Stanley Kubrick oli tunnettu menestys elokuvistaan.

Joskus elävä elämä on fantasiaa ihmeellisempi, ja näin kävi tälle kenties maailman kuuluisimmalla elokuvaohjaajalle, mikäli hän ei valehdellut kirkkain silmin viimeisessä haastattelussaan?

Tämä haastattelu tehtiin hetkeä ennen hänen kuolemaansa 72 vuoden ikäisenä.

Mestarin tuotanto sopii hyvin samaan kuvaan, tämän hänen viimeisen haastattelunsa kanssa.

Teokset Avaruusseikkailu, Kellopeliappelisiini, Hohto, Full Metal Jacket ovat jääneet monille mieliin ikuisiksi ajoiksi.

Entäs tämä, se suurin, kuuluisin on lienee kuitenkin tuntemattomin,

Saanko esitellä, ohjaajan omin sanoin

 

Mitä jos mestari ei valehdellutkaan?

3 thoughts on “Stanley Kubrick – Minä ohjasin laskeutumisen kuuhun”
  1. hmm…ja vuosia sitten väärennökseksi todettu video,itse asiassa,parissa päivässä julkaisun jälkeen todistettu väärennökseksi kyseinen video….vaikka itse epäilen kubrikin olleen osallinen kuu ”lentojen” feikkaukseen,mutta näiden väärennösten esittäminen pelaa kyllä juurikin eri porukan eduksi,kuin epäilijöiden….

  2. Tottahan toki tämä kyseinen video todettiin väärennökseksi, kuten Roswellin ufot sääilmapalloiksi. Usein totuus on jopa tarua ihmeellisempää.

  3. noo,saahan tota uskoa mihin haluaa,ja olla uskomatta.mutta jos nyt et ihan pety,ja maailmas mene sekaisin,niin kyseisestä videosta löytyy kyllä pidempiäkin versioita,joissa ”haatattelija” kutsuu tätä näyttelijää nimellä tom,ja ohjeistaa häntä puhumaan.että eikun katselemaan.ja muut puutteet videosta jätän kommentoimatta,pitäis riittää toi jo vakuuttaan.
    roswellissa ei varmaan sääpallukka pudonnot,ja aiheuttanut niin suurta operaatioo,ja siinäkin kyllä erikoisia selityksiä oli,kuten ne omituiset merkinnät osissa joita ihmiset havaitsivat.niin se selitettiin,että oliko nyt balsamipuuta siinä,ja siihen oli lasten askartelukaupasta haettu teippiä…josta siten ne kuviot aiheutui…no,ihan ei mee läpi,että huippusalaiseen värkkiin jouduttaisiin ostaan tarviketta askartelukaupasta,nää ja monet muut on selitelyjä,mutta tää ”kubrick” video on 100% varma feikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *