkut katolla välkkyen. Panoin kaasua ja mutkan jälkeen ajoin erään maatilan pihalle siellä olevaan isoon vajaan, sammutin moottorin ja odotin siellä puolisen tuntia ennen kuin jatkoin matkaa. Sain harhautettua rosvpoliisit. Hain sitten lapseni kotiin. Tämä oli ensimmäinen kerta lastemme elämässä kun heitä kohtasi traumaattinen tilanne.
  Totta kai valitin asiasta kaikille mahdollisille tahoille, mutta mikään taho ei lähtenyt tutkimaan poliisien rikollista touhua, vaan sain vain lisää ja lisää lavastuksia osakseni, kuten 8 kk myöhemmin 7.3.2017 poliisien kostoksi järjestämän farssioikeudenkäynnin mistä sain tuomion virkamiehen vastustaminen ilman mitään todisteita asiasta. Kyseessä oli siis poliisien minua ja perhettämme kohtaan suorittama pahoinpitely 5.-6.7.2016, minkä poliisit omien syyttäjiensä ja ostetun tuomarin avulla käänsivät minun syykseni.
  Lavastukset jatkuivat ja Juhana Helmenkalastaja joka on minua aiheetta hevosensa hoidosta pomolleni haukkuneen Katariina Albrechtin ystävä (oavat asuneet samassa osoitteessa v. 2016) pukeutuneena poliisin asusteisiin toisen poliisipukuisen miehen kera pysäyttivät minut aiheetta 11.8.2017 klo 12.00 Pielavedellä sinisellä tiellä ja kun näkivät vieressäni toisen aikuisen sanoivat erehtyneensä autosta kun pitikin kuulemma pysäyttää volvon sijaan mersu!!! Polisiksi pukeutuneet miehet alkoivat pysäytellä muita autoja jottei huomiota heihin ja meihin liikaa kiinnitettäisi ja lähdimme ajamaan pois. kun tämä ilmeinen kirkuva eläinlääkäri -lavastus epäonnistui, itse suuri korsto, Supon Antti Pelttari lavasti minua hälytysajossa olevan ambulanssin ohittajski ajamalla punakeltaista pakettiautoa 80 km/h alueella 60 km/h ja kun ohitin sen, olin kuulemma ohittanut hälytysajossa olevan ambulanssin, minkä sain kuulla kun palasin takaisin päin koirahoitomatkalta ja sama punakeltainen pakettiauto seurasi minua. kun pysähdyin anaakseni sille tietä, sieltä tupsahtikin antti Pelttari minua jututtamaan ja toinen pakettiautoa ohjannut kaveri käsitteli joitakin laitteita Pelttarin minua 0.5 h ajan puhuttaessa ja samalla kuvatessa pienellä haalarikameralla mikä oli hänen sinisen paitansa rintamuksessa. Kun Pelttari kysyi minulta Oletko sinä tämän auton omistaja, jota ajat ja vastasin olevani, vaikka en ollut, poliisihallituksen lavastusyritys meni mönkään, kun syyttäjälle poliisi Arto Elomaan laittama syyte ei voinut edetä, kun en omistanut ajamaani autoa. Kävin syytettynä Iisalmen poliisi Sami Tervon Kuulusteluissa siis ilman syytä. 3,5 kk kuluttua poliisi Arto Elomaan oli pyydettävä syyttäjää vetämään juttu pois kun ei tiedä kuka on tehnyt ja mitä ja poliisit kirjasivat omiin rekistereihinsä, että syyttäjä Kati-Susanna Lukkarinen muka olisi vetänyt syytteen pois. Minua syytettiin siitä, että olisin ajanut hälytysajossa olleen ambulanssin ohi, joka oli menossa katsomaan lähellä kotiamme ojaan ajaneen venäläisen naisen ja lapsen tilannetta n. 14.00. Minä olin ohittanut Pelttarin pakettiauton klo 12.00 ja Pelttari tuli jututtamaan minua klo 13.30, eli venäläisen naisen ojaan ajo oli lavastus sekin. Mitään ambulansseja ei edes näkynyt koko päivänä missään, mikä on ihme, koska yleensä viranomaisverkko Virven välityksellä niitä suorastaan parveilee ympärilläni myös yöllä ja myös esim. metsässä vain odottamassa valot päällä.
  Lavastukset jatkuvat. 24.1.2018 minut ohjattiin ilman syytä sakkoja antavan poliisimaijan luokse, kun käännyin Pielavedellä siniselle tielle oikealle STOP -merkin jälkeen pysähtyen ensin kuten asiaan kuuluu. Sain sakon STOP -merkistä piittaamattomuudestani siis valhellisesti, minkä asian pyysin sakkoa antavan syyttömän poliisimiehen kirjaamaan sakkoon. Hän kirjasi ylös, että pysähdyin ja jatkoin matkaa ja että sakko on poliisihallituksen minulle suorittamien lavastusten jatkumo.
  Poliisihallitukselta vahingossa 27.7.2020 saamamme tiedon mukaan sosiaalityöntekijä Susanna Rissanen (1. kuntatyöpaikka Pielavedellä alkoi tammikuussa 2018) oli soittanut 21.2.2018 aamulla kotoaan käsin klo 7.15 hätäkeskukseen ja haukkunut tuntematta minua ja perhettämme, minua hulluksi, vaaralliseksi, aggressiiviseksi ja psykoottiseksi ja toivoi kotikäynnille mukaan poliiseja. Siis tuntematta minua ja perhettämme ollenkaan. Meillä ei myöskään ollut lastensuojelun asiakkuutta mitä Pielaveden koulukuraattori Hanna Lappalainen yritti meille saada aikaan poliisien lavastukselliseen kiinniottoomme Varkaudessa 5.-6.7.2016 liittyen. Sosiaalityöntekijä Susanna Rissanen ja koulukuraattori Hanna Lappalainen junailivat yhteistyössä meistä uuden lastensuojeluilmoituksen muka suullisesti Lappalaiselta saatuna 20.2.2018 ja mikä kuului ”Kuulemma Armassalojen asuntoon ei tule lämmintä vettä”. Kirjalliseti tämä ilmoitus olisi sitten muka tullut 21.2.2018. Oli miten oli, poliisihallitukselta saamamme tiedon perusteella voimme käytännössä olla 100 %:sti varmoja siitä, että kyseinen lastensuojeluilmoitus oli lavastus ja kaikki sen jälkeen perheeseemme suunnatut viranomaistoimet perustuivat ja perusuvat tuohon lavastukseen. Pielaveden sosiaalitoimen sos.tt. Susanna Rissanen sai meille aikaan lastensuojelun asiakkuuden keinotekoisesti ja tämä lastensuojelun asiakkuus päättyi muuttaessamme pois Pielavedeltä ja asuinpaikkakuntamme todettua ettei mitään lastensuojelun asiakkuuden tarvetta perheesämme ole. 21.2.2018 Susanna Rissanen vei meidät yllättäen ensin yli 3h 750 m2 kivikoulukotiamme kierreltyään ”vapaaehtoiseen” ”perhekuntoutukseen” Taitokodit OYn Kuopion Kettulaan. Me emme siis olleet olleet sosiaalitoimen asiakkaita milloinkaan, emme ole alkoholisteja emmekä narkkareita ja rakastamme ehdoitta toisiamme perheessä ja lapsemme 14- ja 16 -vuotiaat itkien kieltäytyivät lähtemästä kotoaan vieraiden ihmisten matkaan. Kun mukana painostamassa oli kaksi raavasta poliisimiestä, painostuksen alla ja Varkauden poliisien minulle ja perheellemme suorittama pahoinpitely yhä tunne- ja fyysisessä muistossa, ehdotin lapsillemme että mennään katsomaan mitä sosiaalityöntekijät meille ovat tarjoamassa 107 km:n päässä Kuopiossa. 21.2.2018 klo 20.00 lähdimme ajamaan Kuopiota kohden kukin omilla autoillamme, lapsemme sosiaalityöntekijä Susanna Rissasen ja Tiina Venäläisen autoissa, minä heidän jäljessään ja poliisit minun perässäni. Me ikään kuin leijuimme pois päin kotoamme lemmikkikoiriemme ja kissojemme jäädessä yksin puulla lämmitettävään kotikouluumme -23 C ulkona tuolla hetkellä. Tämä oli toinen kerta lastemme elämässä kun heitä kohtasi traumaattinen kokemus.
  22.2.2018 palasin lemmikeitämme hoitamaan ja taloamme puilla lämmittämään ja tätä tein niin kauan kunnes lastemme isä pääsi töiltään asioissamme taloon auttamaan. Missään vaiheessa ei selvinnyt miksi meidät kotoamme vietiin, kun mitään apua emme sosiaalihuollolta ole koskaan tarvinneet, pyytäneet emmekä saaneet, kuten emme saaneet noina 8 kuukautena minä Pielaveden sosiaalitoimi ja Taitokodit OY meitä kiusasi, kidutti, haukkui ja meistä rekisterimerkintärikoksia viljeli. 
  11.4.2018 sos.tt. Rissanen keksi että nuorisopsykiatri olisi antanut lausunnon missä todettaisiin että lapset ja äiti on erotettava toisistaan. Vaikka tämä oli valhe ja kaikki tiesivät että se on valhe, minut johdateltiin jälleen itkevän poikani ja tyttäreni luota pois vartijan, ambulanssin ja poliisin seuratessa toimitusta. Tämä oli kolmas kerta kun lapsemme joutuivat elämään traumaattisen episodin meistä riiippumattomista syistä.

  Lapsemme pääsivät vapaaksi vankeudestaan omaan kotiimme 13.9.2018 ja Pielaveden sosiaalitoimen johtava sosiaalityöntekijä Terja Söderlund yritti valhein ja vääristelyin saattaa meitä lastensuojelun asiakkaiksi poliiseja kotiimme yhä uudelleen kutsumalla ja kun epäonnistui yrityksessään, soitteli pitkin poikin maakuntia jopa oman kuntamme sosiaalityöntekijöille meitä haukkuen ja vaatien meille lastensuojelun asiakkuutta. Kun hän epäonnistui aikeissaan palauttaa laspemme Taitokodit OYn Koivurannan omistukseen, sekä perhekuntoutusyksikkö Kepilä että sijaishuoltoyksikkö Koivuranta menivät konkurssiin 15.1.2019. Sosiaalityöntekijä Susanna Rissanen on tekvinään töitä Pielavedellä, mutta on ollut lähinnä pakkosijoituksessa Kuopion ensikodissa (synnytti vauvan kesällä 2018) ja Sonkajärven Toipumossa, kun hänet perhettämme tuhoamaan laittanut taho ei ollut aivan tyytyväinen tähän lopputulokseen mikä meillä nyt on, eli perhe onnellisesti yhdessä, vaikkakin lapsemme joutuvat käsittelemään viranomaisten itselleen aiheuttamia vakavia traumoja vielä pitkään.
  Hallinto-oikeuden suullisten valitusasioidemme käsittelyssä lastenoikeuksien päivänä 20.11.2018 todettiin, että Pielaveden sosiaalitoimi on ihan kaikessa toiminut lain vastaisesti. Sosiaalityöntekijä antoi myös törkeän perättömän lausunnon oikeudessa väittäessään nuorisopsykiatri hra X:n antaneen lausunnon missä toteaisi kiireellisen sijoituksen johtuneen äidin erikoisista vainopuheista. Kun nuorisopsykiatri hra X sitten todisti itse oikeudessa Rissasen jälkeen ettei mitään lausuntoa ole antanut ja ei kukaan olisi voinut antaa, kun emme ole ketään psykiatria edes tavanneet, Rissanen jäi kiinni rysän päältä. Olemme tehneet n. 90 haastetta eri rikoksista ja rikollisista ketkä vainoamiseemme kytkeytyvät, mutta mikään niistä ei etene oikeuksissa, koska meillä on niin vedenpitävät todisteet kaikista rikoksista. Viranomaiset ja heidän hännystelijänsä ovat todella pulassa todisteidemme kanssa ja he vain laskevat sekuntteja kun syytteet vanhenisivat.
  Olemme ikään kuin enkelten siivin saaneet 3 syyttäjää, jotka ovat tuon Varkauden 5.-6.7.2016 tilanteen poliisien osalta jättäneet kokonaan utkimatta ja eivät ole ymmärtäneet viranomaisen suorittaneen aivan liian haittaavia toimia perheeseemme ilman minkäänalsita syytä kun viranoamistyössä tulee aina huomioida pienimmän haitan periaate. Se oikeusneuvos, joka uskalsi laittaa nämä syyttäjät syytettyjen pallille onkin nyttemmin poistettu kokoonpanosta eli on odotettavissa 15.12.2020 suullisessa valmistelu-/pääoikeudenkäynnissä jälleen kerran asioidemme hautaaminen, piilottelu, muuttaminen ja rekisterimerkintärikokset. Kaikessa on kuitenkin havaittavissa se tosiasia, että kaikki perheemme asioissa tuhertaneet viranomaiset ovat ylittäneet pienimmän haitan periaatteet miljardikertaisesti, mikäjo itsessään ilman selittelyjä aikaan saa viranomaisten ja mahdollisesti valtion korvausvelvollisuuden asioissamme.
  Viime viikolla Varsinais-Suomen käräjäoikeuden tuomari Peter Arvidsson yritti minulle jopa prosessiedunvalvojaa 4 siellä olevaan haasteeseemme, jotta saisi hiljennettyä ääneni  ajatellen juuri esim. 15.12.2020 Kuopiossa pidettävää syyttäjiä vastaan käymäämme oikeusistuntoa. Näin hän kiristi minua luopumaan näsitä 4:stä todisteellisesta rikoshaasteestani. Sitten hän antoi valheellisen päätöksen missä toteaa, että menetän ko syytteisiin oikeudet ikiajoiksi. Tällainen päätös ei perustu lakiin. Laissa todetaan selvästi, että mikäli asianomistaja peruu haasteet ennen kuin vastaaja on niihin vastannut
  Se mikä tekee tästä meidän perheeseemme kohdistuneesta vakavasta haitanteosta järkyttävän on lääkärikunnan osallistuminen haitan pahenemiseen. Itse olen todennut omalla kohdallani, että minua hoitavat niin kunnallisen kuin yksityispuolen lääkärit osallistuvat minun kiduttamiseeni jättämällä diagnosoimatta pitkälle edenneen kohdunkaulan syöpäni estäen minua saamasta hoitoja ja sairaseläkettä (olen 58 -vuotias). On aika erikoista, että kukaan minua ”tutkinut” lääkäri ei koskaan oikeasti tutki minua. Onhan se aikamoista, että kukaan lääkäri ei ole viitsinyt kirjata eikä tutkia sitä miksi en kykene enkä ole 9 vuoteen kyennyt laittamaan kenkiä jalkaani ja miksi laahaan oikeata jalkaani perässäni ja onnun vahvasti. KYSsin lääkärit olivat laittamassa minua tämän asian vuoksi kiireellisesti leikattavaksi. Yksi omituisuus heidän leikkaussuunnitelmissaan oli se, että he olisivat leikanneet oikean lonkkani nivelrikkoisena! Luulisi lääkärin ymmärtävän, että ei kohdunkaulan syöpä lonkkaa leikkaamalla parane! Tarkoitus tuossa oli selkeästi aivan toinen, jonka Varkauden asiamme tutkija poliisi Hannu Räsänen (56v) ja kollegani ja todistajani Haminan kaupungineläinlääkäri Vesa Pakkanen (45v) meille kertoisivat, mikäli eläisivät.
  Yhetisövaino eli gang stalking on totta ja se oikeasti sisältää kaikki mahdolliset haittatoimet targetille mitä vain keksiä saattaa.
  No Where 17.10.2020 klo 15.50
  Targetted individual, Zibelina Kirsi Armassalo, Ell, opettaja, koulutettu hieroja, kirjailija ja Äiti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *