Australiassa on otettu käyttöön uusia lakeja liittovaltion poliisin (AFP) johdolla.
Tammikuussa 2011 perustettu rikosoikeudellisten hyödykkeiden takavarikointia käsittelevä työryhmä (CACT) pyrkii säälimättä oikeudenmukaisuuteen.

Pedofiilit menettävät talonsa, autonsa ja käteisvaransa tehoiskussa lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten torjunnassa. Liittovaltion poliisi takavarikoi rikollisten omaisuuden.

Sisäasiainministeri Peter Dutton paljasti sunnuntaina uraauurtavat uudet rikoslait. Niiden mukaan poliisi vie rikollisten omaisuutta, jotka ovat mukana ansaitsemassa rahaa hyödyntämällä lapsia. ”Jos seksuaalirikollisen todetaan hyötyvän, tai pyrkivän hyötymään lasten hyväksikäytöstä, he voivat odottaa pankkitilinsä, kotinsa tai jopa autonsa takavarikointia”, hän kertoi.

Australian liittovaltion poliisi kertoi, että ”pimeän verkon” palvelimet kaatuivat Australiassa johtuen suuresta kysynnästä lasten hyväksikäyttöön verkossa. Köyhyydestä kärsivissä maissa vanhemmat kuvaavat videoita joissa raiskaavat ja pahoinpitelevät omia lapsiaan, ja australialaiset maksavat ainoastaan 35 dollaria saadakseen katsella niitä.”

AFP:n komissaari Reece Kershaw lupasi ’seurata niiden pedofiilien varallisuutta, jotka rahoittavat väärinkäytöksiä’. On todella sairasta, että rikoksentekijät hyötyvät lasten hyväksikäytöstä ja kurjuudesta’, -hän kirjoitti sunnuntaina.

Herra Kershaw sanoi käyttävänsä ”täyttä lainvoimaa” sulkea rikoksentekijät pois ”riisumalla heidän varallisuutensa”. ”Emme koskaan luovu taistelusta uhrien pelastamiseksi ja asettaaksemme lapsia vahingoittavat täyteen vastuuseen”, hän sanoi.

CACT seuraa online-rahareittejä käyttämällä poliisia, asianajajia, taloudellisia tutkijoita ja rikosteknisiä tilintarkastajia. ”Jos lapsipornolla hyötyy, tai pyrkii hyötymään lasten hyväksikäytöstä, heidän kotinsa, autonsa, pankkitilinsä ja muu omaisuus on vaarassa tulla takavarikoiduksi. CACT:n oikeudenkäynnin, taloudellisten tutkijoiden, oikeuslääketieteen kirjanpitäjien ja analyytikoiden toimesta, ” Kershaw kirjoitti.

CACT on erittäin ammattitaitoinen siinä, mitä he tekevät, ja se on säälimätön ja päättäväinen pyrkiessään oikeudenmukaisuuteen. Sunnuntaina AFP paljasti, että australialaisten katselemien lasten hyväksikäyttöä koskevien valokuvien ja videoiden lisääntyminen oli kaatanut Internet-palvelimet.

”Australian lainvalvontaviranomaiset havaitsivat; sivustot, joissa isännöidään seksuaalisen hyväksikäytön verkkomateriaalia, kaatui COVID-19-pandemian alkaessa, lisääntyneen kysynnän vuoksi ”, AFP:n apulaiskomissaari Lesa Gale sanoi.

Pimeiden verkkofoorumien kävijämäärä yli kaksinkertaistui foorumeilla, joissa oli lapsiseksimateriaalia tänä vuonna Australian sulkutilan aikana. Heinäkuun 2019 ja tämän vuoden toukokuun välisenä aikana AFP asetti 1078 kansainyhteisön lasten hyväksikäyttöä vastaan syytteet ​​144 ihmiselle.

LÄHDE: Dailymail.co.uk

CNN uutisoi elokuussa,

”Joidenkin pelastettujen lasten uskottiin joutuneen lapsiseksikaupan, lasten hyväksikäytön, seksuaalisen hyväksikäytön, fyysisen hyväksikäytön ja lääketieteellisten tai mielenterveydellisten olosuhteiden uhreiksi. Lasten ikä vaihteli 3-17-ikävuoteen”, Washington kertoi tiedotustilaisuudessa.

”Yhdysvalloissa katoaa lapsi joka 40 sekunnin välein, mikä tarkoittaa 765 000 kadonnutta lasta vuodessa.”

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *